G
guernica
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
günaydın kızlar guernica canım kocaman olmuş senin kuzu bengeçen ay gittigimde daha 1200 gr kızım ama biz daha küçügüz 32 haftadayım doguma kadar daha büyür degilmi.
kahvaltıdan sonra sanki üzerimden tır geçmiş gibi oluyorum çarpıntı ve halsizlik oluyor uaznıyorum kolumu kaldırcak halim olmuyor neden oluyor böyle anlamıyorum
ya birde kızlarımın odasına kapı süsü alayım diyorum bebek şekeri için erkende acaba ikisini birdenmi alsam kararsızım hafta içi evden çıkmak istemiyorum araba eşimde oluyor birde sıcakta çıkmak zor geliyor pazar eşim evde o götürürde erken demesinden çekiniyorum
günaydınnlr. ay böyle erkenden uyanıp sonrada bütün gün yatıyorum cuma dr a gittik kızım 2750 olmuş ay sevindim. büyüttük kendimizide kızıda. haftaya çatıya bakayım dedi. ama çatı ya bakmak doğumu tetikler gibi bi laf etmişti sankilmaz:zaten kasıyorum kendimi ben kızımız daha aşağılara inmemiş hali vakti yerinde bekliyo. normal doğum istedim. kendini hazır hissediyomusun dedi bende siz düşünün benle neyapacağınızı didimkaydirigubbakcemile3ama d. gabbana sen gözümü korkuttun tam gününedek beklerse yandım 3 temmuz zaten sıcak korkudan ne havuz ne deniz. :bbo: seninde normalmiydi ama anestezi demişsin kafam karıştı. kızalkisalkisalkisın tocamaan olmuş maşallah ona tuzlu yemiyorum bende zaten kısrsam tansiyo 9 - 6 dan nerelere düşer ben nerelere giderim bilmem. ya bastırınc açukur kalmıyo ama bi değişiklik var ayakkabım sıkıyo falan ayyy ne konuştum herkes uyuyo ben çene yapıyorum tek başıma uyanında konuşalımbuyrunnnnnnnnn
arkadaşlar merhaba ben henüz hamile dğilim ama kendimden şüpheleniyorum 2 yııllık evliyim ilk defa bu ay korunmadık 10 gündür inanılmaz kasıklarım ağrıyo regl 5 gün var sizce bu hamilelik belirtisimidir
bizim ev 5. kat asansörkaydirigubbakcemile2üzhergüm tabana kuvvet vqalla inmek güzelde bide çıkışı olmasalaelaelaelaelae
e sen o zaman bi kerede doğurursun valla:)
günaydınnn hamişlerrr bu sabah geç kaldımm. .ya yine yalnızım sözde kocam tatildi. haftasonu izne ayrılayım artık diye gitti. off ya tek başıma kuş gibi oturuyorum.barbunya yapayım dedim. azcık oyalanırım. sizler neyapıyorsunuz bütün gün.başakçım bağırırım herhalde bilmemki ilk defa olacak bana daha çok ağlarmışım gibi geliyo.kaydirigubbakcemile3d. gabbana sende hiç ağrı sızı varmı sen benden ilerdesin gerçi ama bende hiç yok .bütün hamileliğim boyunca çektim tam olması gerekirken yok :umursamaz: aman şükür edeyim bari ya şaşırdım yine .yağmur kardeş hayırlı olsun nerede oturuyorsun hangi hastanede doğum olacak bellimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?