İzmirli hamişler

güzel arkadaşım. büyümez mi seninki benimkine göre iy i haftası dert etme benimki büyüdü. hals.zliğine gelince benimde aynıydı senin haftalarda nkahvaltıyı yapıp yere seriliyodum baş dönmesi vardı tansiyon düşüyor. dr gebeliktir normaldir diyo tuzlu ayran iç iğrenç oluyo a:1hug:ma işe yarıyor.

ay sagol canım birde onu deneyeyim zaten kahvaltı içimde kalmıyorki saki ilk başlardaki bir hamile gibi migde bulantısıyla hepsi çıkıyor bu gidişle zaten kızımın kilosu az dogar diye tahmin ediyorum önerin için sagol inşallah işe yarar canım

ya birde kızlarımın odasına kapı süsü alayım diyorum bebek şekeri için erkende acaba ikisini birdenmi alsam kararsızım hafta içi evden çıkmak istemiyorum araba eşimde oluyor birde sıcakta çıkmak zor geliyor pazar eşim evde o götürürde erken demesinden çekiniyorum

valla bu şeker işini hiç bilmem ben bişi yapmadım. kapı süsünüde takamadım ikea katologda bişiler görmüştüm ama gidemedim. şeker için erken değil bence yani 32 hafta dimi senin sonra insan biraz ağırkaşıyo daha çabuk yoruluyoır son haftalarda dinlenki güçlü ol bence işlerini bititi gerçi ben hep yarım akıllı gibi eksik bişiler bırakıyorum ama ne olur tek başına ve sıcakta uzun süre dışarda kalma n bol ayran su iç öptüm seni

sagol canım yok dışarı sıcakta çıkmaya valla tırsıyorum eşimle gidersem anca bende evdeki işleri bitirdim çok şükür sadece alıncaklar var bagzı eksikler burçinin nevresimi pikesi filan gibi onuda eşimi ayartıyım bugün hallederim inşallah beşigimizde dayımız henüz yapmamış sır gibi saklıyordu rengini megersem sipariş ettigi malzemeyi sadece bellona almış bizim siparişimzide bulmaya çalışıyorlarmış gül kurusu ve krem olucakmış kızolucak diye dayımız özeniyor bir hazırlansaydı bende yerleştiri rahat ederdi içim

ohh maşallah kızların hepsine:)) valla çatı işinin doğumu tetıklediğini ilk ke duyuyorum.açıkçası pek kolay gelmedi bana muayene ama kışıden kişiye değişir tabi.şekerim kısmetse benım normal olacak da anesteziden kast ettiğim epiduraldi.senı kasmanın bı manası yok şimdi dedi sağ olsun doktorum.ben 39.haftayı bıtırmek üzereyim bende de çukurlar yok ama ayaklarım benım değil yanı o biçimdeyim bi kaç gundur.tuzla alakası yok hamılelk ve sıcak şişirıyo bizi.

canı senıkıler çook buyuk ıhtımalle regl belirtisi hamılelık değil.:umursamaz:

ayy ütü yapıyorum kaç saattir yetti canıma . bu kızda artık devamlı uyuyo arada esneme hareketleri yapıp yine uykuya dalıyo. evet d. gabbana dediğin gibi ayaklar o biçim bir biçim tanınmaz durumda. kızlarr uyudunuzmu delikafadulden

valla akşam üstü yemekten sonra biraz uyuklamadım degil hani bugün eşim evde hep ilgi istiyor şimdide terasa çıkalım diyor yok canım dedim 6 kata kimse çıkaramaz beni merdivenleri gözüm almıyor yok birşey olmazmış tabi bebegi karnında taşıyan benim senin için hava hoş dedim deli adam

bizim ev 5. kat asansörkaydirigubbakcemile2üzhergüm tabana kuvvet vqalla inmek güzelde bide çıkışı olmasalaelaelaelaelae

sende avazın çıktıgı kadar bagırırsın o zaman canım ben doguma gittigimde öyle bir bagırıyorladıki kadınlar ben o an yusuf yusuf oldum aklım yerinden çıkacaktı nerdeyse çok korkuttu cadı kadınlar beni valla bende dogururken inadına onlar beni korkuttu bende başkalarını korkuturum işte der gibi valla avazım çıktıgı kadar bagırdım kısasa kısas misali cahilikmidir nedir o anki düşüncemle şimdi özelde dogum olacagı için terbiyeli olmam gerek ama o an neler olur bilemem :roflol:

merhaba arkadaşlar bende 36 haftalık hamişim allah kısmet ederse haziran 25 gibi doğumum var bir kızım vardı bir kızım daha olucak inşallah bende hastane çantamı hazırladım bekliyorum allah yardımcımız olsun hepimizin bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız inşallah

günaydınnn hamişlerrr bu sabah geç kaldımm. .ya yine yalnızım sözde kocam tatildi. haftasonu izne ayrılayım artık diye gitti. off ya tek başıma kuş gibi oturuyorum.barbunya yapayım dedim. azcık oyalanırım. sizler neyapıyorsunuz bütün gün.başakçım bağırırım herhalde bilmemki ilk defa olacak bana daha çok ağlarmışım gibi geliyo.kaydirigubbakcemile3d. gabbana sende hiç ağrı sızı varmı sen benden ilerdesin gerçi ama bende hiç yok .bütün hamileliğim boyunca çektim tam olması gerekirken yok :umursamaz: aman şükür edeyim bari ya şaşırdım yine .yağmur kardeş hayırlı olsun nerede oturuyorsun hangi hastanede doğum olacak bellimi

günaydın kızlar gerçi öglen oldu bile ama sabah bende saglık ocagına gittim şekerimi ölçtürdüm açlık tokluk biraz sınırda çıktı ögleden sonrakini ölçtürmüyecegim zaten sınırda neyse dr agrılarımı sordum sırt üstü yatmak yok hep yan yatacaksın dedi sat gör uyumlu çıktı kızımın ölçüleri yani 1 hafta ileri degilmiş başka dr öyle demişti yani 31 haftayı bitirmişim.
yagmur sende benim gibisin iki kızımız olacak yani büyük kızım 7 yaçına girecek eylülün 6 sında bebegim ablasının pastasının tadına bakacak yani

OHHHH ben de barbunya yaptım sabah:)) ben de hiç ağrı yok tatlım yaaa,ben de heveslenıyorum girse falan dıye ama tık yok valla:bbo: ay kızlar yaaa sabah eşimi gönderdıkten sonra yattım gene rüyamada bebeğimi gördüm,nasıl sakın böle minicik,babasıya bereaber gıydırıyoruz ay dıyorum sıcak mı gelır acaba,minicik elleri babası eldıvenlerini gıydırıyo falan,şaşkın şaşkın bakınıyodu,bi garip oldum uyanınca valla gıtmıyo gözümün önünden:CüvCüv:

başak 35 evet benimde kızımında kardeşinin arasında 6 yaş var senin kızında heyecanlımı bilmiyorum benimkisi hem çok seviniyo hemde kimseye belli etmeden hafif bir kıskançlık başladı bile ama herkes çok normal olduğunu söylüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…