- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
merhaba arkadaşlar bende 33+3 haftalık hamileyim şuana kadar herşey yolunda gitti bir sıkıntı yaşamadan geldik bu günlere umarım bundan sonrada bir sıkıntımız olmaz...allahım hepimizinn bebeklerini sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin..doğum yapan arkadaşlarım allah analı babalı büyütsünnn evlatlarınızı.. benimde kızım olucak gerçi dr um kız diyor ama göbeğime bakan herkes erkek diyorr :bbo: dr um en son kız gibi görünüyor diyince benimde kafam karıştı kaydirigubbakcemile3 ehh doğunca görücez artıkk opuyorumnanaktan[/QUOT
merhaba canım tebrik edrim inşallah bundan sonrasıda sorunsuz olur ve kuzucuğunu sağlıkla kucağına alırsın benimde karnıma bakan herkes erkek diyor ama doktor kız diyor hatta bugün bir alışveriş merkezinde yaşlı bir teyze erkek olcak diye diretti doktor yanlış görmüş diyor çok güldük teyzem diyorum kız dedi doktor hayır diyor erkek yanlış görmüş yani anlayacağın bende süpriz bekliyorum hatta doktorumda takılıyor bana her kontrole gittiğimde hala kız diyor değişen bişey yok diye takılıyor bana:))))) bakalım ya büyük bir süpriz olacak yada doktor hariç herkes yanılacak alışveriş yaparken ne zorlanmıştım ne alacağımı şaşırdım hep orta renkler aldım bakalım görücez sağlıklı olsunda ister kız ister erkek olsun allah hayırlısını versin hakkımızda
amin tatlım dediğin gibi hakkımızda hayırlısı sağlıklı olsunlar yeter aynı şekilde bende alışverişte çok zorlandım insan ister istemez etkisinde kalıyor sanırım dr her ne kadar cinsiyetlerini söylesede allahımmm sağlıkla kavuşmak nasip etsin meleklerimizeee opuyorumnanaktan
hoşgeldi.hadi bakalım Allah sağ salim kucağında göstersin inşallah.çok güzel bir duygu.o fallara pek ınanma,hayırlısı neyse o olsun kız erkek hikaye valla.hepsi güzel.
canım benim hoşgeldin tebrik ederim inşallah sende bebişinle başladığın bu yolculuğu sorunsuz atlatır sonunda sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin bende ilk bebeğimin erkek olmasını çok istemiştim ama kız oldu hadi ikincide olur inşallah dedim oda kız olacak şimdi şansım üçüncüye kaldı:)))) ama iyikide kızım olmuş şuan 4 yaşında ama en büyük yardımcım destekçim zilli büyümüşte küçülmüş kız anneleri daha şanslı aslan gibi iki tane damadım olacak inşallah önemli olan sağlıklı olması tabi ama insanoğlusun istiyorsun öyle çin rus fallarına bakma yanıltabiliyor allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah:))))
günaydın kızlar guernica canım kızındn birz izin alıp bana anlatırmısın naıl geçti dogumun hastanede neler gerekli oldu bak az kaldı benimde neler götüreyim oraya hazırlayayım bari degilmi
yok bahar benden önce mehtap var sırada benim tarih belli oldu bugün 1 ağustosta sezeryan olacagım mehtap temmuzda dogum yapacak arkadan boş bırakmayalım dogumhaneleri degilmi ben giriyem bari[/QUOTE
başakçım benim tarih tam belli olmadı ama temmuz sonu dün doktorda kontrolum vardı kuzucum 2500 gr olmuş nihayetinde 2 kilonun üstüne çıktık bu ay benim için çok stresli geçti kilosu düşüktü acaba aldımı ne kadar aldı diye meraktan deliriyordum şükürki 2500 olduk temmuz sonuna kadar istediğimiz kiloya ulaşır inşallah öbür pazartesi bir daha gidicem o zaman kesin tarihimiz belli olacak sen nerde yapıcaktın doğumu ?
guernica kızını gördü bizi unuttu valla canım benim bir ses ver meraktayız gülüm eeeeeee kızına doyamıyor tabi bende bugün yeni doğum yapmış arkadaşımı tebriğe gittim allahım bebek kokusunu nasıl özlemişim o minicik eller ayaklar ağız burun ayyyyy yiyesim geldi valla koklaya koklaya doyamadım allah tüm annelere nasip etsin bebişlerini koklamayı valla süper bişey yaaaaaaa şu sayılı günler çabuk geçse geçmezde şimdi :)))))))))))
baharcım valla güzel olurdu gerçi 4 ü bir arada dogurcaktıkta diger kızlar bizimkileri bekliyemezdi anacım yoksa dişleri çıkıcaktı doguncaya kadar.
mehtapcım bugün dr kontrolümde benim kızımda 2500 kg olmuş ama boyunda bir yanlışlık olacak bana 34 cm dedi diger arkadaşlarde 44 cm dir dr yanılmış olmalı heralde dediler rahattladım doguma kadar 1 kilo daha alsa çok sevinicem dogrusu şimdi yatmadan önce koca bir bardak süt içiyorum sabahlarıda yumurta yemeye çalışıyorum tabi gün aşırı yoksa zor yerim 15 günde 400 gr lmış kuzum
Kızlar merhabaa:) Ben de aranıza katılabilir miyim :) 9 haftayı biraz geçtim ben de ve hala inanamıyorum bazen unutuyorum içimdeki ufaklığı.. hatırlayınca da bazen çok tuhaf hissediyorum.. yani bu normal mi bilmiyorum ama bazen mutlu oluyorum bazen de kederli gibi.. cinsiyetini de çok merak ediyorum herkes kız diyor, testler hani şu rus çin falan hepsi kız dedi, biliyorum en önemlisi sağlığı ama ben ilk bebeğimin erkek olmasını isterdim.. işte benim duygularım böyle.. Karışık.. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur... Tüm hamileler için de dileğim aynı tabi ..
merhaba arkadaşlar bende 33+3 haftalık hamileyim şuana kadar herşey yolunda gitti bir sıkıntı yaşamadan geldik bu günlere umarım bundan sonrada bir sıkıntımız olmaz...allahım hepimizinn bebeklerini sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin..doğum yapan arkadaşlarım allah analı babalı büyütsünnn evlatlarınızı.. benimde kızım olucak gerçi dr um kız diyor ama göbeğime bakan herkes erkek diyorr :bbo: dr um en son kız gibi görünüyor diyince benimde kafam karıştı kaydirigubbakcemile3 ehh doğunca görücez artıkk opuyorumnanaktan
Canım hayırlı olsun bebeğin, tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende aynı senin gibiydim bazen unutuyordum varlığını kaydirigubbakcemile3 Ama hareketlerini hissetmeye başlayınca asıl o zaman anlıyorsun ve hiç aklından çıkmıyor. O testlere hiç kafa yorma canım, ne de göbeğin şekline işte top gibi olursa erkek , yanlara genişlerse kız derler yaa çok saçma.. Benim kızım olacak ama göbeğim basketbol topunun biraz daha küçük hali sırnaşık şey
Tebrik ederim canım senin bebeğini de biz hemen hemen bayağı yakınız gün olarak 1 - 1,5 hafta var aramızda.. Doğum yapacağın yere karar verdin mi?
Bu arada doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ederim. Rabbim o mis kokulu bebeişlerini analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Doğumuna az kalan diğer arkadaşlarda umarım sizin içinde herşey güzel olur. Rabbim varlığını yanınızdan hiç eksik etmesin inşallah...
sağol cnm benimmm bende aslında kararsız kaldım hastane konusunda dr um var her yere gelicek ama onun çalıştığı hastane çınarlı eşimde gazi hastanesini söylüyor çok iyi diye müsait olduğum bir anda gidip görmeyi düşünüyorum hastaneyi. epiduralle normal doğum yapacağım için anestezist çok önemli gazi için iyi diyorlar bu konuda allahım bir aksilik çıkarmazsa :Saruboceq: epidural olsun istiyorum bakalım nasip kısmet allahım hepimiz için en hayırlısını nasip etsinn..
sağlıcakla canlarımıza kavuşmak nasip eylesinnn opuyorumnanaktan
mehtapkus sanırım sen doğumu karataşta yapacaksın büyük ihtimalle bende orayı düşünüyorum ama nasıl olacak çok merak ediyorum hastane hakkında hiç bir bilgim yok inşallah sağ salim doğumunu yaptıktan sonra bilgilendirirsin bizi...
valla hülyacım dogum yapan melegine kavuşanın gözü başka bir yer görmedigi için mehtapta zor ugrar dogumdan sonra buraya baksana guernica ve canımkızımda haber yok bizde merak ediyoruz ama neyse bebişler daha önemli nasıl olsa bir şekilde bizde dogurcaz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?