İzmirli hamişler

hoşgeldi.hadi bakalım Allah sağ salim kucağında göstersin inşallah.çok güzel bir duygu.o fallara pek ınanma,hayırlısı neyse o olsun kız erkek hikaye valla.hepsi güzel.

Teşekkür ederim D-GABBANA Amiiiin inşallah.. Doğru tabi can olacak o güzel olmaz mı :)

Canım ya çok teşekkür ederim verdiğin pozitiflik ve iyi dileklerin için.. kaydirigubbakcemile5 tabi canım öyle yani kız anneleri çok şanslı annem de hep bana iyi ki seni doğurmuşum der kızlar daha bir can oluyor zon günde yanında oluyor, erkekler artık el oluyor evlenince tabi istisnalar da yok değil herkesi genellemeyelim en önemlisi hayırlı evlat de mi alkisalkisalkis

günaydın kızlar guernica canım kızındn birz izin alıp bana anlatırmısın naıl geçti dogumun hastanede neler gerekli oldu bak az kaldı benimde neler götüreyim oraya hazırlayayım bari degilmi

günaydın kızlar guernica canım kızındn birz izin alıp bana anlatırmısın naıl geçti dogumun hastanede neler gerekli oldu bak az kaldı benimde neler götüreyim oraya hazırlayayım bari degilmi

günaydın herkese
hadi bakalım başakçım sıra sende gülüm az kaldı artık

yok bahar benden önce mehtap var sırada benim tarih belli oldu bugün 1 ağustosta sezeryan olacagım mehtap temmuzda dogum yapacak arkadan boş bırakmayalım dogumhaneleri degilmi ben giriyem bari

guernica kızını gördü bizi unuttu valla canım benim bir ses ver meraktayız gülüm eeeeeee kızına doyamıyor tabi bende bugün yeni doğum yapmış arkadaşımı tebriğe gittim allahım bebek kokusunu nasıl özlemişim o minicik eller ayaklar ağız burun ayyyyy yiyesim geldi valla koklaya koklaya doyamadım allah tüm annelere nasip etsin bebişlerini koklamayı valla süper bişey yaaaaaaa şu sayılı günler çabuk geçse geçmezde şimdi :)))))))))))

oy oy kıyamam canım ya az kaldı biraz sabır sende bebeni şölee içine çeke çeke koklucan inşallah

başakçım bakarsın mehtapla beraber doğum yaparsın bellimi olur canım

baharcım valla güzel olurdu gerçi 4 ü bir arada dogurcaktıkta diger kızlar bizimkileri bekliyemezdi anacım yoksa dişleri çıkıcaktı doguncaya kadar.
mehtapcım bugün dr kontrolümde benim kızımda 2500 kg olmuş ama boyunda bir yanlışlık olacak bana 34 cm dedi diger arkadaşlarde 44 cm dir dr yanılmış olmalı heralde dediler rahattladım doguma kadar 1 kilo daha alsa çok sevinicem dogrusu şimdi yatmadan önce koca bir bardak süt içiyorum sabahlarıda yumurta yemeye çalışıyorum tabi gün aşırı yoksa zor yerim 15 günde 400 gr lmış kuzum

günaydın başakçım bugün erkenciyim pazar günü kızımın doğum günü bugün ona doğum günğ elbisesi hediye bakmaya gidicem evden çıkmadan bir bakayım dedim:))) başakçım boyu bundan sonra ölçmeleri kolay değil çünkü bebek biliyorsun eğik duruyor benim doktor boyu söylemiyor yanlış olur diye ama kilosuna sevindim maşallah kuzucuğuna ikimizinde derdi kilo galiba ben bu son 1 ay bol meyve ağırlıklı ve kuru üzüm kuru kayısı ceviz badem yedim ve yemeyede devam ediyorum günde mutlaka özellikle 4-5 cevizi tüketmeye bak bebeğin beyin gelişimi için bu aylarda çok önemliymiş sağlık ocağındaki hemşirem söylemişti banada eğer bu şekilde kilo almaya devam ederse bebklerimiz ay sonuna kadar 3000-3300 oluruz gibime geliyor oda zaten bize yeter inşallah sende bende istediğimiz kiloya ulaşırız

Canım hayırlı olsun bebeğin, tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende aynı senin gibiydim bazen unutuyordum varlığını kaydirigubbakcemile3 Ama hareketlerini hissetmeye başlayınca asıl o zaman anlıyorsun ve hiç aklından çıkmıyor. O testlere hiç kafa yorma canım, ne de göbeğin şekline işte top gibi olursa erkek , yanlara genişlerse kız derler yaa çok saçma.. Benim kızım olacak ama göbeğim basketbol topunun biraz daha küçük hali sırnaşık şey

Tebrik ederim canım senin bebeğini de biz hemen hemen bayağı yakınız gün olarak 1 - 1,5 hafta var aramızda.. Doğum yapacağın yere karar verdin mi?

Bu arada doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ederim. Rabbim o mis kokulu bebeişlerini analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Doğumuna az kalan diğer arkadaşlarda umarım sizin içinde herşey güzel olur. Rabbim varlığını yanınızdan hiç eksik etmesin inşallah...

sağol cnm benimmm bende aslında kararsız kaldım hastane konusunda dr um var her yere gelicek ama onun çalıştığı hastane çınarlı eşimde gazi hastanesini söylüyor çok iyi diye müsait olduğum bir anda gidip görmeyi düşünüyorum hastaneyi. epiduralle normal doğum yapacağım için anestezist çok önemli gazi için iyi diyorlar bu konuda allahım bir aksilik çıkarmazsa :Saruboceq: epidural olsun istiyorum bakalım nasip kısmet allahım hepimiz için en hayırlısını nasip etsinn..
sağlıcakla canlarımıza kavuşmak nasip eylesinnn opuyorumnanaktan

Aminnn canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.

mehtapkus sanırım sen doğumu karataşta yapacaksın büyük ihtimalle bende orayı düşünüyorum ama nasıl olacak çok merak ediyorum hastane hakkında hiç bir bilgim yok inşallah sağ salim doğumunu yaptıktan sonra bilgilendirirsin bizi...

valla hülyacım dogum yapan melegine kavuşanın gözü başka bir yer görmedigi için mehtapta zor ugrar dogumdan sonra buraya baksana guernica ve canımkızımda haber yok bizde merak ediyoruz ama neyse bebişler daha önemli nasıl olsa bir şekilde bizde dogurcaz demi

hulya35 ben karataşta yapıcam hastane iyi bir hastane daha 1 ay önce bir arkadaşım benim doktorumda karataşta sezaryan doğum yaptı valla arkadaşım 11 de ameliyatttan çıktı saat 4 de ayaktaydı o kadar iyi geçti ağrı sızı yok kuş gibi girdi kuş gibi çıktı inşallah bizimkilerde sorunsuz geçer karataşta doktorun kim?

başakçım dediğinde haklısın ama hoşgörmek lazım daha yeni anneler bizler nede olsa tecrübeliyiz neyin nasıl olacağını biliyoruz daha rahat olcağız sen üzülme hayatım ben eve adım atar atmaz sana hikayemi anlatıcam:)))valla bende arkadaşları merak ediyorum hani hoşgörmek lazım diyorum ama 10 dakikalığına girebilir ve bişeyler yazabilirler umarım sorun yokturda varsın olsun girmesinler napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…