- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
canım siz ana kız emişinde varsın girmeyesin siteye ay kurtuldun canım mis gibi kokmazmı onlar melek annesi cennet kokuyorlar bende her gece kızımı görüyorum rüyamda uyanıpta yanımda göremiyince özlem bir kat daha artıyor herşeyin hayırlısı kendine ve kızımız dikkat et annesi buarada ismin ne oldu hiç söylemedin bizlere birde agrın oluyormu sezeryan olan bölgede bende meraklı melehate döndüm valla
merhaba kızlarr balkızım doğdu. daha ancak ayağa kalktım. kızımm minicik ama çok tatlı. minyatür bewbiş. çook güzel. bakmaya doyamıyorum allah hepinize tattırsın. muhteşem bi duygu. dünya üstünde böyle bişi olamaz. aşk tanda üstün öpüldünüz
Kızlar merhabaa:) Ben de aranıza katılabilir miyim :) 9 haftayı biraz geçtim ben de ve hala inanamıyorum bazen unutuyorum içimdeki ufaklığı.. hatırlayınca da bazen çok tuhaf hissediyorum.. yani bu normal mi bilmiyorum ama bazen mutlu oluyorum bazen de kederli gibi.. cinsiyetini de çok merak ediyorum herkes kız diyor, testler hani şu rus çin falan hepsi kız dedi, biliyorum en önemlisi sağlığı ama ben ilk bebeğimin erkek olmasını isterdim.. işte benim duygularım böyle.. Karışık.. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur... Tüm hamileler için de dileğim aynı tabi ..
merhaba kızlarr balkızım doğdu. daha ancak ayağa kalktım. kızımm minicik ama çok tatlı. minyatür bewbiş. çook güzel. bakmaya doyamıyorum allah hepinize tattırsın. muhteşem bi duygu. dünya üstünde böyle bişi olamaz. aşk tanda üstün öpüldünüz
kızlar yaa söyledim mi bilmiyorum 75kg ile doğuma girdim bı geldım 3 kılo gitmiş,zaten kızm 3800 doğdu.e enrde bunun suyu nerde plesantası vs.?gerçi bu sabah baktım 69.toplam 6 kılo gitmiş yanı.gider dimi bu kılolar( 54 ıle hamıle kalmıştım.9 gundur gecelıkle gezıyorum ohh rahat gerçi tiril tiril:) ama hamış kıyafetlerim bol gelıo e kendımınkıler de dar gelıyo,ne gıycem ben yaaa.
Kızlar merhabaa:) Ben de aranıza katılabilir miyim :) 9 haftayı biraz geçtim ben de ve hala inanamıyorum bazen unutuyorum içimdeki ufaklığı.. hatırlayınca da bazen çok tuhaf hissediyorum.. yani bu normal mi bilmiyorum ama bazen mutlu oluyorum bazen de kederli gibi.. cinsiyetini de çok merak ediyorum herkes kız diyor, testler hani şu rus çin falan hepsi kız dedi, biliyorum en önemlisi sağlığı ama ben ilk bebeğimin erkek olmasını isterdim.. işte benim duygularım böyle.. Karışık.. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur... Tüm hamileler için de dileğim aynı tabi ..
merhaba arkadaşlar bende 33+3 haftalık hamileyim şuana kadar herşey yolunda gitti bir sıkıntı yaşamadan geldik bu günlere umarım bundan sonrada bir sıkıntımız olmaz...allahım hepimizinn bebeklerini sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin..doğum yapan arkadaşlarım allah analı babalı büyütsünnn evlatlarınızı.. benimde kızım olucak gerçi dr um kız diyor ama göbeğime bakan herkes erkek diyorr :bbo: dr um en son kız gibi görünüyor diyince benimde kafam karıştı kaydirigubbakcemile3 ehh doğunca görücez artıkk opuyorumnanaktan[/QUOT
merhaba canım tebrik edrim inşallah bundan sonrasıda sorunsuz olur ve kuzucuğunu sağlıkla kucağına alırsın benimde karnıma bakan herkes erkek diyor ama doktor kız diyor hatta bugün bir alışveriş merkezinde yaşlı bir teyze erkek olcak diye diretti doktor yanlış görmüş diyor çok güldük teyzem diyorum kız dedi doktor hayır diyor erkek yanlış görmüş yani anlayacağın bende süpriz bekliyorum hatta doktorumda takılıyor bana her kontrole gittiğimde hala kız diyor değişen bişey yok diye takılıyor bana:))))) bakalım ya büyük bir süpriz olacak yada doktor hariç herkes yanılacak alışveriş yaparken ne zorlanmıştım ne alacağımı şaşırdım hep orta renkler aldım bakalım görücez sağlıklı olsunda ister kız ister erkek olsun allah hayırlısını versin hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?