İzmirli hamişler

canı kızımın adı DERİN.sezeryan yerinde ağrın oluyo tabı ama ağrı kesiciler işe yerıyor.ama yatarken,yattığın yerden kalkarken çok zoer oluyor.benı yarın 1 hafta oluyor doğum yapalı,maşallah bugun daha iyiyim:guernica da doğurmuş .çok sevindim onun adına da.darısı diğer bekleyenlerin başına inşallah.

derin kızımız adıyl yaşasın bahtıda kendi kadar güzel olur inşallah,
guernicada dogurdu canım kızımdn halen ses yok büyük ihtimalle oda dogum yapmış olabilir merakla haberlerini bekliyoruz

kızlar ya nezamandır siteye giremiyom sürekli bebişle ilgileniyorum neler yapıyosunuz size doğumumuda anlatamadım epidural sezeryan oldum süper bir doğum geçirdim darısı başınıza 2 gün sonra hiç bişeyiniz kalmıyo rahat olun (sezeryan olacaklara söylüyorum) bugün 25 günlük olduk D-GABBANA doğum yapmışsın sanırım çok sevindim allah analı babalı büyütsün

esinss çok sevindim canım iyi olmana bebeişinle ilgilen tabiki uzun zamandır bekliyoruz onları degilmi gabbana guernica ve belkide canım kızımda dogum yaptı zannediyorum çünki haber alamadık kendisinen

gabbanacım derin kızımızın adı gibi bahtıda güzel olsun allah şansını açık etsin
esinss iyi olmana çok sevindim bebişini gördün unuttun bizi:)) guernica naptı acaba kesin doğum yapmıştır amahenüz bir haber alamadık tez zamanda onunda iyi haberlerini alırız inşallah sizler bebişlerinize kavuştunuz darısı bizlerin başına

merhaba kızlarr balkızım doğdu. daha ancak ayağa kalktım. kızımm minicik ama çok tatlı. minyatür bewbiş. çook güzel. bakmaya doyamıyorum allah hepinize tattırsın. muhteşem bi duygu. dünya üstünde böyle bişi olamaz. aşk tanda üstün öpüldünüz

Kızlar merhabaa:) Ben de aranıza katılabilir miyim :) 9 haftayı biraz geçtim ben de ve hala inanamıyorum bazen unutuyorum içimdeki ufaklığı.. hatırlayınca da bazen çok tuhaf hissediyorum.. yani bu normal mi bilmiyorum ama bazen mutlu oluyorum bazen de kederli gibi.. cinsiyetini de çok merak ediyorum herkes kız diyor, testler hani şu rus çin falan hepsi kız dedi, biliyorum en önemlisi sağlığı ama ben ilk bebeğimin erkek olmasını isterdim.. işte benim duygularım böyle.. Karışık.. ınşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur... Tüm hamileler için de dileğim aynı tabi ..

selam kızlar bende karşıyakada oturuorum.18 aylık oğlum var kazayla yine hamile kaldım yarın belli olucak ne kadarlık olduğu.oğlum hayat hastanesinde dünyaya geldi doktorum erdal beydi ama ordan ayrılmış.arkadaşım şifada doğum yaptı bende galiba orda yapıcam.şifada doğum yapan varmı?
bu arada yeni doğan bebişler analı babalı büyüsün işallah..

Son düzenleme:
guernica gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün kendini iyi hissettiginde detrayları istiyorum ona göre bak arkandan geliyoruz mehtapla dolu dizgin

ooooo süper haber,gözün aydın canım Alllah uzun güzel ömürlü etsin.nasılsın doğum nasıl geçti?adı ne :))) haydı bıze cevap ver:)))zemuszemus

hoşgeldi.hadi bakalım Allah sağ salim kucağında göstersin inşallah.çok güzel bir duygu.o fallara pek ınanma,hayırlısı neyse o olsun kız erkek hikaye valla.hepsi güzel.

kızlar yaa söyledim mi bilmiyorum 75kg ile doğuma girdim bı geldım 3 kılo gitmiş,zaten kızm 3800 doğdu.e enrde bunun suyu nerde plesantası vs.?gerçi bu sabah baktım 69.toplam 6 kılo gitmiş yanı.gider dimi bu kılolar( 54 ıle hamıle kalmıştım.9 gundur gecelıkle gezıyorum ohh rahat gerçi tiril tiril:) ama hamış kıyafetlerim bol gelıo e kendımınkıler de dar gelıyo,ne gıycem ben yaaa.

her anı çok heyecanlı hamileliğin, bebeğin, anneliğin.... bazen korkuyorum bazen deli gibi seviniyorum hamileliğime Allah herşeyin hayırlısını versin hepimiz için inşallah bebeklerimizle birlikte sağlıkla yaşamayı nasip etsin. tüm bebeklerimiz adıyla yaşasın.

ıçimden herkese dua etmek geldi....:kedi::kedi::Saruboceq:

canım benim nihayet sesini duyduk valla meraklanmıştım allah analı babalı büyütsün şansı bahtı açık olsun iyi olduğunuza çok sevindim aman minyatür olsun sağlıklı olsunda varsın minyatür olsun benim için koklayıver annesi kızımızı eee artık sırada başakla ben varız darısı bizim ve tüm bekleyenlerin başına bu arada doğum hikayeni iyi olduğun bir zaman detaylarıyla bekliyorum kızımıza ve kendine iyi bak annesi

canım benim doğumu atlattın şimdi kilo derdin başladı alemsin valla :)sezaryandan sonra kilolar birazcık kalıveriyor ama sıkma kendini vermek içinde acele etme zamana yay ben öyle yapmıştım ilkinde mis gibi olmuştum hızlı vermeye kalkarsan geri alırsın birde sezaryan yerin iyileştimi bel kemerleri var onlardan kullan ben kullanmıştım faydasını görmüştüm karnım falan kalmamıştı ne giycen gülüm gez gecelikle tiril tiril işte bak rahatına keyfini çıkar bu günlerin lohusalığın geçtimi kimse takmaz seni haberin olsun:)))))

canım benim hoşgeldin tebrik ederim inşallah sende bebişinle başladığın bu yolculuğu sorunsuz atlatır sonunda sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin bende ilk bebeğimin erkek olmasını çok istemiştim ama kız oldu hadi ikincide olur inşallah dedim oda kız olacak şimdi şansım üçüncüye kaldı:)))) ama iyikide kızım olmuş şuan 4 yaşında ama en büyük yardımcım destekçim zilli büyümüşte küçülmüş kız anneleri daha şanslı aslan gibi iki tane damadım olacak inşallah önemli olan sağlıklı olması tabi ama insanoğlusun istiyorsun öyle çin rus fallarına bakma yanıltabiliyor allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah:))))

merhaba arkadaşlar bende 33+3 haftalık hamileyim şuana kadar herşey yolunda gitti bir sıkıntı yaşamadan geldik bu günlere umarım bundan sonrada bir sıkıntımız olmaz...allahım hepimizinn bebeklerini sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin..doğum yapan arkadaşlarım allah analı babalı büyütsünnn evlatlarınızı.. benimde kızım olucak gerçi dr um kız diyor ama göbeğime bakan herkes erkek diyorr :bbo: dr um en son kız gibi görünüyor diyince benimde kafam karıştı kaydirigubbakcemile3 ehh doğunca görücez artıkk opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…