İzmirli hamişler

kızlar gerçekten hiç vaktim olmuyo. yorgunluktan geçen gece ağladım. artık emziremeyeceğim diye. benim yanımda kimse yok şuan eşim var. oda iş3 başlıyacak. sorun söyliyim. bebiş bakmayı kendi kendime öğrenmeye çalışıyoruminşallah iyisinizdir. yine yazarım. şimdi banyo yapayım uyuyo. öpüldünüzopuyorumnanaktan

canım benim nihayet sesini duyduk iyi olduğunu öğrendik allah analı babalı büyütsün işin zor neden kimse yok yaaaaaaaaa yanında allah kolaylık versin kendini sıkma yardımcı olabileceğimiz bişey olursa biz burdayız

canuımm benim sağol. annen gelemiyo babama bakıyo izmirde değil. kardeşim yok zaten akrabada yok. eşimin kardeşleri geldi bisüre herkesin işi gücü var. çok korkuyorum. bebiş hep emmek istiyo durmuyo ne nasıl edlilr bilmiyorum yardım edip yazarmısınız nasıl kaç saattee emzirmeli memesiz uyumuyo konuşmak istiyo. halası öyle alıştırdı biraz. şimdi emmesede meme istiyo ses istiyo ne yapıyo

kıyamam yaaa senı çok iyi anlıyorum.benım butun ailem karşıyakada ama kımseden fayda yok gibi.sonuçta bebeğinle başbaşa kalıyosun.canım doktordaydık dun 2 saati geçirmeyeceksın emzirmek için dıyo..inan ben de maymuna döndüm saat kurup kalkıyorum geceleri.imkan varsa ev işlerine bırını tutsan ben öyle yaptım 20 gunluk en azından evı düşünmüyorum yemek utu vs.haftaya perşembede 20-40 yapıp çeşmeye gıdıcem 2 hafta annemlere ben debebiş de isilik olduk:gitme:Allah yardımcın olsun.

hepinize günaydın kızlar.of ya gece 2 saatte bır saat kurup kalkıyorum emzırmeye.başım çatlıyo bugun.15 gundur delıksız uykuya hasret kaldım,hoş daha epey de hasret kalıcam gibi öptüm hepinizi.

BENİMKİ BAZAN 5 SAAT UYUYO UYANDIRMIYOM ÇÜNKÜ GÜNDÜZ HİÇ UYUMA IŞ OLUYO. HEP MEME İSTİYO. AĞLIYO VERMEYİNCE. birini bulamam biraz görümcem gelir. ama bende 4o dan sonra ancak annemlerte gidicem. eşimin izni ağustosta. mecbur burada. ev çok sıcak sıcaktanbda uyumuyo. allah sanada banada herkese de sabır ve güç versin. pazartesi dr a gidicez. pediatrist buldum bakalım nasıl birşikaydirigubbakcemile2

Güzelim benımkı de aynen saatlerce uyuyodu.hatta akşam 10.30 da yatıp sabah 7 de falan kalkıyodu oh maşallah bırak uyusun dıyodu herkes.ama bı terslık var dıyodum aman elleme dıyolardı.doktora bı gıttık 3800 doğan çocuk 3200 e düşmüş gece emmediği müddetçe kılo almaz sızın de sutunuz kesılır dedi dr.sut hormonu prolaktın gece salgılanıyomuş.2 saati geçirmıyceksınız dedi.mecbur kalkıyoruz.gunde 30-40 gr alsa yeterli bize dedi hatta tartısını bıze verdi eşimin arkadaşı,tatıle çıkıyodu dr bugun tarttık 50 gr almış1 gunde:Saruboceq: en azından fayda etmiş gece kalkmam ona sevindim.5 sat çok uzun arkadaşım kan şekerleri düşüyomuş açlıktan o yuzden de uyudukça uyuyolarbenım kızım zor uyanıyo geceleri ben de pompayla sağıp biberonla verıyorumgeceleri,gunduz kendı emıyo zaten.

Güzelim benımkı de aynen saatlerce uyuyodu.hatta akşam 10.30 da yatıp sabah 7 de falan kalkıyodu oh maşallah bırak uyusun dıyodu herkes.ama bı terslık var dıyodum aman elleme dıyolardı.doktora bı gıttık 3800 doğan çocuk 3200 e düşmüş gece emmediği müddetçe kılo almaz sızın de sutunuz kesılır dedi dr.sut hormonu prolaktın gece salgılanıyomuş.2 saati geçirmıyceksınız dedi.mecbur kalkıyoruz.gunde 30-40 gr alsa yeterli bize dedi hatta tartısını bıze verdi eşimin arkadaşı,tatıle çıkıyodu dr bugun tarttık 50 gr almış1 gunde:Saruboceq: en azından fayda etmiş gece kalkmam ona sevindim.5 sat çok uzun arkadaşım kan şekerleri düşüyomuş açlıktan o yuzden de uyudukça uyuyolarbenım kızım zor uyanıyo geceleri ben de pompayla sağıp biberonla verıyorumgeceleri,gunduz kendı emıyo zaten.
bu arada göbeği düştüyse hergün yıka.biz demin yıkadık eşimle şimdi mışıl mışıl uyuyo,yazık rahatlıyolar.

selam kızlar oh oh annelerimiz gelmiş ne güzel bende yoktum kızlar hafta sonu tatile gittik kızımı yüzdürmeye valla ben bir kere girdim biraz kızımla oynaştım sonra çıktım göbegimden yüzemedim kendimede güvenemedim dogrusu o kadar iyi yüzücü olmama ragmen sahilde oturmak zor geldi,
bizler sıcaga dayanamıyoruz bebişler nasıl dayansın degilmi gabbananın dedigi gibi hergün banyo rahatlatır bebekleri birde meme emerken çok çabuk yorulur agızları tam doymadan bırakırlar sonra tekrar istemeleri normal bizlerde biraz büyüyene kadar biraz zahmet çekecegiz uyku düzeni 40 sonra düzene girer inşallah kızlar sizlerde rahatlarsınız inşallah

canım ya benim doktorum karataşta değil buca tıp merkezinde ama sezeryanı karataşta yapıyomuş o yüzden merak ettim kime sölesem çok eski hastane falan bakımsız diyolar aslında o da pek ilgilendirmez beni de teknik açıdan iyi olsun yeter satın mı alacaz sanki eşim de karataşı istemiyo egepol olsun diyo bilmiyorum artık zaten o mu doğuracak ben mi anlamadım hastaneden de doktordan da memnun olmayan o sanki her seferinde o muayene oluyo...

GUERNıCA EGER MıNıK KIZINDAN GıREBıLıRSEN CANIM SANA BıRKAÇ SORUM OLUCAK
sezeryandan önce kaç saat önce yiyicek ve su içimiyorsun?
lavma ve sonda takıldımı?takıldıysa can yakıyormu?
epidural olurken birşey hissettinmi yani ignenin yapılışını anlıyormusun?
dogumdan çıktıktan sonra kaç saat sonra kalkmana izin veriyorlar (ben fazla sırt üstü yatamamda )
agrın fazla oldumu? benim agrı eşigim çok düşüktürde
canım fazla oldu ama aynı hastanede olacagı için dogumu kendimi bagzı şeyler hazırlayayım hiç sorun yokken birden içime korku düştü ki ben normal dogum yapan biriyim ilk dogumda hiç korkmuyordum sanki bunda düşündükçe tansiyonumçıkıyor nedense

Başakçım istersen ben cevap vereyim sana,
1_sezeryandan önce 4 saat yeterlı demıştı dr ama ben 6 saat aç kaldım su da yok:umursamaz:
2-lavman yapılmadı,sonda epidural takıldıktan sonra takıldı hissetmedım yanı ve odaya çıkmadan çıkardılar,serum verdıklerı için takıyolarmış.
3-süreklı ağrı kesıcı verıyolar damardan ağrının gelmesıne ızın vermıyolar yani.

ahhhh canım benim yaaaaaa çok zor oluyordur senin için kıyamam bebeğini 2 saatte bir emzirmen lazım doyduğuna dikkat et onu gözlemle belki doymadığı için emmek istiyor olabailir sütünden başka eksta bişey verme bebğine memeye çok erken alıştırmışsınız çok yanlış yapmış küçük bir radyo edin bebeğinin odasına koy ve sürekli açık kalsın kısık sesle arada kendin ninni söyle nasıl başlarsan şimdi devamı öyle olur yoksa çok zorluk çekersin kundak yapıyormusun? eğer yapmıyorsan yapmanı tavsiye ederim çünkü bebek daha rahat uyuyor ben yapmıştım kızımda birde kızını arada yüzüstü yatır hafif yan yatır sırtına destek yastık koyarak geriye düşmemesi için bunlar memeyi almasını engeller ve şimdiden kimsenin kucağına alıp sevmesini engelle sonra uğraşan sen oluyorsun seven yatttığı yerden sevsin sende uyanık olduğu zamanlarda kızınla yattığı yerden oyna konuş ama kucağına sadece emzirmek için al kucağa alıuşıursa işin zor

kızlar merhaba giremedim hafta sonu pazar günü kızımın doğum günüydü onun hazırlığı vardı pazarda misafirler ev tıka basa doluydu teyzeleri kızım 5 yaşına girdi inşallah ikincisinide 5 lerini görürüm çok güzel bir doğum ghünü partisi oldu bu sene yoğunluktan sizlerle ilgilenemedim annelerimiz pek sıkıntılı canlarım benim kıyamam şimdi geçmişe bakıp geliyorum

kızlar geceleri bebeklerinizi mutlaka emzirin aç bırakmayın eğer uykusu bozulur uyku düzeni olmaz diye endişe ediyorsanız sütünüzü sağın biberonla verin ben ilk kızımda geceleri biberonla veriyordum yoksa hem sütünüz kesilir hemde bebğiniz aç kalır onu uyandırmadanda süt verebilirsiniz gabbanacım kızın isilik olmuş canım benim kıyamam bneim kızımda olmuştu özellikle boyun ve gögüs kısımları ben pamuğa pudra döküp fazlalığını alıp yavaşça kızımın boynuna sürüyordum sende yap faydalı oluyor ama yaparken dikkat et çok yavaş hareketlerle sür uçurmadan kızının genzine burnuna kaçırmadan bu arada dip not düşmek istiyorum hazır konusu açılmışken::: lütfen kız bebkleri olan anneler kızlarınızın popoları pişik olur veya olmaz ama pudar kullanmayın pişik kremi kullanın pudra kız bebeklerde herhangi idrar yolu enfeksiyonunda enfeksiyonu yaymada yardımcı oluyor ve geçmesini engelliyor ne kadar ilaç kullanırsanız kullanın pudaryı popoda kullandığınız sürece geçmiyor lüften kullanmayın ben ilk kzımda yaşamıştım doktoru uyardı benide

canım benim egepolü bende istiyordum ama doktorundan dolayı vazgeçtim yoksa egepol çok hoşuma gitmişti teknik olarakta donanımlı bir hastane ama doktor maalesef iyi değil ama şimdi yeni bir doktor gelmiş diye duydum nasıl biridir bilmiyorum araştırıcam yine karataş hastane olarak eski bir hastane ama iyi bir hastane benim arkadaşım orda yeni doğum yaptı ve hiçbir sorunla karşılaşmadı yeni doğan ünitesi olan bir hastane ama egepolu iyi araştır derim sana

başakçım soruna bende yanıt vereyim beni sezaryandan 4 saat önce yemek yemeyi bıraktım lavman yapıldı sondada takıldı sezaryandan sonra ama hiç acımadı yani hissetmedim bile sezaryandan çıkar çıkmaz takıldı sonda zaten açılmamış oluyorsun o yüzden hissetmedim epidurelde ben iğneyi hisstemedim ama çok önemli bir nokta var epidureliğne olurken kesinlikle kıpırdamamman gerekiyor kıpırdama olursa sorun yaşanıyor benim bir arkadaş ayaklarını oynatmış ve iğneyi 3 kere tekrarlamışlar ben yapılırken hiç anlamamıştım ben doğumdan çıktıktan sonra yaklaşık olarak 6 saat sonra falan ayağa kalkmıştım ağrı olmuyor çünkü ağrı kesici veriliyor sürekli hiç korkma sen kendinde diyorsun normal doğum yaptım diye bundan korkmana gerek yok rahat ol dediğim gibi tek yapman gereken iğne yapılırken bir 20-30 saniye kadar kıpırdamamak ondan sonrsı çok kolay

teşekkür ederim gabbana ve mehtapcım verdiginiz bilgiler için ilk defa bu kadar bir korku hissettim nedenini bilemiyorum ama içimde anlam veremedigim bu korkuyu yenemiyorum nedense.
mehtapcım prensesin dogum günü kutlu olsun canım daha nice yaşlara benim kızımda 6 eylülde 7 yaşına basacak nasipse abla oldular bile degilmi inşallah ikinci kızlarımızın dogum günlerinide buradan kutlarız degilmi

canım benim korkmakta haklısın aslında ilk sezaryan dediklerinde bende korkmuştum ama sonradan bebeğimi düşünerek kendimi rahatlatmaya çalıştım ameliyat ekibimde sağolsunlar çok iyilerdi beni rahatlarmak için ellerinden geleni yaptılar başımda duran hemşire inan bana şarkılar söylüyordu ama inanki korkacak bişey yok seni rahatlatmak için söylemiyorum gerçeği bu gayet rahat ol valla abla oldular bile bizimki şimdiden havaya girdi bile dün akşam kardeşinin yerine bile mumları ikinci kez üfledi onun için alışverişe çıktık cumartesi kardeşimede alalım diye tutturdu kendini bıraktı kardeşine almaya başladı allahım bugünleri gördük inşallah ikincileride kutlucaz başakçım

slm d_gabbana bende şuan 24 haftalığım dr um ömer südekan ama doğum fiyatı fazla geldi bize.tavsiye üzerine levent erkana gittik bugün görüştük kendisi çok i biri doğumu nasılbana biraz vbilgi verirmisin canım...kararsız kaldıkta eşimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…