G
guernica
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
başakçım dediğinde haklısın ama hoşgörmek lazım daha yeni anneler bizler nede olsa tecrübeliyiz neyin nasıl olacağını biliyoruz daha rahat olcağız sen üzülme hayatım ben eve adım atar atmaz sana hikayemi anlatıcam:)))valla bende arkadaşları merak ediyorum hani hoşgörmek lazım diyorum ama 10 dakikalığına girebilir ve bişeyler yazabilirler umarım sorun yokturda varsın olsun girmesinler napalım
kızlar gerçekten hiç vaktim olmuyo. yorgunluktan geçen gece ağladım. artık emziremeyeceğim diye. benim yanımda kimse yok şuan eşim var. oda iş3 başlıyacak. sorun söyliyim. bebiş bakmayı kendi kendime öğrenmeye çalışıyoruminşallah iyisinizdir. yine yazarım. şimdi banyo yapayım uyuyo. öpüldünüzopuyorumnanaktan
canuımm benim sağol. annen gelemiyo babama bakıyo izmirde değil. kardeşim yok zaten akrabada yok. eşimin kardeşleri geldi bisüre herkesin işi gücü var. çok korkuyorum. bebiş hep emmek istiyo durmuyo ne nasıl edlilr bilmiyorum yardım edip yazarmısınız nasıl kaç saattee emzirmeli memesiz uyumuyo konuşmak istiyo. halası öyle alıştırdı biraz. şimdi emmesede meme istiyo ses istiyo ne yapıyo
kıyamam yaaa senı çok iyi anlıyorum.benım butun ailem karşıyakada ama kımseden fayda yok gibi.sonuçta bebeğinle başbaşa kalıyosun.canım doktordaydık dun 2 saati geçirmeyeceksın emzirmek için dıyo..inan ben de maymuna döndüm saat kurup kalkıyorum geceleri.imkan varsa ev işlerine bırını tutsan ben öyle yaptım 20 gunluk en azından evı düşünmüyorum yemek utu vs.haftaya perşembede 20-40 yapıp çeşmeye gıdıcem 2 hafta annemlere ben debebiş de isilik olduk:gitme:Allah yardımcın olsun.
BENİMKİ BAZAN 5 SAAT UYUYO UYANDIRMIYOM ÇÜNKÜ GÜNDÜZ HİÇ UYUMA IŞ OLUYO. HEP MEME İSTİYO. AĞLIYO VERMEYİNCE. birini bulamam biraz görümcem gelir. ama bende 4o dan sonra ancak annemlerte gidicem. eşimin izni ağustosta. mecbur burada. ev çok sıcak sıcaktanbda uyumuyo. allah sanada banada herkese de sabır ve güç versin. pazartesi dr a gidicez. pediatrist buldum bakalım nasıl birşikaydirigubbakcemile2
BENİMKİ BAZAN 5 SAAT UYUYO UYANDIRMIYOM ÇÜNKÜ GÜNDÜZ HİÇ UYUMA IŞ OLUYO. HEP MEME İSTİYO. AĞLIYO VERMEYİNCE. birini bulamam biraz görümcem gelir. ama bende 4o dan sonra ancak annemlerte gidicem. eşimin izni ağustosta. mecbur burada. ev çok sıcak sıcaktanbda uyumuyo. allah sanada banada herkese de sabır ve güç versin. pazartesi dr a gidicez. pediatrist buldum bakalım nasıl birşikaydirigubbakcemile2
GUERNİCA EGER MİNİK KIZINDAN GİREBİLİRSEN CANIM SANA BİRKAÇ SORUM OLUCAK
sezeryandan önce kaç saat önce yiyicek ve su içimiyorsun?
lavma ve sonda takıldımı?takıldıysa can yakıyormu?
epidural olurken birşey hissettinmi yani ignenin yapılışını anlıyormusun?
dogumdan çıktıktan sonra kaç saat sonra kalkmana izin veriyorlar (ben fazla sırt üstü yatamamda )
agrın fazla oldumu? benim agrı eşigim çok düşüktürde
canım fazla oldu ama aynı hastanede olacagı için dogumu kendimi bagzı şeyler hazırlayayım hiç sorun yokken birden içime korku düştü ki ben normal dogum yapan biriyim ilk dogumda hiç korkmuyordum sanki bunda düşündükçe tansiyonumçıkıyor nedense
canuımm benim sağol. annen gelemiyo babama bakıyo izmirde değil. kardeşim yok zaten akrabada yok. eşimin kardeşleri geldi bisüre herkesin işi gücü var. çok korkuyorum. bebiş hep emmek istiyo durmuyo ne nasıl edlilr bilmiyorum yardım edip yazarmısınız nasıl kaç saattee emzirmeli memesiz uyumuyo konuşmak istiyo. halası öyle alıştırdı biraz. şimdi emmesede meme istiyo ses istiyo ne yapıyo
Güzelim benımkı de aynen saatlerce uyuyodu.hatta akşam 10.30 da yatıp sabah 7 de falan kalkıyodu oh maşallah bırak uyusun dıyodu herkes.ama bı terslık var dıyodum aman elleme dıyolardı.doktora bı gıttık 3800 doğan çocuk 3200 e düşmüşgece emmediği müddetçe kılo almaz sızın de sutunuz kesılır dedi dr.sut hormonu prolaktın gece salgılanıyomuş.2 saati geçirmıyceksınız dedi.mecbur kalkıyoruz.gunde 30-40 gr alsa yeterli bize dedi hatta tartısını bıze verdi eşimin arkadaşı,tatıle çıkıyodu dr bugun tarttık 50 gr almış1 gunde:Saruboceq: en azından fayda etmiş gece kalkmam ona sevindim.5 sat çok uzun arkadaşım kan şekerleri düşüyomuş açlıktan o yuzden de uyudukça uyuyolarbenım kızım zor uyanıyo geceleri ben de pompayla sağıp biberonla verıyorumgeceleri,gunduz kendı emıyo zaten.
bu arada göbeği düştüyse hergün yıka.biz demin yıkadık eşimle şimdi mışıl mışıl uyuyo,yazık rahatlıyolar.
canım ya benim doktorum karataşta değil buca tıp merkezinde ama sezeryanı karataşta yapıyomuş o yüzden merak ettim kime sölesem çok eski hastane falan bakımsız diyolar aslında o da pek ilgilendirmez beni de teknik açıdan iyi olsun yeter satın mı alacaz sanki eşim de karataşı istemiyo egepol olsun diyo bilmiyorum artık zaten o mu doğuracak ben mi anlamadım hastaneden de doktordan da memnun olmayan o sanki her seferinde o muayene oluyo...
GUERNİCA EGER MİNİK KIZINDAN GİREBİLİRSEN CANIM SANA BİRKAÇ SORUM OLUCAK
sezeryandan önce kaç saat önce yiyicek ve su içimiyorsun?
lavma ve sonda takıldımı?takıldıysa can yakıyormu?
epidural olurken birşey hissettinmi yani ignenin yapılışını anlıyormusun?
dogumdan çıktıktan sonra kaç saat sonra kalkmana izin veriyorlar (ben fazla sırt üstü yatamamda )
agrın fazla oldumu? benim agrı eşigim çok düşüktürde
canım fazla oldu ama aynı hastanede olacagı için dogumu kendimi bagzı şeyler hazırlayayım hiç sorun yokken birden içime korku düştü ki ben normal dogum yapan biriyim ilk dogumda hiç korkmuyordum sanki bunda düşündükçe tansiyonumçıkıyor nedense
teşekkür ederim gabbana ve mehtapcım verdiginiz bilgiler için ilk defa bu kadar bir korku hissettim nedenini bilemiyorum ama içimde anlam veremedigim bu korkuyu yenemiyorum nedense.
mehtapcım prensesin dogum günü kutlu olsun canım daha nice yaşlara benim kızımda 6 eylülde 7 yaşına basacak nasipse abla oldular bile degilmi inşallah ikinci kızlarımızın dogum günlerinide buradan kutlarız degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?