İzmirli hamişler

kızlar merhaba,malum bebiş bırakmıyo gıreyım.zaten geberik durumdayım.memeyle uğraşıyorum.sütüm az az gelıyodu bugun pompa kıraladık.öğrenmeye çalışıyoruz ikimizde buişi.doğum güzel rahat gecti.o gun kontrole gıttım suyun azalmış hemen alalım bebeği dedi dr.anlamadım ne olduğumu.öğln gıttık hastaneye,3.30 gbı dr işi çıkmış neyse 6 ya doğru aldılar önce epidural garıp bişey hissedıyosun bişeyler olduğunu ama acı sıfır.neyse 6.13 tü dr başladı 6.20 de kızım doğmuştusenın gibi sarışın bu da dedi dr. mınık cılız bi ses vıyk dedi,tebrık ederiz çok sağlıklı bı kızınız oldu deyınce başladım ağlamaya koydular göğsüme öptüm kokladım annemm dedim hoşgeldin.sonrasında bı yarım saat falan dikiş faslı surdu sanırım.o gece zor geçti ama,saat 11 den sonra yurusun hafıf bışeyler yesin dedi doktorum,ama ben de anestezi kusma yaptı butun geceyı kusarak gecirdim.herneyse kızım da ben de iyiyiz çok şükür tek derdimiz memeyi tutana kadar işte.şimdi pamuk gibi uyuyo,yaw çok güsel kokuyo bu bebkler kızlar ya.Allahım isteyen herkese kısmet etsin inşallah.öptüm hepinizi kocaman.

canım siz ana kız emişinde varsın girmeyesin siteye ay kurtuldun canım mis gibi kokmazmı onlar melek annesi cennet kokuyorlar bende her gece kızımı görüyorum rüyamda uyanıpta yanımda göremiyince özlem bir kat daha artıyor herşeyin hayırlısı kendine ve kızımız dikkat et annesi buarada ismin ne oldu hiç söylemedin bizlere birde agrın oluyormu sezeryan olan bölgede bende meraklı melehate döndüm valla

kızlar yarın saat 8 de sezaryene giriyorum. darısı başınıza. gabbana tekrar tebrikler. hepiniz öpüldünüzopuyorumnanaktan

hadi canım güzel haberlerle gel inşallah allah saglıklı bir şekilde kızını kucagına almayı nasip eder inşallah ay şimdi sırada benmi varım tırsıyorummmmmmm

canım iyi olmanıza ve doğumun rahat geçmesine çok sevindim tekrar tebrik ederim allah analı bablı büyütsün şansı bahtı açık olsun rabbim güzel yazılar yazsın yavruna yürümeyi unutma ara ara kendini yormadan gün içinde yürümeye çalış bu normal hayatına dönmeni daha çabuk kılacaktır birde meme ucun yokmuda bebişin almıyor yoksa sadece sütün az geldiği içinmi bilmiyorum ama eğer meme ucun yoksa çok zor olur silikon gögüs uçları var onlardan alabilirsin bende böyle bir sorun vardı silikon uç almıştım ve rahatlamıştık eğer sadece sorun sütün az gelmesiyse sıkma kendini sezaryanda normal biraz geç geliyor biraz pompayla çektikten sonrada vermeye çalış memeni kızına en azından memeye alışsın çok sevindim senin adına hayırlı bir evlat olur inşallah

hadi canım güzel haberlerle gel inşallah allah saglıklı bir şekilde kızını kucagına almayı nasip eder inşallah ay şimdi sırada benmi varım tırsıyorummmmmmm

başakçım kızlarımız sırayla geliyorlar ayyyy beni heyacan bastı valla sen ne kadarlıksın tam olarak benim temmuz sonu

mehtapcım ben şuan 34 haftanın içindeyim dr 37 veya 38 haftada alırız dedi normalde agustos 14 sat göre ama benim o kadar bekliyecek vaktim yok canım malum tansiyondan ve kızımın duruşundan dolayı ters geliyor kızım dr normal olmaz bebege zarar vermeyelim dedi birde kalça çıkıklıgı oluyormuş aman olsun sezeryanda olsam fark etmez kızım daha önemli ben her acıya dayanırım galiba ikimizin aynı zamanda olucak dogumlarımız

2 saat sonra doğuma giriyorum. kızlarr acık korkuyorum. inşallah herşey iyi gider öpüyorum hepiniziiiopuyorumnanaktan

2 saat sonra doğuma giriyorum. kızlarr acık korkuyorum. inşallah herşey iyi gider öpüyorum hepiniziiiopuyorumnanaktan

canım hadi bakalım allah yardımcın olsun sağlıkla bebeni al kucağına inşallah
d.gabbanacım bebeşine sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür diliyorum opuyorumnanaktan

şuanda guernica kızını almış kucagına hasret gideriyordur canım benim bizim içinde öpüp koklasa keşke şimdi sırada mehtap ve sonrada ben deniz ay heycanım artık sona ersin istiyorumda nasıl dayanıcagım bilmiyorum

baharçelik arkadaşım seninle bir ara muhabbet ediyorduk acaba hatırladınmı beni izmir topiginden buradada karşılaştık bak aynı semtte oturuyoruz yanlış hatırlamıyorsam

Canım umarım sorunsuz bir doğum gerçekleştirmişsindir.Bebişin ve kocişinle ömür boyu mutluluklar dilerim.Allah analı babalı büyütsün...Darısı bizlerin başına...

başakçım benimde sata göre ağustos 7 ama önceden sezaryan olduğum için buda sezaryan olacak ve temmuz 24-30 arası gün belirlicez bu hafta kontrole gidicem bakalım kesin tarih belli olacak galiba yakın günlerde yapıcaz doğumu bak 4ü biyerde değilde 2 si bir yerde olcak bizimki herhalde:) sıkma canını bebeğin ve sen sağlıklı olunda nasıl olduğu önemli değil ama sezaryanda öyle korkutucu ağrı olmuyor içini ferah tut belkide doğuma yakın zamanda döner yavrucun sezaryana gerek kalmaz hakkında hayırlısı olsun

canım benim şuan bebişini kucaklamışsındır hayırlısıyla kuzucuğunu koklayıver bayılırım bebek kokusuna ikinizinde sağlığı iyidir umarım allah analı babalı büyütsün kızımızın resimlerini ve doğum hikayeni merakla bekliyorum sırada başak ve ben varım allah bizede nasip etsin yavrularımızı koklamayı tüm annelerede inşallah

baharçelik arkadaşım seninle bir ara muhabbet ediyorduk acaba hatırladınmı beni izmir topiginden buradada karşılaştık bak aynı semtte oturuyoruz yanlış hatırlamıyorsam

evet başakçım hatırladım canım şimdi sen söyleyince kartal durağı tarafındaydın sanırım yanlışım yoksa

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende 31.haftamdayım nerde doğum yapacağım hususunda aklım karıştı araştırdım biraz bi özel hastanede sezeryan 1700 yapılıyorken diğerinde neden 400 yapılır sizce bir de aklıma takılan yeni doğan bebişlerde genelde sarılık görülen bir durum ve izmirde çoğu özel hastanede bu konuda küvöz yokmuş sadece şifada falan varmış doktorum karataşda yapmak istiyo orda da yokmuş nasıl olacak bu iş yaa..

valla başakçım ben bebeğimi kaybedince belli bir süre siteye girmeme ve bu konuları konuşmama kararı aldım biras unutmak için o yüzdeen giredim canım

evet bahar gerçekten insan böyle acı şeyler yaşayınca tekrar hayata zor dönüyor seni anlayabiliyorum benim ilk bebegimde karnımda ölmüştü halen aklıma geldikçe aradan yıllar geçmesine ragmen aglıyorum elimde olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…