- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
kızlar merhaba,malum bebiş bırakmıyo gıreyım.zaten geberik durumdayım.memeyle uğraşıyorum.sütüm az az gelıyodu bugun pompa kıraladık.öğrenmeye çalışıyoruz ikimizde buişi.doğum güzel rahat gecti.o gun kontrole gıttım suyun azalmış hemen alalım bebeği dedi dr.anlamadım ne olduğumu.öğln gıttık hastaneye,3.30 gbı dr işi çıkmış neyse 6 ya doğru aldılar önce epidural garıp bişey hissedıyosun bişeyler olduğunu ama acı sıfır.neyse 6.13 tü dr başladı 6.20 de kızım doğmuştusenın gibi sarışın bu da dedi dr. mınık cılız bi ses vıyk dedi,tebrık ederiz çok sağlıklı bı kızınız oldu deyınce başladım ağlamaya koydular göğsüme öptüm kokladım annemm dedim hoşgeldin.sonrasında bı yarım saat falan dikiş faslı surdu sanırım.o gece zor geçti ama,saat 11 den sonra yurusun hafıf bışeyler yesin dedi doktorum,ama ben de anestezi kusma yaptı butun geceyı kusarak gecirdim.herneyse kızım da ben de iyiyiz çok şükür tek derdimiz memeyi tutana kadar işte.şimdi pamuk gibi uyuyo,yaw çok güsel kokuyo bu bebkler kızlar ya.Allahım isteyen herkese kısmet etsin inşallah.öptüm hepinizi kocaman.
kızlar yarın saat 8 de sezaryene giriyorum. darısı başınıza. gabbana tekrar tebrikler. hepiniz öpüldünüzopuyorumnanaktan
hadi canım güzel haberlerle gel inşallah allah saglıklı bir şekilde kızını kucagına almayı nasip eder inşallah ay şimdi sırada benmi varım tırsıyorummmmmmm
2 saat sonra doğuma giriyorum. kızlarr acık korkuyorum. inşallah herşey iyi gider öpüyorum hepiniziiiopuyorumnanaktan
2 saat sonra doğuma giriyorum. kızlarr acık korkuyorum. inşallah herşey iyi gider öpüyorum hepiniziiiopuyorumnanaktan
mehtapcım ben şuan 34 haftanın içindeyim dr 37 veya 38 haftada alırız dedi normalde agustos 14 sat göre ama benim o kadar bekliyecek vaktim yok canım malum tansiyondan ve kızımın duruşundan dolayı ters geliyor kızım dr normal olmaz bebege zarar vermeyelim dedi birde kalça çıkıklıgı oluyormuş aman olsun sezeryanda olsam fark etmez kızım daha önemli ben her acıya dayanırım galiba ikimizin aynı zamanda olucak dogumlarımız
baharçelik arkadaşım seninle bir ara muhabbet ediyorduk acaba hatırladınmı beni izmir topiginden buradada karşılaştık bak aynı semtte oturuyoruz yanlış hatırlamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?