G
guernica
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
merhaba bende yeni hamileyim 12 haftalık yazdıklarınızı okudum benim doktorumda doğumu karataş hastanesinde yapıyor hastane hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardmcı alabilirmi gerçi daha çok erken ama ilk bebeğim olduğu için çok kafama takıyorum gerçi herşeyden önce bebişimin sağlığı geliyor
sağol yardımcı olacağın için şimdi çalışmama lazım iyi günler
arkadaşlar merhaba umarım hepiniz ve melekleriniz iyidir.
size sorumm gazi hastanesinde doğum yapan yada orda yapmayı düşünen varmı.
bu hastane ile ilgili bilgisi olanlar yazarsa çok ama çok sevinirim
:tesellipuyorumnanaktan
arkadaşlar merhaba umarım hepiniz ve melekleriniz iyidir.
size sorumm gazi hastanesinde doğum yapan yada orda yapmayı düşünen varmı.
bu hastane ile ilgili bilgisi olanlar yazarsa çok ama çok sevinirim
:tesellipuyorumnanaktan
canım öncelikle tebrik ederim benim doktorum karataşın doktoru eğer fikir değiştirmezsem doğumu bende orada yapıcam ve bir çok arkadaşım tanıdığım var orda doğum yapan senin doktorun kim ve tam olarak ne öğrenmek istiyorsun elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
ben bugün karataş hastanesine gittim.sigortalı olarak yapıcam doğumu epidurelli normalde sezeyanda 350 tl ayrıca 1000 tl doktor alıyormuş 1350 yani uygun geldi zaten diğer hastanelerde de hemen hemen aynı en azından karataş yılların doğum hastanesi ve deneyimli kime sorduysam memnun kesin kararlıyım artık doktoruda beğendim ilgili birine benziyor birtek sormayı unuttuğum bişey var belki sizlerin bilgisi vardır epidurelli normal sezeryan aynı fiat dedi acaba bu mecburi sezeryan fiyatı mı yoksa sezeryanlık bir durum yoksa bile anne isterse yine aynı fiyatmı.şifada sadece zoraki sezeryanlarda indirm uyguluyorlardı sordğuma göre eğer çocuk normalse sen sezeryan istersen fiyat artıyordu
burdada öylemi acaba bilen varmı
teşekkür ederim canım doğumun karataşta olursa aktarırsın artık nekadar var doğumuna allah hayırlı doğum sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize
canım benim doğumuma 2 hafta var hastane iyi bir hastane eski bir hastane olmasına rağmen bakımlı temiz çok tanıdığım var orda doğum yapan hatta en kısa zamanda 1 ay önce bir arkadaşım sezaryan oldu gayet memnun saat 11 de sezaryana girdi 4 de ayaktaydı o kadar iyi geçti personelide gördüğüm kadarıyla ilgili yeni doğan ünitesi olan bir hastane doktorumuz karataşın kendi doktoru dilaver alper çok iyi ilgili tecrübeli bir doktor bu doktora gidersen ssk kullanbiliyorsun doğum ücretide 1350lira ssklı ama başka dışardan gelen doktorlar için ssk kullanılmıyor onlarda fiyat değişiyor 1800 liradan başlıyor doktorunu değiştirmeyi düşünürsen dilaver beyi tavsiye ederim gerçekten çok ilgili ve işini severek yapan bir doktor
selam kızlar karataş iyiymiş ya ücret olarak ben 1800 vericem ege saglık hastanesine ama olsun anlaştım artık dogumada az kaldı bu saatten sonr degiştirmek olmaz hakkımızda hayırlısı,
sabah saglık ocagına gittim tansiyon yine yüksek ebemiz biraz endişelendi direk hastaneye yönlendiricem dedi seni bende dr kontrolünde oldugumu ilaç kullandıgımı söyledim 1 hafta daha sık dişini belki daha önce alır bebegi bu durumda dr dedi sonra uzman dr var saglık ocagında ultrasona girdim ve kızımın suyunun sınrda oldugunu hastaneye gitmemi söyledi ay bugün hiçde iyi haberlerle dönmedim saglık ocagından canım çok sıkıldı
selam kızlar karataş iyiymiş ya ücret olarak ben 1800 vericem ege saglık hastanesine ama olsun anlaştım artık dogumada az kaldı bu saatten sonr degiştirmek olmaz hakkımızda hayırlısı,
sabah saglık ocagına gittim tansiyon yine yüksek ebemiz biraz endişelendi direk hastaneye yönlendiricem dedi seni bende dr kontrolünde oldugumu ilaç kullandıgımı söyledim 1 hafta daha sık dişini belki daha önce alır bebegi bu durumda dr dedi sonra uzman dr var saglık ocagında ultrasona girdim ve kızımın suyunun sınrda oldugunu hastaneye gitmemi söyledi ay bugün hiçde iyi haberlerle dönmedim saglık ocagından canım çok sıkıldı
ben doktorumla fiyat olarak konuşmadım ama sekretere sormuştum randevu alırken karataş ve kent te yapıyormuş doğumu sskdan yararlanmak istersem kartaşta 750 dedi özel olarak istersem kentte 2500 3000 arası tutuyor dedi pazartesi gittiğimde sorucam gerçi daha zaman var bizim[/QUO
senin doktorun dışardan olduğu için ssk kullanmazsın karataş için muhtemelen fiyatı 1800 lira olacaktır dışardan gelen doktorlar için fiyat değişebiliyor çünkü doktorun aldığı miktar değişiyor en düşük 1800 oluyor 1000 lirası doktora 800 lirası hastaneye veriliyor benim dilaver beyden önceki doktorumda dışardandı karataşta yapıyordu o benden 1800 istemişti ama ssk kullanmıyorduk sonra ben dilaver beye geçtim oda 1350 lira bu konularda ne kadar erken fikir edinirsen o kadar iyi emin ol hakkında hayırlısı olsun
sagolun kızlar geçen çarşamba kontrolüm vardı dr herşeye baktı birşey söylemedi bu konuda 22 sinde son randevum açıkçası kendini arayıpta birşey söylemedim son hazırlıklarımı yapıp çarşambayı bekliyecegim sonrası o gün geldiginde belli olur normalde 1 agustosta olacaktı dogum ama erken olacak gibi görünüyor hakkımızda hayırlısı
tansiyon ilacını 4 taneye çıkarttı dr ama yinede kontrol altına alınamıyor birtürlü nasıl bir işse anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?