E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
kızlar merhaba giremiyorum bir süredir bebiş çok uğraştırıyo 2 emzirme arası 1 saat o saattede gaz çıkar avut eşim evde kalsada azcık uyutsa uyusam diye gözünün içine bakıyorum başakçım mehtapçım anlaşılan doğum yakın sakın benim gibi heyecan yapmayın. gerçi siz tecrübelisiniz. az kaldı . ya neolur bol gezin ve uyuyun ben uyumuştum çok ama yetmediii. gabbana üzülme sütün besleyici olmayışının bir sebebi varmı acaba. yediğin içtiğinlemi. humana steel tee dene bir. gerçi sütün varmış. benimkide hep aç. sanki hiç doyuramıyorum yetmiyo. vicdan azabı. bide vitamalt duydum iyimiş ama bana pahalı geldii sizi çok öpüyorum umarım doğurmadan yakalarım sizi öpüldünüz zemuszemus
Kızlar ben tam 1 ay önce hamiş olarak aranızdaydım;ama pazartesi boş gebelikten dolayı operasyon geçirdim.İnşallah en kısa zamanda yeniden aranızda olurum.Umarım hamiş arkadaşlarımız sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirir...
Yeni doğum yapacak arkadaşlar,Allah yardımcınız olsun ve sorunsuz bir şekilde bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah...
aminn cnm benimmm cinsiyetini bizede bildir sabırzılıkla bekliyoruz
merhaba pazartesi 2 li test için doktora gittim ve bebişimin ense kalınlığı sınırda çıktı 1 hafta sonra sonucu alıcaz kan tahlillerininde içim içimi yiyor ense 1.98 çıktı bilgisi olan varmı gerçi doktor bu herzaman sorun demek değildir dedi ama gel bana sor 2 li test sonucuna göre değerlendirme yapacak bakalım
ah canım kıyamam sana ya azıcık sabret canım biraz toparlanınca kızın herşey yoluna girer merak etme mamada ver ama emzirmeyide ihmal etme benimde son 6 günüm heyacan nasıl var anlatamam sana nasıl sezeryan olucam bilmiyorum normal dogurmayı çok isterdim ama nasip işte allah bir kolaylık verir inşallah taz zamanda ayılıp kucagıma alırım yavrumu mehtaptan haber yok acaba dogurdumu ki oda 29 istiyordu buayın ama kızı erken davranmış olabilir
ah çok az kalmış. ya ne olur heyecan yapma. ben yaptım bebişi kucağıma alişimı bile anlamadım. aklım ameliyattaydı. ilk 3 gün nçok zor oldu. ama çabuk ayılıyosun ilk zamanç gerçi ben hiçbişi hatırlamıyorum. oysa tel bile konuşmuşum. dr. bana mama vermedi. inşallah gerek duymam. tek korkum sütün yetmemesi. zil çaldı öpüldünüz.
aminn cnm benimmm cinsiyetini bizede bildir sabırzılıkla bekliyoruz
arkadaşlar merhaba Allah nasip ederse benimde oğlum olacak salı günü öğrendik. bugün tam 17 haftalık hamileyim. karnım büyümeye başladı daha yolun başında sayılırım ama sıcaklardan mı bilmem çabuk yoruluyorum. iş yerinde akşam olmak bilmiyo sonra da eve gidip yatıyorum inşallah bütün hamileliğimi böyle geçirmem yoksa bu gidişle çoook tembel bir anne olucam
Aa hayırlısı olsun cnm allah analı babalı bÜyÜtmek nasİp etsİn İlk bbegİnmİ
arkadaşlar merhaba Allah nasip ederse benimde oğlum olacak salı günü öğrendik. bugün tam 17 haftalık hamileyim. karnım büyümeye başladı daha yolun başında sayılırım ama sıcaklardan mı bilmem çabuk yoruluyorum. iş yerinde akşam olmak bilmiyo sonra da eve gidip yatıyorum inşallah bütün hamileliğimi böyle geçirmem yoksa bu gidişle çoook tembel bir anne olucam
canım benim nihayet sesini duyduk senin bıcırık hiç vakıt vermiyor annesiyle konuşalım aman siz iyi olunda biz konuşacak zmaan buluruz bende kaçgündür giremiyorum koşturmaktan benim kız erken gelmeye meraklı bel ağrılarım kasık ağrılarım sıklaştı ürümekte bile zorlanıyorum benim 29 du ama değişti 27 si oldu ablası gibi değil bu bekletmicek erken gelecek ne güzel başakçımla beraber doğuma gidecektik benim kız işi bozdu ben pazartesi saat 9,30 doğuma gidicem inşallah hayırlısıyla kızımı kucağıma alıp gelecem sonrada başakçımı uğurlıcam oda hayırlısıyla kzını kucağına alıp gelecek yanımıza ayyyy beni nasıl heyecan bastı sanki ilk kez yaşıcam allahım tüm anneleri bebklerine bağışlasın
Benim doktorum da Adnan Keklik 2. bebeğime hamileyim ve kızımın adı Ceylin .Şu ana kadar doğum yapmış olmalısın.Allah analı babalı büyütsün.selam güzel hamişler. bende 34 haftalık hamileyim haziran sonu gibi bi kızım olucak inş. ismide ceylin olcakkaydirigubbakcemile3
doktorum alsancakta Adnan KEKLıK aynı zamanda Yeşilyurt Devlet Hastanesinde görevli:CüvCüv:
Merhabalar.Benim 2.bebeğim 12+3 hamileyim istediğin herşeyde danışabilirsin canımmerhaba arkadaslarım bende izmirden ve hamişim aranızda yeniyim 8+2 haftalıgım bilgilenirize ihtiyacım var
Benim de ilk gebeliğimde boş gebelik diyerek kürtaj yaptı doktor 2.gebeliğimde de boş gebelik dedi başka doktora gittik sonra bekleyin dedi 2 hafta bekledik ve kızım şimdi 2.5 yaşında.Tekrar aynı şeyi yaşarsan birkaç doktora görün mutlaka ve kese 20 mm olana kadar bekle .Kısa zamanda tekrar hamilelik haberlerini alırız inşallahKızlar ben tam 1 ay önce hamiş olarak aranızdaydım;ama pazartesi boş gebelikten dolayı operasyon geçirdim.ınşallah en kısa zamanda yeniden aranızda olurum.Umarım hamiş arkadaşlarımız sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirir...
Yeni doğum yapacak arkadaşlar,Allah yardımcınız olsun ve sorunsuz bir şekilde bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah...
Sen kaç haftalık hamilesin canım benim de 2 mm çıktı ama doktor gayet normal dedi.Haftasına göre normal sınır değişiyormuş.Ben 12+2 idim dün ölçüldü.merhaba pazartesi 2 li test için doktora gittim ve bebişimin ense kalınlığı sınırda çıktı 1 hafta sonra sonucu alıcaz kan tahlillerininde içim içimi yiyor ense 1.98 çıktı bilgisi olan varmı gerçi doktor bu herzaman sorun demek değildir dedi ama gel bana sor 2 li test sonucuna göre değerlendirme yapacak bakalım
Canım seni takip ettim ben de geldim buraya opuyorumnanaktancanım bağdaş kurmuş oturuyordu bizimkiç dr büyük ihtimal erkek dedi bakalım hetşeyin hayırlısı
Merhabalar.Allah sağ salim doğum nasip etsin.arkadaşlar merhaba Allah nasip ederse benimde oğlum olacak salı günü öğrendik. bugün tam 17 haftalık hamileyim. karnım büyümeye başladı daha yolun başında sayılırım ama sıcaklardan mı bilmem çabuk yoruluyorum. iş yerinde akşam olmak bilmiyo sonra da eve gidip yatıyorum inşallah bütün hamileliğimi böyle geçirmem yoksa bu gidişle çoook tembel bir anne olucam
ınşallah kısa sürede senden de güzel haberler alırız canım.hayırlı olsun kızlar bende izmirdeyim bebiş için uğraşıyorum dua edin bana güzel annecikler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?