- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
canım benimde arkadaşım orda doğum yaptı ve gayet memnun kaldı
Benim arkadaşımın yengesi orada doğum yaptı gayette memnun kaldı..Annemde kapalı olarak rahim ameliyatı olmuştu.Oranın kadın doğum uzmanları çok iyi..
çok ama çok teşekkür ederim arkadaşlar henüz gidip hastaneyi göremedim:kedi: birazda zor gidicem sanırım görmek için bilgiye ihtiyacım vardı çok ama çok teşekkür ederimmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
Canım rica ederim..Yardımcı olabildiysem ne mutlu banaopuyorumnanaktan Bir de doktor konusunda fikir vereyim..Annemin ve tanıdığımızın doktoru Ayşen Hanım'dı.Halen orada çalışıyor sanıyorum...
kızlar nerdesiniz ayyyy ben çok yoruldum doktora gittim bugün herşey gayet iyi nst yapıldı oda iyi kızım 3150 gr olmuş şükür rabbime kilosu düşük olcak diye çok korkuyordum kuvöze girmesini istemiyordum nihayet 3150 olduk bu arada doğum tarihimiz kesin belli olmadı ama doktor gün seçmemizi istedi 27-28-29 günlerinden birini seçicem çarşamba son bir kez daha gidicem ve günü kesinleştircez ben 29-07-2009 olsun istiyorum bakalım akşam babamızla konuşucaz kararlaştırıcaz ayyyy az kaldı kuzuma kavuşmama
kızlar nerdesiniz ayyyy ben çok yoruldum doktora gittim bugün herşey gayet iyi nst yapıldı oda iyi kızım 3150 gr olmuş şükür rabbime kilosu düşük olcak diye çok korkuyordum kuvöze girmesini istemiyordum nihayet 3150 olduk bu arada doğum tarihimiz kesin belli olmadı ama doktor gün seçmemizi istedi 27-28-29 günlerinden birini seçicem çarşamba son bir kez daha gidicem ve günü kesinleştircez ben 29-07-2009 olsun istiyorum bakalım akşam babamızla konuşucaz kararlaştırıcaz ayyyy az kaldı kuzuma kavuşmama
mehtapcım hadi gözün aydın darısı başıma eşimde akşam sakın 26 27 temmuzda dogurma işim var dedi bende güldüm olsun sensizde dogururum dedim sanki çocuk gelince geri git diyecegim salak adam hadi sen dogurda arkandan geliyorum tatlım bende
Mehtapcım sabahtan berİ kasıklarım ve belİm Çok agrıyor uyumak İstedİm geÇer dİye ama kızım uyutmadı bİr tÜrlÜ anne acıktım dİye halbukİ annemde kalıyordu sabahın kÖrÜnde İndİ eve
sancılarım adet sancısı gİbİ belİmede vuruyor annem geldİ bellİ etmeyeyİm dedİm ama anladı oda heycanlandı hemen Çantaları son kez elden geÇİrdİ kÜÇÜk beŞİgİ hazırladı cadı gelcek galİba dİye ama bende İŞe verdİm kendİmİ sancıları unutmak İÇİn Şuan bİraz daha İyİyİm dr aramadım İnŞallah gerek kalmaz ve geÇer sancılar daha kendİmİ hazır hİssetmİyorum ay kuafÖre bİle daha gİtmeİm kezban gİbİ doguma gİrmek İstemİyorum
kızlar merhaba giremiyorum bir süredir bebiş çok uğraştırıyo 2 emzirme arası 1 saat o saattede gaz çıkar avut eşim evde kalsada azcık uyutsa uyusam diye gözünün içine bakıyorum başakçım mehtapçım anlaşılan doğum yakın sakın benim gibi heyecan yapmayın. gerçi siz tecrübelisiniz. az kaldı . ya neolur bol gezin ve uyuyun ben uyumuştum çok ama yetmediii. gabbana üzülme sütün besleyici olmayışının bir sebebi varmı acaba. yediğin içtiğinlemi. humana steel tee dene bir. gerçi sütün varmış. benimkide hep aç. sanki hiç doyuramıyorum yetmiyo. vicdan azabı. bide vitamalt duydum iyimiş ama bana pahalı geldii sizi çok öpüyorum umarım doğurmadan yakalarım sizi öpüldünüz zemuszemus
merhaba arkadaslarım bende izmirden ve hamişim aranızda yeniyim 8+2 haftalıgım bilgilenirize ihtiyacım var
tesekkür ederim canım hosbuldukk benimde cok şikayetlerim var o kadar cok bulantım ve kusmalarım varki anlatamam yemek bile yiyemiyorummm bide simdiden cinsiyet için cokk sabrsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?