İzmirli hamişler

doktora dün doktora gittim hastane gerçekten çok güzel ve ilgililer, doktora gelince doktor fena değil bence sadece biraz soğuk çok ciddi duruyo korktum ilk başta sonra düşündüm ilk karşılaşmamızdan kaynaklanmış olabilir diye geçen hafta arkadaşım tijen hanımda sezeryan oldu çok memnun olduğunu söledi tahliller çok çabuk sonuçlanıyo 2 saat gibi kısa sürede iki haftasonra bir daha gidecem sanırım o zaman daha netleşir düşüncelerim

canım benimde arkadaşım orda doğum yaptı ve gayet memnun kaldı

Benim arkadaşımın yengesi orada doğum yaptı gayette memnun kaldı..Annemde kapalı olarak rahim ameliyatı olmuştu.Oranın kadın doğum uzmanları çok iyi..

çok ama çok teşekkür ederim arkadaşlar henüz gidip hastaneyi göremedim:kedi: birazda zor gidicem sanırım görmek için bilgiye ihtiyacım vardı çok ama çok teşekkür ederimmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

Canım rica ederim..Yardımcı olabildiysem ne mutlu banaopuyorumnanaktan Bir de doktor konusunda fikir vereyim..Annemin ve tanıdığımızın doktoru Ayşen Hanım'dı.Halen orada çalışıyor sanıyorum...

Canım rica ederim..Yardımcı olabildiysem ne mutlu banaopuyorumnanaktan Bir de doktor konusunda fikir vereyim..Annemin ve tanıdığımızın doktoru Ayşen Hanım'dı.Halen orada çalışıyor sanıyorum...

sağol cnm gerçekten yardımı olduuu dr konusunda kendi dr um var gerçi nereye çağırsak gelicek ama eşim kafamı karıştırdı hastane konusunda tutturdu gazi diye bende bilmiyordum açıkçasııı :kedi: bunları bilmem çok çok iyi oldu rahatladım opuyorumnanaktan baklaım yarın kontrolümüzde var zaten dr umuzla konuşuruz yarın gelince yazarım tekrar bakalım o ne diycekkk opuyorumnanaktan sositososito

kızlar nerdesiniz ayyyy ben çok yoruldum doktora gittim bugün herşey gayet iyi nst yapıldı oda iyi kızım 3150 gr olmuş şükür rabbime kilosu düşük olcak diye çok korkuyordum kuvöze girmesini istemiyordum nihayet 3150 olduk bu arada doğum tarihimiz kesin belli olmadı ama doktor gün seçmemizi istedi 27-28-29 günlerinden birini seçicem çarşamba son bir kez daha gidicem ve günü kesinleştircez ben 29-07-2009 olsun istiyorum bakalım akşam babamızla konuşucaz kararlaştırıcaz ayyyy az kaldı kuzuma kavuşmama

canım hadi hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah darısı benim başıma :Saruboceq:

kızlarrrrrrrrrr moralim bozuk(( bahsetmişmiydim bilmiyorum kızım 3800 doğdu ama arkasından 3200 e kadar düştü kg almıyo dıye 10 gundur gece gunduz emzırıyorum sutum de var ama sadece 60-70 gr falan almış.doktoru aradık aptemil are dıye mama verdi.gunde 4 kez emzırdıkten sonra mama vericez kızıma.valla oturup 1 saat ağladı beslıyemıyorum kızımı dıye.karnımdayken daha güzel bakıyordum ona sütüm bol çok şükür ama besleyıcı değil herhalde.yoksa nıye kılo almasın bu çocuk.ama çok gücüme gitti bı kutu mamayı kıskandım resmen.ya emmeyı bırakırsa,gerçi emmeye devam dedi dr.haftaya gene bakılacak kılosuna.of çok moralım bozuldu velhasıl.bu arada ben yarın yazlığa gıdıyorum eşim izne çıktı 15 gun yokum.merka etmeyın benı:) başakçım sen kesın doğurursun ben gelene kadar.şimdided hayırlı olsun.gerçi girmeye çalışırım bi şekilde.hadi öptüm hepinizi.

gabbana canım üzülme ne olur olsun mamada ver ama emmsin kızın yinede birde verebilirsen çay kaşıgı ile vermeye çalış mamayı biberona alışınca ilk etapta kolay oluyor ama memeyide bırakma ihtimali yüksek oluyor o zamanda sıkma canını birkaç aydan sonra ek besinlere başlarsın bak yine tombiş olur fıstıgımız valla herşeyden tattırmanı tavsiye ederim ben onu yapmadım koca dana oldu 7 yaşına girecek valla bebek gibi kendi elimle besliyorum burçine aynı hatayı yapmıyacagım dogrusu.
evet sen gelene kdar belkide dogurmuş olucam kızımla karşılarım işte seni teyzesi

mehtapcım hadi gözün aydın darısı başıma eşimde akşam sakın 26 27 temmuzda dogurma işim var dedi bende güldüm olsun sensizde dogururum dedim sanki çocuk gelince geri git diyecegim salak adam hadi sen dogurda arkandan geliyorum tatlım bende

maşallah canım kızına hayırlısı olsunnn darısı bizlerin başına az zamanın kalmış meleğine kavuşmana opuyorumnanaktan

sağol canım benim inşallah ikimizde sağlıcakla alıcaz kızlarımızı kucağımıza valla beni şimdiden heyecan bastı daha var ama sanki ilk kez doğurucam o kadar heyecan yaptım dün hakkımızda hayırlısı

Mehtapcım sabahtan berı kasıklarım ve belım Çok agrıyor uyumak ıstedım geÇer dıye ama kızım uyutmadı bır tÜrlÜ anne acıktım dıye halbukı annemde kalıyordu sabahın kÖrÜnde ındı eve
sancılarım adet sancısı gıbı belımede vuruyor annem geldı bellı etmeyeyım dedım ama anladı oda heycanlandı hemen Çantaları son kez elden geÇırdı kÜÇÜk beŞıgı hazırladı cadı gelcek galıba dıye ama bende ıŞe verdım kendımı sancıları unutmak ıÇın Şuan bıraz daha ıyıyım dr aramadım ınŞallah gerek kalmaz ve geÇer sancılar daha kendımı hazır hıssetmıyorum ay kuafÖre bıle daha gıtmeım kezban gıbı doguma gırmek ıstemıyorum

sorma o bel ve kasık ağrıları bendede var açıkcası bende korkmuyor değilim gününden önce gelir diye zaten sezaryan olucaz erken alınacaklar ama en azından şu belirlediğimiz tarihleri bekleseler bende hergün heyecandan ağrılardan çantayı kontrol ediyorum halbuki herşey hazır daha akşam boşalttım yine düzelttim eşim diyo tatile gider gibisin bu ne çanta böyle ilkinde böyle değildi diyor bende ozaman acemiydim şimdi usta oldum ama yinede fazla koyduklarım farkındayım aman olsun taş atıp yorulucammı sanki götürdüğüm gibi getiririm eksiği olmasında canım benim sen baya zorluk çektin bu hamileliğinde tansiyondu şekerdi ağrıydı alllahım sana dayanma gücü versin inşallah bebişin zamanında sağlıcakla gelir senide üzmez bende kuaföre gitmedim daha bu hafta halledicem onuda koşturmaktan zaman bulamıyorum ki ama tatlı telaş bunlar keşke her telaşımız koşturmamız bu kadar tatlı ve güzel olsa

mehtapcım çok dogru söylüyorsun canım ben topik açtıgım halde çantama unutupta koymadıklarım var teker teker geliyor aklıma burçinin bandasını ve çorabını bile unuttum düşün artık heycanımı

kızlar merhaba giremiyorum bir süredir bebiş çok uğraştırıyo 2 emzirme arası 1 saat o saattede gaz çıkar avut eşim evde kalsada azcık uyutsa uyusam diye gözünün içine bakıyorum başakçım mehtapçım anlaşılan doğum yakın sakın benim gibi heyecan yapmayın. gerçi siz tecrübelisiniz. az kaldı . ya neolur bol gezin ve uyuyun ben uyumuştum çok ama yetmediii. gabbana üzülme sütün besleyici olmayışının bir sebebi varmı acaba. yediğin içtiğinlemi. humana steel tee dene bir. gerçi sütün varmış. benimkide hep aç. sanki hiç doyuramıyorum yetmiyo. vicdan azabı. bide vitamalt duydum iyimiş ama bana pahalı geldii sizi çok öpüyorum umarım doğurmadan yakalarım sizi öpüldünüz zemuszemus

canım bende yeniyim bu topikte. yeni doğum yaptın anladığım kadarı ile. çok çok tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün

tesekkür ederim canım hosbuldukk benimde cok şikayetlerim var o kadar cok bulantım ve kusmalarım varki anlatamam yemek bile yiyemiyorummm bide simdiden cinsiyet için cokk sabrsızım

tesekkür ederim canım hosbuldukk benimde cok şikayetlerim var o kadar cok bulantım ve kusmalarım varki anlatamam yemek bile yiyemiyorummm bide simdiden cinsiyet için cokk sabrsızım

canım bulantıların ve kusmaların normal. benimde öyleydi. ama inan 12. haftadan sonra hafiflemeye başlıyor . cinsiyet için bak ben 16. haftam bitiyor bugun daha yeni öğreneceğim. bazı drlar 12. hafta da bile söylüyorlarmış ama en garantisi 15-16. haftalar sanırım. Allah hayırlısını versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…