- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
Benim doktorum da Adnan Keklik 2. bebeğime hamileyim ve kızımın adı Ceylin .Şu ana kadar doğum yapmış olmalısın.Allah analı babalı büyütsün.
Merhabalar.Benim 2.bebeğim 12+3 hamileyim istediğin herşeyde danışabilirsin canım
Benim de ilk gebeliğimde boş gebelik diyerek kürtaj yaptı doktor 2.gebeliğimde de boş gebelik dedi başka doktora gittik sonra bekleyin dedi 2 hafta bekledik ve kızım şimdi 2.5 yaşında.Tekrar aynı şeyi yaşarsan birkaç doktora görün mutlaka ve kese 20 mm olana kadar bekle .Kısa zamanda tekrar hamilelik haberlerini alırız inşallah
Sen kaç haftalık hamilesin canım benim de 2 mm çıktı ama doktor gayet normal dedi.Haftasına göre normal sınır değişiyormuş.Ben 12+2 idim dün ölçüldü.
Canım seni takip ettim ben de geldim buraya opuyorumnanaktan
Merhabalar.Allah sağ salim doğum nasip etsin.
İnşallah kısa sürede senden de güzel haberler alırız canım.
canım öncelikle tebrik ederim şimdiden allah analı babalı büyütsün yorgunluğun muhtemelen sıcaklardandır diye temenni ediyorum inşallah hamileliğin boyunca şikayetlerin olmaz benimde nerdeyse bitti sayılır pazartesi doğuma gidiyorum allah tüm bebek yolu bekleyen anneleri sağsalım bebişlerine kavuştursun
12+6 haftalık ultrason ölçümünde ense kalınlığıda 1.98 çıktı ama miniğim durmadı biraz zor ölçtü doktor inşallah bir sorun yoktur sınırda dedi doktorumuz ama burun kemiği oluşmuş bebeğimin
12+3 ken 2.01 çıktı benimki doktorum çok iyi dedi haftasına göre sana neden sınırda dedi ki acaba?
Benim de ilk gebeliğimde boş gebelik diyerek kürtaj yaptı doktor 2.gebeliğimde de boş gebelik dedi başka doktora gittik sonra bekleyin dedi 2 hafta bekledik ve kızım şimdi 2.5 yaşında.Tekrar aynı şeyi yaşarsan birkaç doktora görün mutlaka ve kese 20 mm olana kadar bekle .Kısa zamanda tekrar hamilelik haberlerini alırız inşallah
kızlar merhaba ben nihayetinde kızımı kucağıma aldım pazartesi günü saat 14.40 da bebişim artık kucağımdaydı sezaryan oldum biliyorsunuz ve çok iyi geçti ilk sezaryanıma oranla bu daha sorunsuzdu ve şuan evimizdeyiz dün taburcu olduk kızımda bende iyiyiz biraz süt sorunumuz var sütüm çok az geliyor yavrum doynuyor o yüzden arada mama takviyesi yapıyoruz şimdilik bu kadar allah hepinize nasip etsin inşallah başakçım sende bugün gidecektin görüşemedik seninle umarım sende sorunsuz bir şekilde kızınla aramıza dönersin allah yardımcın olsun
canım arkadaşım hayırlı olsun bebişini allah bağışlasın. kızlar geliyor yavaş yavaş. başakçımda gitti demek. ya hep uzak kaldım. aman bebişleri memede uyutmayın tek tavsiyem bu. çok sevindim mutluluklar . :sm_cool:kızlar merhaba ben nihayetinde kızımı kucağıma aldım pazartesi günü saat 14.40 da bebişim artık kucağımdaydı sezaryan oldum biliyorsunuz ve çok iyi geçti ilk sezaryanıma oranla bu daha sorunsuzdu ve şuan evimizdeyiz dün taburcu olduk kızımda bende iyiyiz biraz süt sorunumuz var sütüm çok az geliyor yavrum doynuyor o yüzden arada mama takviyesi yapıyoruz şimdilik bu kadar allah hepinize nasip etsin inşallah başakçım sende bugün gidecektin görüşemedik seninle umarım sende sorunsuz bir şekilde kızınla aramıza dönersin allah yardımcın olsun
kızlar merhaba ben nihayetinde kızımı kucağıma aldım pazartesi günü saat 14.40 da bebişim artık kucağımdaydı sezaryan oldum biliyorsunuz ve çok iyi geçti ilk sezaryanıma oranla bu daha sorunsuzdu ve şuan evimizdeyiz dün taburcu olduk kızımda bende iyiyiz biraz süt sorunumuz var sütüm çok az geliyor yavrum doynuyor o yüzden arada mama takviyesi yapıyoruz şimdilik bu kadar allah hepinize nasip etsin inşallah başakçım sende bugün gidecektin görüşemedik seninle umarım sende sorunsuz bir şekilde kızınla aramıza dönersin allah yardımcın olsun
mehtap çok sevindim....inşallah Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza :kedi: benimde biraz moralim bozuk bu aralar geçen haftadan beri giremedim neler oluyor takip edememiştim. üçlü test yaptırmıştık sonucunda down sendromu riski çıktı 1:94 oranında 1:250 nin üstü yüksek riskmiş :senağlama: tahlili yeniden yaptırdık sonuç bugün ya da yarın çıkacak doktor amniyosentez yapalım dedi ama onda da 1:100 oranında bebeği kaybetme riski varmış korkuyorum aklım o kadar çok karıştı ki bu tahlil normal çıkarsa napıcam biri normal diğeri riskli offf :sinifsinif: :mafoldumben: Allahım hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
ikili testim güzeldi canım ense kalınlığı 1.1 di ve doktor hiç sorun yok demişti işte sonra üçlü testi yaptırınca sorun çıktı doktor da şaşırdı bu değerler çıkmamalıydı ultrasonda filan genel olarak herşey yolunda dedi ama ne bileyim amniyosentezde bir risk var diyince korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?