İzmirli hamişler

İYİ YAPTIN CANIMMsırnaşık şey

Amin canım amin. Allahım yardımcın olsun. Hayırlısı ile al bebişi kucağınaa.s.

kızlar serapkarakoyludan haberi olan varmı muhtemelen doğum yapmıştır bir süredir gözükmüyor inşallah herşey yolundadır

mehtapcım serapın daha 16 günü vardı ama sancısı olunca bu sabah acil sezeryana alınmış kızını almış kucagına allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu

12+6 haftalık ultrason ölçümünde ense kalınlığıda 1.98 çıktı ama miniğim durmadı biraz zor ölçtü doktor inşallah bir sorun yoktur sınırda dedi doktorumuz ama burun kemiği oluşmuş bebeğimin

12+3 ken 2.01 çıktı benimki doktorum çok iyi dedi haftasına göre sana neden sınırda dedi ki acaba?

Canım merhaba,
Benim kesem 21 mm. di.Bunun için dr. beklersek seni riske atmış olacağız dedi. Geçen pazartesi herşey biranda bitiverdi canım.İnşallah bundan sonra güzel haberlerle gelirim canım.

günaydın hemşerilerim
hepiniz hamilesiniz sanırım allah hayırlı doğumlar nasip etsin.ben daha hamile değilim.kızım var 6 yaşında.ikinciyi düşünüyorum.aranızda ovülasyon kiti kullanan varmı kullandıysanız izmirde nerden aldığınızı sorcaktım bulamıyorum bir türlü.teşekkürler.

kızlar merhaba ben nihayetinde kızımı kucağıma aldım pazartesi günü saat 14.40 da bebişim artık kucağımdaydı sezaryan oldum biliyorsunuz ve çok iyi geçti ilk sezaryanıma oranla bu daha sorunsuzdu ve şuan evimizdeyiz dün taburcu olduk kızımda bende iyiyiz biraz süt sorunumuz var sütüm çok az geliyor yavrum doynuyor o yüzden arada mama takviyesi yapıyoruz şimdilik bu kadar allah hepinize nasip etsin inşallah başakçım sende bugün gidecektin görüşemedik seninle umarım sende sorunsuz bir şekilde kızınla aramıza dönersin allah yardımcın olsun

mehtap tebrik ederim seni Allah analı bablı büyütsün sanırım iyi geçmiş doğum egepolde mi oldun ben o mevzuyu merak ettim ağrın falan yoktur inşallah

allah analı babalı büyütsün tebrik ederim canım allah bizede bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin doğumunu nerde yaptın acaba bilgilendirirsen sevinirim

hihoyyyt:lepi: canım arkadaşım hayırlı olsun bebişini allah bağışlasın. kızlar geliyor yavaş yavaş. başakçımda gitti demek. ya hep uzak kaldım. aman bebişleri memede uyutmayın tek tavsiyem bu. çok sevindim mutluluklar . :sm_cool:

başakk gittimi doğuma kızlar yaaa hay alla hkaçırdım bak pek fazla giremiyorum işlerden mehtapçım hayırlı olsun bebişin sağlıkla büyüsün inşallah guernicacım senin meleğin nasıl büyüyomu

canım tebrikler. Allahım analı babalı büyütsün. Darısı başımıza.

herkese teşekkür ederim allah sizlerede nasip etsin inşallah kızlar kısaca şöyle söylim ben aslında karataşta doğum yapacaktım ama aynı anda iki doktora gidiyordum biride egepoldeki doktordu o hastane çok hoşuma gidiyordu ve son anda karar değiştirdim egepolde yaptım doğumumu ve inanılmaz memnun kaldım başta doktor olmak üzere hastane personeli ve hastane koşulları süperdi hiçbir sorun yaşamadım doktorum çok ilgili ve işinin uzmanı personel deseniz çok ilgili güleryüzlü hastyane temiz hijyen yani çok güzel geçti benim için doktorum tijen erçel internette kendisi hakkında bazı tatsız haberler okumuştum ama inanın çok iyi bir doktor eğer doktor arayan varsa kesinlikle tavsiye ederim doğum ücretide çok uygun açıkcası sonanda yaptığım bu değişiklik benim için karlı oldu boşu boşuna diğer tarafa o kadar ücret ödeyecektim ve bu kadar memnunda kalmayacaktım doğum hikayemi ayrıntılarıyla uygun bir zamanda hikaye topiğine yazıcam okursunuz şimdilik bu kadar hepinizi öptüm

mehtap çok sevindim....inşallah Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza :kedi: benimde biraz moralim bozuk bu aralar geçen haftadan beri giremedim neler oluyor takip edememiştim. üçlü test yaptırmıştık sonucunda down sendromu riski çıktı 1:94 oranında 1:250 nin üstü yüksek riskmiş :senağlama: tahlili yeniden yaptırdık sonuç bugün ya da yarın çıkacak doktor amniyosentez yapalım dedi ama onda da 1:100 oranında bebeği kaybetme riski varmış korkuyorum aklım o kadar çok karıştı ki bu tahlil normal çıkarsa napıcam biri normal diğeri riskli offf :sinifsinif: :mafoldumben: Allahım hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

canım ikili ve üçlü testler istatistiki testler biliyorsun. orada kötü çıkınca illa çocuk sağlıksız diye bir durum yok. kesin teşhis amniosentez ile konuluyor. bu arada bende yaptırdım amniosentez sonucumu bekliyorum. ve benim tercihimdi. bu arada ikili testin nasıl gelmişti canım merak ettim ?

ikili testim güzeldi canım ense kalınlığı 1.1 di ve doktor hiç sorun yok demişti işte sonra üçlü testi yaptırınca sorun çıktı doktor da şaşırdı bu değerler çıkmamalıydı ultrasonda filan genel olarak herşey yolunda dedi ama ne bileyim amniyosentezde bir risk var diyince korktum

canım genelde ikili de iyi çıkıp üçlü de problem çıkan kişiler duydum ama amnio da sapasağlam çıkıyormuş. valla ben bu şüpheyle yaşayamayacğım için yaptırdım . ama tabii ki karar senin. bu arada yaşın kaç canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…