İzmirli hamişler

27 yaşındayım canım aslında yaptırmak bana da mantıklı geliyor ama işte ya hasta ise o zaman naparım düşüncesi kararsız bırakıyor bir de eşim pek istemiyor amniosentezi doktor risk var diyince o da korktu haklı olarak

canım tabii ki bu çok önemli bir karar. yani eğer sağlıksızsa ve sen böyle bir çocuğu doğurmak istemiyorsan için içini yiyeceğine elbette yaptır derim ben, ama yok ben ne olursa olsun doğururum diyorsan zaten yaptırma. bence karı koca oturup karar verin. bu sadece ama sadece size özel bir karar.

haklısın canım zor bir karar ama aslında yaptırmak en doğrusu. sen kaç haftalıksın ilk bebeğin mi benim gibi

canım benim çok üzüldüm allah hakkında hayırlısını versin çok zor bir durum valla ne diyeceğimi şaşırdım allah kimseye vermesin inşallah yaptırdığın testte sonuç yanlış çıkmıştır da içimiz rahatlar dicem ama inşallah öyle olur gelişmelerden haberdar et bizi canınıda sıkma herşeyin hayırlısı canım benim

kızlar selam,ben döndüm dün yazlıktan.maşallah yaradı kızımıa çeşmenın havası.32 haftadır mamaya başladık malum 700 gr aldı.ben de inek gibi emzirmeye devam edıyorum tabı:) ama kıloyu aldıran mama.bu arada başakçım doğum <yaptı herhalde.haber var mı ondan? guernıca sen nasılsın canım toparlandın mı bıraz?yenı gelenler de hoşgeldi.

selam kızlar çarşamba günü 9 10 kızım dünyaya geldi 3 kilo 49 cm çok güzel bir dogum yaşadım allah herkese nasip etsin şuan agrılarım var ama olsun herşeye deger kızımın kaka sorunu var 2 gündür yapmadı daha sonra ayrıntıları anlatırım kızımın resimlerini mutluluktan uçtugumuz haberler topiginde göre bilirsiniz arkadaşım bumiyani kızıma topik açmış oraya ekledim

canım çok çok tebrikler. Allah analı babalı büyütsün. Kızını kokla benim için.

canım benim amnio sonucum çıktı. çok şükür yok bir yaramazlık herşey normal. haber vereyim dedim.
canım çok sevindim bende hafta sonu yeniden yaptırdığım testin sonucunu aldım o temiz çıktı birazdan doktora gidicez öğleden sonra doktorumuzun ne dediğini de yazarım. bir de akşam için egepol hastanesine randevu aldım birde orada bir doktora görünücem. eşim bu test temiz çıktı amniosenteze gerek yok diyor ama bakalım artık tekrar ayrıntıları yazarım. bu arada bende 18 haftalığım yakın doğacak inşallah bebeklerimiz.

Başakcçım Allah analı babalı büyütsün tebrik ederim çok sevindim. inşallah darısı başımıza :Saruboceq:

canım bekliyorum güzel haberlerini:))

arkadaşım hayırlı uğurlu olsun gözün aydın çok sevindim.hadi toplayınca kendını gel gene.hoş benım 5 hafta oldu ama hala maymun gibiyim internete gırmek lüx oldu.

merhaba arkadaşlar, izmirli hamişler başlığını görünce yazmadan edemedim. çok güsel haberler var sorunsuz çıkan test sonuçları, miniklerin gözlerini açışı hepinize hayırlı uğurlu olsun. umarım hep böyle mutlu haberleri paylaşırsnız. bu arada bende izmirliyim ve daha yeni henüz 6 haftalık hamileyim:)

canım çok sağol. bu arada tebrikler. Saglıkla kucagına al inşallahhh:ecrin_bebek:

kızlar başakçım allah uzun sağlılkı huzurlu ömürler versin. hemen fotolara bakacam. ben bebişle uğraşıyorum memede uyuyor dr. ayır yoksa hep öyle olur dedi. ağlıyo bidahaki meme saatine dek. emzirmelerin arası en az bi saat olsun dedi. çook fena ağlıyo. d.gabbana maşallah bebeişin büyümüş. bende inşallah haftaya annemlere gidicem 1 ay falan kalayım diyorum deniz havası iyi gelir bebeişe belki daha kolay our herşey. öptüm hepinizi mehtapçım umarım iyisindir selamlar

başakçım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün sorunsuz bir doğum yaşamana sevindim kendinede kızımızada iyi bak opuyorumnanaktan

Uzun süredir bende yoktum ilk zamanlar sorunluydu benim kontroller için egepol gidiyordum bende dr.tijen hn çok memnunum sorunların yüzünden yattım hastanede personel hijyen ilgi alaka süper allah nasip ederse doğumu bende orda düşünüyorumzemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…