- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
27 yaşındayım canım aslında yaptırmak bana da mantıklı geliyor ama işte ya hasta ise o zaman naparım düşüncesi kararsız bırakıyor bir de eşim pek istemiyor amniosentezi doktor risk var diyince o da korktu haklı olarak
haklısın canım zor bir karar ama aslında yaptırmak en doğrusu. sen kaç haftalıksın ilk bebeğin mi benim gibicanım tabii ki bu çok önemli bir karar. yani eğer sağlıksızsa ve sen böyle bir çocuğu doğurmak istemiyorsan için içini yiyeceğine elbette yaptır derim ben, ama yok ben ne olursa olsun doğururum diyorsan zaten yaptırma. bence karı koca oturup karar verin. bu sadece ama sadece size özel bir karar.
Bugün 15:03
haklısın canım zor bir karar ama aslında yaptırmak en doğrusu. sen kaç haftalıksın ilk bebeğin mi benim gibi
mehtap çok sevindim....inşallah Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza :kedi: benimde biraz moralim bozuk bu aralar geçen haftadan beri giremedim neler oluyor takip edememiştim. üçlü test yaptırmıştık sonucunda down sendromu riski çıktı 1:94 oranında 1:250 nin üstü yüksek riskmiş :senağlama: tahlili yeniden yaptırdık sonuç bugün ya da yarın çıkacak doktor amniyosentez yapalım dedi ama onda da 1:100 oranında bebeği kaybetme riski varmış korkuyorum aklım o kadar çok karıştı ki bu tahlil normal çıkarsa napıcam biri normal diğeri riskli offf :sinifsinif: :mafoldumben: Allahım hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
selam kızlar çarşamba günü 9 10 kızım dünyaya geldi 3 kilo 49 cm çok güzel bir dogum yaşadım allah herkese nasip etsin şuan agrılarım var ama olsun herşeye deger kızımın kaka sorunu var 2 gündür yapmadı daha sonra ayrıntıları anlatırım kızımın resimlerini mutluluktan uçtugumuz haberler topiginde göre bilirsiniz arkadaşım bumiyani kızıma topik açmış oraya ekledim
haklısın canım zor bir karar ama aslında yaptırmak en doğrusu. sen kaç haftalıksın ilk bebeğin mi benim gibi
canım çok sevindim bende hafta sonu yeniden yaptırdığım testin sonucunu aldım o temiz çıktı birazdan doktora gidicez öğleden sonra doktorumuzun ne dediğini de yazarım. bir de akşam için egepol hastanesine randevu aldım birde orada bir doktora görünücem. eşim bu test temiz çıktı amniosenteze gerek yok diyor ama bakalım artık tekrar ayrıntıları yazarım. bu arada bende 18 haftalığım yakın doğacak inşallah bebeklerimiz.canım benim amnio sonucum çıktı. çok şükür yok bir yaramazlık herşey normal. haber vereyim dedim.
selam kızlar çarşamba günü 9 10 kızım dünyaya geldi 3 kilo 49 cm çok güzel bir dogum yaşadım allah herkese nasip etsin şuan agrılarım var ama olsun herşeye deger kızımın kaka sorunu var 2 gündür yapmadı daha sonra ayrıntıları anlatırım kızımın resimlerini mutluluktan uçtugumuz haberler topiginde göre bilirsiniz arkadaşım bumiyani kızıma topik açmış oraya ekledim
canım çok sevindim bende hafta sonu yeniden yaptırdığım testin sonucunu aldım o temiz çıktı birazdan doktora gidicez öğleden sonra doktorumuzun ne dediğini de yazarım. bir de akşam için egepol hastanesine randevu aldım birde orada bir doktora görünücem. eşim bu test temiz çıktı amniosenteze gerek yok diyor ama bakalım artık tekrar ayrıntıları yazarım. bu arada bende 18 haftalığım yakın doğacak inşallah bebeklerimiz.
Başakcçım Allah analı babalı büyütsün tebrik ederim çok sevindim. inşallah darısı başımıza :Saruboceq:
merhaba arkadaşlar, izmirli hamişler başlığını görünce yazmadan edemedim. çok güsel haberler var sorunsuz çıkan test sonuçları, miniklerin gözlerini açışı hepinize hayırlı uğurlu olsun. umarım hep böyle mutlu haberleri paylaşırsnız. bu arada bende izmirliyim ve daha yeni henüz 6 haftalık hamileyim:)
herkese teşekkür ederim allah sizlerede nasip etsin inşallah kızlar kısaca şöyle söylim ben aslında karataşta doğum yapacaktım ama aynı anda iki doktora gidiyordum biride egepoldeki doktordu o hastane çok hoşuma gidiyordu ve son anda karar değiştirdim egepolde yaptım doğumumu ve inanılmaz memnun kaldım başta doktor olmak üzere hastane personeli ve hastane koşulları süperdi hiçbir sorun yaşamadım doktorum çok ilgili ve işinin uzmanı personel deseniz çok ilgili güleryüzlü hastyane temiz hijyen yani çok güzel geçti benim için doktorum tijen erçel internette kendisi hakkında bazı tatsız haberler okumuştum ama inanın çok iyi bir doktor eğer doktor arayan varsa kesinlikle tavsiye ederim doğum ücretide çok uygun açıkcası sonanda yaptığım bu değişiklik benim için karlı oldu boşu boşuna diğer tarafa o kadar ücret ödeyecektim ve bu kadar memnunda kalmayacaktım doğum hikayemi ayrıntılarıyla uygun bir zamanda hikaye topiğine yazıcam okursunuz şimdilik bu kadar hepinizi öptüm
mehtap bu arada çok tebrik ederim allah analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?