İzmirli hamişler

ben 37+6 oldum artık dayanamıyorum biranönce doğsun gelsin istiyorum hayırlısı artık

sağol tatlımkısmetse bu ayın sonunda 4.ayımız bıtecek.sarstı mı verem aşısı kıyamam.biim gene 3 tane aşımız var.
allah sağ salim kucağına versın inşallah.

ben 37+6 oldum artık dayanamıyorum biranönce doğsun gelsin istiyorum hayırlısı artık

ay çok az kalmış hadi hayırlısı.insan bır an önce kavuşmak ıstıyo haklısın ama inannnn bu gunlerını tadını çıkar.bı daha geri gelmıycek çünkü:))

merhaba arkadaşlar bende 32 haftalık oldum..uzun zamandır yatıyodum ayağa kalkamadım zaten risklerimiz var ama birde belimde sorun oldu siyatik ağrısı ayağıma kadar vurdu çok zor anlar yaşadım ama şuan iyiyim çok şükür..bu arada iyileştikten sonra bebeğimin odasını hazırlamaya başladım hızla ne olur ne olmaz diye artık ağırlaşmaya başladım..kıyafetlerini,mobilyasını odasını hazırladık anlayacağınız..bir tek ufak tek eksikleriyle bebek şekerlerimiz kaldı..bu arada bugün gelinimiz hastanede doğum yapıyo 2. kez hala oluyorum..Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah..benim yarın dr kontrolüm var bakalım kuzucumuzun gelişimi nasıl..günler geçmiyor sanki bu ara..bayram öncesi yada sonrası gelir diye beklioz bebişimizi bakalım kısmet artık..

selam kızlar dün dr daydım suyum azalmış perşembe günü tekrar görüşelim dedi eğer suyum dahada azlmış bulursa cuma günü hastaneye yatış yapıp suni sancıyla doğuma alıcak açılma olmazsada sezeyana dönücek umarım dönmez.herşeyin hayırlısı diyorum artık hepimiz içinnnnn.....

hayırlısı olsun inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın canım..ne güzel senin çok az kaldı bebişine kavuşmana..

arkadaşlar perşembe akşamı kontrole gidemeden sabahtan doğuma girdim suni sancı işe yaramadı acil sezeyana döndüm 2640 gr bi kızım var,allah herkeze nasip etsin çok güzel bi duygu

leylaela allah analı babalı büyüsün canım sag salim kurtulmuşsunuz ya kızın ve sen önemlisi o tekrar tebrik ederim

bu arada bende kontrole gittim erken doğum riskimiz çok yüksek şuan 33 haftalık bebeğim sancılarım başlamış suyum alt sınırda az dedi dr nst ye giriyorum sık sık 1- 2 hafta daha tutmaya çalışcaz dedi dr ama kesin bişey demedi..çok üzüldüm bişey olur diye korkuyorum şuan 2000 gr inşallah hiç birşey olmaz sağlıkla dünyaya gelir..

teşekkürler kızlar.esinn35 herşeyin hayırlısı herşeyde vardır bi hayır ben normal doğum çok istedim olmadı iyikide olmamış çünkü bebeğin boynuna dolanan kordon birde kolundan omzundan dolanmış belkide çok zorlancaktık.o yüzden herşeyi birazda oluruna bırak sağlıkla gelicek inşallah

arkadaşlar perşembe akşamı kontrole gidemeden sabahtan doğuma girdim suni sancı işe yaramadı acil sezeyana döndüm 2640 gr bi kızım var,allah herkeze nasip etsin çok güzel bi duygu

canım Allah analı babalı büyütsün. siz iyisiniz ya en önemlisi o

canım allah analı bobalı buyutsun uzun omurler olur ınsallah bızde 32 haftalik olsuk bended cok sabırsızlanıyorum zamanında ve saglıkla kucagımıza almak nasıp etsın tanrım .Bebısın ısmını ne koydunuz ?

edalım35 inşallah alıcaksın kucağına merak etme sadece şuanın değerini bil ve uyuuuuuu uyuyun arkadaşlar depolayın ben şimdiki aklım olsa hiç yataktan çıkmazdım inanın ve bütün zorluklar 32 den sonra başlıyo ağırlaşmak çok zor bel sırt bacak ağrıları uyku problemleri... allah hepimize yardım etsin vallaha.bebişin adınıda ela koydum leylaela uyum kurdum kendimce yani:) siz neler düşünüyosunuz isim olarak

merhaba arkadaşlar ben de hamileyim!! Ancak sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum. Henüz 4 haftalık ve maalesef kızamıkçık aşısı olanlardanım bende İzmirde cok yayıldı bilirsiniz.. Kızamıkcık asısından sonra kimi 1 ay kimi 4 ay hamıle kalınmamalı diyor. Ben hemen hemen 1 ay sonra hamıle kaldım. Arkadaslar bilgisi olan var mı bilmiyorum bana bir iki çift laf etse cok memnun olurum..

mrb bende izmir hamişlerindenim, 26.haftamız kızımla ,dr um prof.dr.cemal posacı ,tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım,martın sonunda doğum yapacağım inşallah,hepinizin hamileliği sağlıklı ve güzel geçer umarım...

bizim izmirli gebe hatunlar havaları güzel bulunca bolbol gezip buralara pek uğramıyolar sanırım ama artık soğukkkk boş bırakmayın burayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…