- 2 Haziran 2009
- 2.877
- 391
- 373
- 45
- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
sağol tatlımkısmetse bu ayın sonunda 4.ayımız bıtecek.sarstı mı verem aşısı kıyamam.biim gene 3 tane aşımız var.gabbana canım ben bazen girip neşelendiriyorum topigi ama fazla hamişimiz yok gibi çogumuz dogum yaptıgı için pek mgirilmiyor bu arada senin sarı civcivi gördüm maşallah çok tatlı allah nazarlardan korusun büyümüş bile tam olarak kaç aylık oldu kızımız? benim fıstık 2,5 aylık oldu ama erken dogdugu için biraz gelişimi yavaş oluyor gibime geliyor birde verem aşısından sonra kendini toparlayamadı yavrum çok iştahsız biraz kilo almıştı onuda aşı yüzünden verdi
allah sağ salim kucağına versın inşallah.canım bende 28+2 haftalık hamileyim. bir erkek bebek bekliyorum . çok şükür yolunda herşey. gerçekten apayrı bir mutluluk. heyecanı bambaşka. çok heyecanlanıyorum düşününce. yeni bir fert katılacak hayat tamamen değişecek herşey ona endekslenecek. çok güzel bir duygu mutlaka. Allah tüm hamilelerin hayırlısı ile doğurmasını nasip etsin.
ben 37+6 oldum artık dayanamıyorum biranönce doğsun gelsin istiyorum hayırlısı artık
selam kızlar dün dr daydım suyum azalmış perşembe günü tekrar görüşelim dedi eğer suyum dahada azlmış bulursa cuma günü hastaneye yatış yapıp suni sancıyla doğuma alıcak açılma olmazsada sezeyana dönücek umarım dönmez.herşeyin hayırlısı diyorum artık hepimiz içinnnnn.....
arkadaşlar perşembe akşamı kontrole gidemeden sabahtan doğuma girdim suni sancı işe yaramadı acil sezeyana döndüm 2640 gr bi kızım var,allah herkeze nasip etsin çok güzel bi duygu
arkadaşlar perşembe akşamı kontrole gidemeden sabahtan doğuma girdim suni sancı işe yaramadı acil sezeyana döndüm 2640 gr bi kızım var,allah herkeze nasip etsin çok güzel bi duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?