G
guernica
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
kızlar naber napıosunuz?bugün gene attım kendimi çarşıya.küçük hanımın perde işini hallettim,herşeyini bitirmeden doğmasa bari.sizin hazırlıklar ne alemde?H..sonu da halıyla abajur baktım ama bulamadım gönlüme göre bişiler.gözünüze çarpan bişey olursa haber verin bana ok:)
slm herkese umarım hepinizi bebişleri iyidir.bizimde bir tek arabamız kaldı nasıl alacağıma karar veremedim henüz sizce travel sistem mi baston mu alsam delikafadulden
slm ya bişey dicem bizimde bitek araba kaldı bende karar veremedim pazar günü kipadaki joker mağazasına baktık bebe confortun loola diye bir arabası var ona baktım çok güzel ama karar veremedim senin düşündüğün bi araba varmı buarada bebişin kaç haftalık?
canım ben kraft yada chicco düşünüyom ama karar veremiyom iştee:1no2: 35 haftanın içindeyiz. senin kaç haftalık cinsiyeti nehihoyyyt
ay bitmiyo başak bunların işleri ya:)) ben oda beşik vs işini hallettim.ama hergun bişi buluyorum.bu hafta perdesiyle halısını halledeyim diyorum.bi sürü şey aldım sankı hala yetmıcekmiş gibi geliyo.delikafadulden
Bu arada ben karşıyakada oturuyorum sizler nerdesiniz?yerimseniben
selam,ben chicconun travel system arabasnı aldım.ayrıca bız de ilk kıpa jokerde bakmıştık.aynı araba orada 590 TL idi.barış bebeden aynı arabaya 450 tl ye aldık.ondan dıyorum muhakkak bakın oraya dıye.
kızlar bişey daha daha sorcam ben size ateş ölçerlerinizi ne aldınız????
benimki de 37+3 bebişim erkek teyzesi
MAŞALLAH OĞLUŞUNA KOCAMANMIŞ SENİNKİ
ÇOK AZ KALMIL DOĞUMA NERDE YAPICAKSIN NORMAL Mİ OLUCAK
Evet şekerim çok az kaldı cuma günü belli olcak doğum şekli çatı ölçümü yapılcak şuanda herşey normal bende normal doğum istiyorum ama bebiş biraz iri geliyo ölçümden sonra belli olcak kentte yapıcam doğumu drdan gelince hbr veririm doğumu
Kızlar bişey daha daha sorcam ben size ateş ölçerlerinizi ne aldınız????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?