İzmirli hamişler

arkadaşlar ben daha çantayı bile hazırlamadım. gerç. b.şi kalmadı 2 gecelik iç çamaşırı terlik koyacağım. bebişin takımlarını koydum. ana kucağı alacakmısınız bebekler onu hemen kullanabiliyormu bilen varsa ne olur yazsın. hastaneye gitmeden almalı mı. bu aralar öyle tembelim ki yerimden kalkmak zor geliyo sıcaktandır belki. galiba bana yine kemeraltı yolu gözüktü. küvetinide alacağız inşallah sizler nerelerden alışveriş yapıyosunuz

valla bebek alışverişi yapacaksan hisarönünde Barış bebe dıye bıyer var.ben nerdeyse herşeyini arabasına kadar ordan aldım.zaten izmirde ordan daha ucuz bı yer yok.kesin uğra oraya.

ben perdeden yırrtım sayılır kızımın odasına yeni yaptırmıştım taçın barbili perdesini ablamıza başka oda yapınca oda brçine kalsın dedik birkaç gün içinde parkesi döşenecek bir hlıyla abajuru kaldı sayılır beşigi saymıyorum dayımız halledecek onu

slm herkese umarım hepinizi bebişleri iyidir. bizimde bir tek arabamız kaldı nasıl alacağıma karar veremedim henüz sizce travel sistem mi baston mu alsam delikafadulden

slm herkese umarım hepinizi bebişleri iyidir. bizimde bir tek arabamız kaldı nasıl alacağıma karar veremedim henüz sizce travel sistem mi baston mu alsam delikafadulden

slm ya bişey dicem bizimde bitek araba kaldı bende karar veremedim pazar günü kipadaki joker mağazasına baktık bebe confortun loola diye bir arabası var ona baktım çok güzel ama karar veremedim senin düşündüğün bi araba varmı buarada bebişin kaç haftalık?

canım ben kraft yada chicco düşünüyom ama karar veremiyom iştee:1no2: 35 haftanın içindeyiz. senin kaç haftalık cinsiyeti nehihoyyyt

D-GABBANA karşıyakanın neresindesin gerçi ben ulukentteyim ama annemler atakantte

selam,ben chicconun travel system arabasnı aldım.ayrıca bız de ilk kıpa jokerde bakmıştık.aynı araba orada 590 TL idi.barış bebeden aynı arabaya 450 tl ye aldık.ondan dıyorum muhakkak bakın oraya dıye.

selam,ben chicconun travel system arabasnı aldım.ayrıca bız de ilk kıpa jokerde bakmıştık.aynı araba orada 590 TL idi.barış bebeden aynı arabaya 450 tl ye aldık.ondan dıyorum muhakkak bakın oraya dıye.

Sağol yaa çok kararsız kaldım ben şu araba olayına başka fikri olan da varsa yazsın kızlar

BENDE 590 SORMUŞSUM CHİCCO TRAVEL SİSTEMİ ÇOK UYGUNA ALMIŞSIN GERÇEKTEN HEMEN BARIŞ BEBEYE BAKMAM LAZIMkaydirigubbakcemile2.

MAŞALLAH OĞLUŞUNA KOCAMANMIŞ SENİNKİ
ÇOK AZ KALMIL DOĞUMA NERDE YAPICAKSIN NORMAL Mİ OLUCAK

Evet şekerim çok az kaldı cuma günü belli olcak doğum şekli çatı ölçümü yapılcak şuanda herşey normal bende normal doğum istiyorum ama bebiş biraz iri geliyo ölçümden sonra belli olcak kentte yapıcam doğumu drdan gelince hbr veririm doğumu

TAMAM CANIM HAYIRLI HABERLERLE DÖN İNŞ.:1hug:

dr um şimdilik normal olur muhtemelen diyo ama bakalım kesin değil. çatı ölçümü filan olmadı daha benim birass tırsıyorum ben normal doğumdan allah yardım etsin artık:Saruboceq:

Kızlar bişey daha daha sorcam ben size ateş ölçerlerinizi ne aldınız????

sen sorunca gidip baktım şimdi,kraft marka almışız biz.Kent de doğum yapan tanıdığın ver mı?bı ara ben de düşündüm kenti evime çok yakın falan dıye gıdıp gezdık de eşimle ama içime sinmedi orası.orası hakkında duyduğumtek şey 1e dıye gırıp 3 e çıktığın.asla verdıklerı fıyat çıkmıomuş faturada.benım dr da orayla da çalışıtğı halde adam bıle benzer şeyler anlattı.ben çınarlı da yapıcam kısmetse.ablam 2 doğumunu da orda yaptı,en son da yazın eltim yaptı+nerdeyse bütün arkadaşlarım.lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…