G
guernica
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
merhaba kızlar ben adetime 3-4 gün kala meraktan test yaptım ve çift çizgiyi gördüm
ve dünden beri artan mide bulantım var cuma doktora gidicez eşimle
adet günüm tam olarak gecsin istiyorum inşallah hayırlısı olur
Allah boş çevirmesin
inşallah. hayırlısı olur. allah tamamına erdirsin. gföğüs kremin ne marka ve ne kadar sürüyorsun. bebişinden haberdar et bizi .bizimde cumaya artık haftada bir . opuyorumnanaktan
temmuz ağustos mu?ay Başak Allah yardımcın olsun valla,tam sıcaklarda.
canım-kızım senınle de aramızda bişey yokmuş yani,du bakalım kim önce doğuracak:) Doktorunuz kim?ben alsancak KADOMER de Levent ERKAN'a gidiyorum.bugün de rand.var kızımı görücem:))
biraz önce geldim dr dan.gayet iyi buldu suyu falan da iyimiş,ama yakın zamanda doğacak gibi değil gününü bekler bence dedi.doğum kanalına falan girmemiş daha.sata göre 23 haziran doğum tarıhi,bakalım görücez artık beklıycek mi gelecek mi.bu arada çatı muayenesini yapmadı ohhh dedim valla,bugün de yırttım.
merhaba kızlar ben adetime 3-4 gün kala meraktan test yaptım ve çift çizgiyi gördüm
Allah boş çevirmesin
Allah boş çevirmesin
arkadfaşım neredeyse doğuracaksın.doğumun nerede olacak. hayırlı haberlerini bekliyoruz. d gabbana yürümenin iyi olduğunu duydum çok. ben önceden yüzüyordum ama idrar yolu enfeksiyonu geçirincemafoldumben bıraktım yürüyüşlerde gebeliğimin başından beri rahat değildim. az evvel bir 20 dk. çıkıp yürüdüm havada çok sıcak. zaten benim ev 5. kat asansör yok hergün antrenman:dance: ev kuşu oldum. pardon çok konuştum ama bütün gün yalnız olunca bööle oluyodelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?