İzmirli hamişler

benimde sata göre 3 temmuz ama dr um beklemez haziranın son haftası yani 38 + nda gelir dedi. 20 küsur gün kaldı. bebişim biraz küçük. inşallah son haftalar kilo alır. kadomer nerede ben yakup erataya gidiyorum alsancak 2. kordonda ekeo pupun tam karşısı. hazırlıklarınız bittimi varmı aklınızda birşeyler. göğüs kremi almalımı mesela selamlar hepinize

Kadomer tam Alsancak camiinin karşısında canım köşede.ayy 4,5 saat kaldı kızımı görmeye.ben aldım valla göğüs kremini,hatta aklıma geldıkçe suruyorum bile,önceden sürün ki göğüs başında çatlama olmasın dıyolar.

merhaba kızlar ben adetime 3-4 gün kala meraktan test yaptım ve çift çizgiyi gördüm
ve dünden beri artan mide bulantım var cuma doktora gidicez eşimle
adet günüm tam olarak gecsin istiyorum inşallah hayırlısı olur
Allah boş çevirmesin

inşallah. hayırlısı olur. allah tamamına erdirsin. gföğüs kremin ne marka ve ne kadar sürüyorsun. bebişinden haberdar et bizi .bizimde cumaya artık haftada bir . opuyorumnanaktan

hadi bakalım hayırlısı,bebek haberini alırız inşallah.:CüvCüv:

inşallah. hayırlısı olur. allah tamamına erdirsin. gföğüs kremin ne marka ve ne kadar sürüyorsun. bebişinden haberdar et bizi .bizimde cumaya artık haftada bir . opuyorumnanaktan

PureLAN diye bi krem küçük sarı bi tüp.valla aklıma geldikçe meme başına sürüyorum işte,bütün göğüse değil de meme başına.orası çatlayıp yara oluyomuş ya.:1shok:

ne yaparsın canım ben 2 senedir hamile kalmak için ugraşıyorken tam ümidimin bittigi anda kızım çıkageldi ondan bebek hazırlıklarını baharda bitirdim dogum çantamda hazır evimide hazırladım sıcaklarda dışarı çıkmak zorunlulugum ortadan kalktı klimayı açar serin serin otururum diye düşünüyorum allah nasip ederse

bende lansiloh gibi adı olan bişi aldım küçük tüp. sana dr mu tavsiye etti. arkadaşım. yoksa biryerden mi duydun. doğumun ne zaman.hepimize hayırlı doğumlar.buyrunnnnnnnnn

biraz önce geldim dr dan.gayet iyi buldu suyu falan da iyimiş,ama yakın zamanda doğacak gibi değil gününü bekler bence dedi.doğum kanalına falan girmemiş daha.sata göre 23 haziran doğum tarıhi,bakalım görücez artık beklıycek mi gelecek mi.bu arada çatı muayenesini yapmadı ohhh dedim valla,bugün de yırttım.

ayy sanırım ben önce doğurucam ara ara ağrılarım oluyo doktorum normal diyo ama ben yinede korkuyorummafoldumben benim doktorumda alsancak ilgim den Adnan Keklik

maşallah canım kızına sığlakla gelsin inşallah:CüvCüv:

hadi bakalım hayırlısı canım allah gönlüne göre versin inşallah

ya çok sevindim. hayırlısı. dr.un son adet tarihini bekler mi dedi. yani 40 ı doldurur mu. benimki 1 hafta falan önce olur diyo. kızlar kaç haftalıksınız kim önce doğuruyor bir bakalımsüprizzzzz

:)) bilmiyorum kı ya,doğum kanalına girmemiş daha dedi,bi de her akşam yuruceksın dedi doğuma kadar.çıkıp yurudk biz de eşimle 1 saat:)) ben yarın 38.haftaya giriyorum.satı beklerse 23 haziran.

maşallah. sen öndesin. ben 35+4 deyim. yürürken kasılmaların oluyormu benin 20 dk sonra oluyor bel kasık ağrısı. kaplumbağa gibi yürüyorum. halim çok komik günde2 km. yüzen ben:bbo:ama kızım için değer. ya çok heyecan yapıyormusun. az kalmış ben heyecanlandım.inşallah herşey istediğin gibi olur. hepizin darısı başına :teytey:

:)) yok öyle çok olmuyor açıkçası,ara ara kasıklarıma bıçak saplanıyo gibi oluyo ama yürüdükçe geçiyo sanki,normal doğum istıyorum ben o yüzden yürü dedi dr da.çatıyı falan açıp doğumu kolaylaştırıyomuş yürümek.valla aklıma geldikçe heyecan oluyor tabi biraz ama pek düşünmemeye çalışıyorum.

Slm pofidicim inş.güzel hbrlerini alırıız hayırlısı olsunalkisalkisalkis

kızlar bende cuma kontroldeydim çatı ölçümü yapıldı normal doğum yapıcam hafif hafif sancılarım var 38+3 teyim bugün! Sat a göre doğum tarihim 13 haziran 5inde tekrar kontrolüm var bu süre içinde de olabilir dedi dr çünkü oğluşum doğum kanalına girmiiişşş

arkadfaşım neredeyse doğuracaksın.doğumun nerede olacak. hayırlı haberlerini bekliyoruz. d gabbana yürümenin iyi olduğunu duydum çok. ben önceden yüzüyordum ama idrar yolu enfeksiyonu geçirincemafoldumben bıraktım yürüyüşlerde gebeliğimin başından beri rahat değildim. az evvel bir 20 dk. çıkıp yürüdüm havada çok sıcak. zaten benim ev 5. kat asansör yok hergün antrenman:dance: ev kuşu oldum. pardon çok konuştum ama bütün gün yalnız olunca bööle oluyodelikafadulden

Şekerim doğumum kent hst de olcak inş.en kısa zamanda güzel hbrlerimi sizinle paylaşırııımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…