İzmirli hamişler

Cnm kentte çok doğum yapan tanıdığım var geçen hafta 2 arkadaşım sezeryanla doğum yaptılar orda paket programlar var onları seçersen bazı sorunlar oluyo ama ben paket program seçmiyorum zaten seçemiyorum benim özel sigortamın orda paket programı yokmuş sigorta primimde full olduğu için herşeyi karşılıyo sadece suit odayı karşılamıyo bide bebeğe mama takviyesi falan yapılırsa onları karşılamıyomuş ama onlar artık ufak tefek şeyler bakalım cuma günü herşey belli olcak ayrıntılı yazarım size

Selam kızlar.. Ben de ağustos annesi olmayı bekliyorum. Ege'ye Fuat AKERCAN'a gidiyorum. Doğumumu kesinlikle bir üniv hastanesinde yapmak istediğim için bu doktoru seçtim. Dün gece hafif bir lekelenmem oldu kendiliğinden yarın gidicem bakalım doktora.. Aslında haftaya büyük kontrolümüz var...

Barış bebe benim de favori mekanım. Çok uygun fiyatları. Biz de hemen hemen tüm eksiklerimizi tammaladık. Sadece pompa almak istiyorum. Yüksek olasılıkla sezaryen olacağım için (pompa sütün gelme süresini hızlandırıyormuş) pompayı mutlaka önceden almak, bulundurmak istiyorum.

Slm tazefasulye Allah tamamını erdirsin cnm bebişinin cinsiyeti ne

barış bebeye inşallah bugün gideceğim. arabalarda galiba travel daha iyi ama biz arkadaşımınkini kullanacağız. daha önce chicco nu travelini beğenmiştik. içinde ana kucağıda vardıi minada 490 falandı kış ortasında. ama geçen seneki modeli gerçi sadece rengi farklı.bu arada bebiş için krem falan aldınızmı. barış bebede johnsonlar kampanyadaydı. bide göğüs kremi almalımı . kime sorduysam. almalı diyoi orada onlarda indirimliydi. ya yapacak çok şey var. herkese kolay gelsin sevgiler

bende gögüs kremi ve gögüs pedleri almadım henüz. ama dediğin gibi onlarda gerekli marka oluyo mu onlarda ben hiç bilmiyorumCADIARZU

barış bebede chicconun göğüs pedi indirimdeydi 60 tane olan 11 tl idi krem olarak lansolinmi emin değilim bir adı var ama dr a soracağım oda indirimliydi ama az miktarda alın diyorlar yani küçük tüpten bazan gerek olmayabiliyormuş

merhaba,ben de göğüs pedini chicco marka aldım,göğüs kremını de barışdan aldım.hatta orda bı bayan dr vardı yenı doğum yapmış musla ya da musella öle bişi söyledi onu aldım.küçük bi tüp.barışda yeni doğan için dediniz mi ne lazımsa çıkarıyolar zaten.bız genellıkle sebamedi tercih ettik,gerçi niveanın da kampanyası vardı ondan da aldık.bi 2 sene yatıcek kadar kremi şampuanı falan :)

bugün gittik barışa sebamed indirime rağmen çok pahalı geldi. johnsonun kampanyası vardı. onu aldık 22500 dü bide yeni doğan içn pamuklu temizleme mendili aldık 3 paket 9 ytl idi. küvetini aldık. belki fikir değiştiririz diye şampuanı falan çok almadık. elimizde kalmasın . barış gerçekten ucuz. minayada baktık ama barış daha uygundu. işte şimdilik bu kad yenibişiler duyarsak yazışalım sağlıcakla kalınar

ya buraya resim eklemeyi bilen var mı?kzımın beşiği de geldi bugün.halısını da aldık ama p.tesi gelecek.bi kızım eksik o da sağlıkla gelsin inşallah.

kızlar nerdesiniz yaa?hızlı başladık valla ama sesi kesildi herkesin.gününü beklerse 23 günüm kaldı doğuma,insan yaklaştıkça sabırsızlanıyo.sizin ne kadar var doğuma?yarın kontrolüm var bakalım ne dicek dr?hadi öptüm sizi.

şekerim bende izmirli bir hamiş olarak fazla boş bırakmazdım burayı ama evde tadilat yaptırıyorum kızların odaları bitti birkaç ayrıntdan sonra tamamen rahatlayıp baraya takılabilirim.
bebişiminde ablasınında odasına kapı süsü kaldı beşigimizide dayımız yapacak.
benim dogum sat tarihine göre 14 agustos gözüküyor ama ben temmuz 21 gibi bekliyorum içime öyle doguyor erken gelecek prensesim

burda fazla kimse olmuyo zaten pek giren yok:1closedeyes: benimde sat a göre 27 haziran ama o kadar beklemez gibi geliyo banakaydirigubbakcemile2

temmuz ağustos mu?ay Başak Allah yardımcın olsun valla,tam sıcaklarda.
canım-kızım senınle de aramızda bişey yokmuş yani,du bakalım kim önce doğuracak:) Doktorunuz kim?ben alsancak KADOMER de Levent ERKAN'a gidiyorum.bugün de rand.var kızımı görücem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…