- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
normal doğum olursa epiduralmi yaptırıcaksın. ben öle düşünüyorum daha iyi diyolar
sen sorunca gidip baktım şimdi,kraft marka almışız biz.Kent de doğum yapan tanıdığın ver mı?bı ara ben de düşündüm kenti evime çok yakın falan dıye gıdıp gezdık de eşimle ama içime sinmedi orası.orası hakkında duyduğumtek şey 1e dıye gırıp 3 e çıktığın.asla verdıklerı fıyat çıkmıomuş faturada.benım dr da orayla da çalışıtğı halde adam bıle benzer şeyler anlattı.ben çınarlı da yapıcam kısmetse.ablam 2 doğumunu da orda yaptı,en son da yazın eltim yaptı+nerdeyse bütün arkadaşlarım.lülülülülülü
Selam kızlar.. Ben de ağustos annesi olmayı bekliyorum. Ege'ye Fuat AKERCAN'a gidiyorum. Doğumumu kesinlikle bir üniv hastanesinde yapmak istediğim için bu doktoru seçtim. Dün gece hafif bir lekelenmem oldu kendiliğinden yarın gidicem bakalım doktora.. Aslında haftaya büyük kontrolümüz var...
Barış bebe benim de favori mekanım. Çok uygun fiyatları. Biz de hemen hemen tüm eksiklerimizi tammaladık. Sadece pompa almak istiyorum. Yüksek olasılıkla sezaryen olacağım için (pompa sütün gelme süresini hızlandırıyormuş) pompayı mutlaka önceden almak, bulundurmak istiyorum.
Slm tazefasulye Allah tamamını erdirsin cnm bebişinin cinsiyeti ne
Erkek (ticker ım mavi :) İsmini de Doruk Ilgaz düşünüyoruz. Senin de doğumun yakınmış... Allah bir avazda kurtarsın...
barış bebeye inşallah bugün gideceğim. arabalarda galiba travel daha iyi ama biz arkadaşımınkini kullanacağız. daha önce chicco nu travelini beğenmiştik. içinde ana kucağıda vardıi minada 490 falandı kış ortasında. ama geçen seneki modeli gerçi sadece rengi farklı.bu arada bebiş için krem falan aldınızmı. barış bebede johnsonlar kampanyadaydı. bide göğüs kremi almalımı . kime sorduysam. almalı diyoi orada onlarda indirimliydi. ya yapacak çok şey var. herkese kolay gelsin sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?