- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
- #1.041
kızlar ya bebiş için alışverişleri nerde yapıyonuz peki mobilya beşik mi yoksa park yatakmı düşünüyonuz ben çok kararsızım bu konuda
doğumum süperdi.. kahraman beyde öyle..suni sancı vermek zorunda kaldı bana.. çünkü ilerlemiyodu açıklığım.. sabah 6 da hastanedeydik akşam 19.51 de doğdu oğlum.. süreç bayağı uzundu ama sezeryan olsaydım üzülürdüm.. son 2 saat biraz zor geçti.. 19.15 te doğumhaneye girdim 19:51 de doğdu oğlum .. doğar doğmaz kendimi süper hissettim. eşimde doğumdaydı ve yaşadığımız o an herşeye değer..3 dikişim var. ama şimdi yerini bile bulamıyorum iyileşmiş.normal doğumda 40 günden sonra sezeryanda 10. gün çağırıyomuş.. bana kahraman bey çatı muayenesinden sonra kesinlikle normal doğum yapmalısın demişti ben o ne derse tamamdım.. bu konuda çok güveniyorum ona. bence sende dinle onu normal yaparsın derse de dinle yapamazsın derse de.. gerçekten en doğru kararı veriyor.. doğum anı kolay ama o ana gelene kadar sürekli açıklığına bakılıyor benim suyumu patlattı onlar biraz zordu.. bebeğin ve senin için en hayırlısı neyse o olsun.. yeterki sağlıkla kucağına al..:Saruboceq:
canım cok tesekkur ederım içimi çok rahatlattın cunku bende normal doğum istiyorum.. Kahraman Beye de cok guvenıyorum ama ne yalan soyleyeyım hanı bklemezde sezaryan deyiverir gibi geliyordu bir çok doktor gibi.. hayırlısı hakkımızda .. İnş. sende ailenle cokkkk mutlu olursun. ben daha 28 haftalıkım ama yaklastıkca merak sarıyor içimi sizinle karsılasmam cok iyi oldu bende 14 unde kahraman beyın yanındayım. Çınarlı da mı yaptınız doğumu?
neden acaba 40 gün bu kadar önemli? bir açıklama yapmıştır mutlaka, ne diyor, neden öyleymiş?
kızlar bugün ilk kez buca kadın doğuma gittim. hani şu yeni açılan varya bucada. 6 tüp kan aldılar anamı alattı adam. birtanede bayan doktora muayene oldum inanılmaz suratsızdı. kesinlikle tavsiye etmiyorum.
ben kent hastanesinde yaptım. ama kahraman bey çınarlıyı daha çok seviyor..oranın ebeleri bayağı bir deneyinliymiş. ben sadece park yeri sorunu ve odalardan dolayı kent i seçtim.
hayret o kadar da iyi demişti kuzenim..
tüh bak üzüldüm canım ya neyse en azından fikrin oldu..
Moralim çok bozuk. 10 gün önce başka dr a gittiğim zamandan bu yana bebeklerimin kilosunda değişiklik olmamış..Bu dr da aynı çıktı.sadece 10 gr almış gibiler nasıl olur anlamadım ya.bir de serklaj tutuyor bebekleri dedi..10 gün önce başka dr da rahim ağzı uzunluğu 3 cm di..bu dr 1,5 cm ölçtü..Bebeklerin 32. haftadan önce doğma riski varmı diye fetal fibronektin diye vajinadan sıvı alıp test yaptı..Allaha şükür negatif çıktı.Erken doğum riski yokmuş..Ama nasıl olur da bebekler hiç kilo almamış olurlar..2 ultrason arasında bu kadar mı fark olur..Hem test için hem de muayne için 421 TL aldılar..Yuhhh diyorum..Bir ay sonrası için randevu aldım ama bir daha aynı yere gitmicem sanırım...:1no2:
teşekkür ederim swethome, en kısa zamanda sende hamile kalırsın umarım. bir tavsiyede bulunayım gülen yüz çıkan ovulasyon testlerinden dene. ben 4 ay denedikten sonra 5. ay bu testle hamile kaldım ve herkesede tavsiye ediyorum..
kızzzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrrr ben geldımmmmm ve bu sefer 2 kısıyızzzzzzz....
sımdı hastane ve doktor tavsıyelerınızı beklıyorum.... napcam ben yaaa şok şok şok:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
sımdı hastane ve doktor tavsıyelerınızı beklıyorum.... napcam ben yaaa şok şok şok:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım sende aramıza hoşgeldinn Allah tüm bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
saol canım teşekkür ederim inşallah bebeklerimiz sağlıkla gelir
Canım ben çınarlıyı düşünüyorum ancak başlarda kenti istiyordum ama banada çoook uzaak kalıyor.. Gerçi 2-3 hafta önce kuzenim yeni acılan buca doğum evinde yaptı doğumu anlata anlata bitiremio bucada olanlara duyrulur :))
ben de kent te namık demire gidiyorum.perşembeye randevum var.
merhaba izmirli hamısler oncelıkle dogum yapan ducks arkadasımızı tebrıkedıyorum umarım hepınız sag salım mutlulukla bebıslerınızı kucagınıza alırsınız. bende bebıs ıstıyorum sızı takıp edıyorum ınanın yanınıza gemeyı cok ıstıyorum hayırlı dogumlar sımdıdennnn
bende kente gidiyorum ayşecim namık bey gerçekten çok iyi bir dr. ama sanırım doğumu orada yapmaycağım. evime çok uzak şu an çiğlide çalıştığım için oraya gidiyorum ve kan pıhtılaşması konusunda kendisi uzman olduğu için ona gidiyorum.
en kısa zamanda aramıza katılman dileğimle diyecektim ki hamiş kalmışsın bile tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?