İzmirli hamişler

kızlar ya bebiş için alışverişleri nerde yapıyonuz peki mobilya beşik mi yoksa park yatakmı düşünüyonuz ben çok kararsızım bu konuda

neden acaba 40 gün bu kadar önemli? bir açıklama yapmıştır mutlaka, ne diyor, neden öyleymiş?

ben kent hastanesinde yaptım. ama kahraman bey çınarlıyı daha çok seviyor..oranın ebeleri bayağı bir deneyinliymiş. ben sadece park yeri sorunu ve odalardan dolayı kent i seçtim.

neden acaba 40 gün bu kadar önemli? bir açıklama yapmıştır mutlaka, ne diyor, neden öyleymiş?

40 gün lohusanın mezarı açık olurmuş diye br laf var ya dşardan mikrop kapma ihtimalin yüksek oluyomuş.. hem bebek için hem anne için.. lohusalık 6 hafta süren bişeymiş 6 haftadan sonra rahim falan tamamen küçülüyor eskiye dönüyomuş..gelen gidenin bile yanına çok fazla çıkarma bebeği odayı havalandır sürekli dedi bana. ama tabi 40 günü öyle yatak odasında geçirmek mümkün değil ben sürekli salonda geçirdim vallaha .. aslında herkes 20 sinden sonra çıkıyor artık ama ben yinede çıkmadım belki yaz olsa dayanamaz çıkardım ama şimdi sar sarmala çıkmakta zor oluyor zaten ..

kızlar bugün ilk kez buca kadın doğuma gittim. hani şu yeni açılan varya bucada. 6 tüp kan aldılar anamı alattı adam. birtanede bayan doktora muayene oldum inanılmaz suratsızdı. kesinlikle tavsiye etmiyorum.

kızlar bugün ilk kez buca kadın doğuma gittim. hani şu yeni açılan varya bucada. 6 tüp kan aldılar anamı alattı adam. birtanede bayan doktora muayene oldum inanılmaz suratsızdı. kesinlikle tavsiye etmiyorum.

hayret o kadar da iyi demişti kuzenim..

tüh bak üzüldüm canım ya neyse en azından fikrin oldu..

ben kent hastanesinde yaptım. ama kahraman bey çınarlıyı daha çok seviyor..oranın ebeleri bayağı bir deneyinliymiş. ben sadece park yeri sorunu ve odalardan dolayı kent i seçtim.

saol canım ben de dediğim gibi kenti istiyorum ama çok uzak.. Çınarlı daha yakın.

hayret o kadar da iyi demişti kuzenim..

tüh bak üzüldüm canım ya neyse en azından fikrin oldu..

hastane çok yeni çok temiz. içeri girdiğimde hiç hastaneye girmişim gibi hissetmedim. birde bana 5 dk mesafede ama denk gelen doktor suratsızdı malesef

Moralim çok bozuk. 10 gün önce başka dr a gittiğim zamandan bu yana bebeklerimin kilosunda değişiklik olmamış..Bu dr da aynı çıktı.sadece 10 gr almış gibiler nasıl olur anlamadım ya.bir de serklaj tutuyor bebekleri dedi..10 gün önce başka dr da rahim ağzı uzunluğu 3 cm di..bu dr 1,5 cm ölçtü..Bebeklerin 32. haftadan önce doğma riski varmı diye fetal fibronektin diye vajinadan sıvı alıp test yaptı..Allaha şükür negatif çıktı.Erken doğum riski yokmuş..Ama nasıl olur da bebekler hiç kilo almamış olurlar..2 ultrason arasında bu kadar mı fark olur..Hem test için hem de muayne için 421 TL aldılar..Yuhhh diyorum..Bir ay sonrası için randevu aldım ama bir daha aynı yere gitmicem sanırım...:1no2:

Merhaba öncelikle senin moralini bozman bebişlerinin de etkilenmesi demektir.. Ltfn sakin ol.. Bebişlerinin kilo alması için ayarında ballı cerez yemegı dene bende bir arkadastan duydum..

Gördüğüme göre İzmir desiniz, Size benim doktorumu şiddetle tavsiye ediyorum. Nettende araştırabilirsiniz adı Kahraman Kolday Alsancakta yeri ama adam işinin ustası hem psikolojik olarakta insana pozitif enerji veriyor.. Kahrını da cekiyor.. Kesinlikle tavsiye ederim ucuk ücretler de almıyor smyrna tıp merkezinin de ortagı imiş.. O olmasaydı bende kızımı aldıracaktım Allah korusun bana aldırma bir izleyelim dedi suan 28+4 haflık hamişim ve bebeğimde cok sağlıklı şükür..

ınsallah canım ınsallah. bu ay yumurtlama zamanım gectı artık bır daha ay ınsallah gerek kalmaz ama tavsıyene uyucam. bızımde bu ay 4. ayımız . allah hepımızın gonlune gor e versın ...amın amın amınnnn

kızzzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrrr ben geldımmmmm ve bu sefer 2 kısıyızzzzzzz....

sımdı hastane ve doktor tavsıyelerınızı beklıyorum.... napcam ben yaaa şok şok şok:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kızzzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrrr ben geldımmmmm ve bu sefer 2 kısıyızzzzzzz....

sımdı hastane ve doktor tavsıyelerınızı beklıyorum.... napcam ben yaaa şok şok şok:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
tebrikler
allah tamamnını erdirsin,
umarım sorunsuz sağlıklı ve mutlu bir hamilelik geçirirsin,
ben kendi dr'umu önerebilirim, kahraman kolday
sitede kahraman kolday hastaları diye bir topik var oradan detaylı okuyabilirsin.
başka soruların da olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım a.s

ben de kent te namık demire gidiyorum.perşembeye randevum var.

bende kente gidiyorum ayşecim namık bey gerçekten çok iyi bir dr. ama sanırım doğumu orada yapmaycağım. evime çok uzak şu an çiğlide çalıştığım için oraya gidiyorum ve kan pıhtılaşması konusunda kendisi uzman olduğu için ona gidiyorum.

en kısa zamanda aramıza katılman dileğimle diyecektim ki hamiş kalmışsın bile tebrikler canım

Namık bey bana innohep145 yazdı.bende pıhtılaşma sorunu yok ama yatmak zorunda olduğum için verdi..her gün..bana ağır gelmeye başladı..eşimin de bilgisi ile haftada 2 ye indirdik..burnumda kanama başladı..kesince düzeldi..diğer günler coraspin alıyorum..namık bey kasılmalarımı,idrar yolları enfeksiyonumu pek ciddiye almadı..bir de öğrencilerinin yanında benimle ilgili ölçümler için bambaşka şeyler söyledi..olmayan şeyleri de ekledi..biraz bunlara bozuldum açıkçası...

bir de en son 1 ay önceden randevulu olduğum halde 2 buçuk saat beklemek zorunda kaldım bana sıra gelinceye dek..başka bir doktorun odasında yattım..

canımm bu arada hayırlı olsun demeyı unuttum pardon..

Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.. bu hafta cok yogun ve yorgunum kusurabakma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…