İzmirli hamişler

sağol canım. orayo sadece doğum üzerine ve özel olduğu için tercih ettim. inşallah sorunsuz bi doğumum olur....

Ben tamamen bilinçsizdim hatta bi arkadasım orada yaptı dogumu yerinden dolayı pek bi yadırgamıstım meger en iyi 2. imiş..

gerçi benım kuzenım 2-3 hafta önce buca doğum evinde yaptı yeni açılmıs ve acayıp memnun kaldı

aaa ciddimisiniz bana 5 dk mesafede orası ya. ama nebileyim özel oldumu daha iyi gibi geliyo. imkanımız elverdikçe tabi. çünkü benim inanılmaz doktor fobim var doktor ve hemşireler o an orda kim varsa bana yoğunlaşmalı. devlet hastaneleri öle değil malesef..

aynı şeyleri hissediyorum aynen bende o an herkesin benımle ilgilenmesini isterim en doğal hakkımız bu tabi..

Ama orası yenı açıldıgı için olsa gerek çok ilgililermiş ki kuzenım de gıcık biridir o sancısıyla 3 hastane dolaşmış. Pazar günü oldugu için de bazı problemler yaşamıs bir de o baş örtülü erkek doktor istememiş.. gittigi bir hastanede hemen sezeryana almak istemiş oradan da o yüzden çıkmıs. Buca doğum evınde de doktor kızım bak ister sezaryan yapayım istersen 3-4 saat sancılarını çek normal doğum olur demiş..

anlata anlata bitiremedi orayı
bence git bir dolaş gör derim maalesef bana çok ters orası

gündüz bi gidip bakayım bari merak ettim şimdi. en azından gider testlerimi orda yaptırırım sigortamla.

biz hatay bahcelievlerdeyiz çok uzak bize orası sen keyfini çıkar bizim içinde :))

Namık beyden randevu almak çok zor.Karşıyaka da Şenay Aycan a gidiyorum bir de.Ayrıca 4 boyutlu ultrasonunu beğendiğim bir dr var alsancakta.Ona da gitmeyi planlıyorum.Alsancak camisinin orada Kadomer de Levent Erkan.
Allah hepimize sağlıkla kucaklamak nasib etsin.:Saruboceq:

Amin canım ben levent beyi biliyorum iyi doktordur.. Ben Alsancakta Kahraman Koladay'a gidiyorum..

merhaba izmirli hamısler oncelıkle dogum yapan ducks arkadasımızı tebrıkedıyorum umarım hepınız sag salım mutlulukla bebıslerınızı kucagınıza alırsınız. bende bebıs ıstıyorum sızı takıp edıyorum ınanın yanınıza gemeyı cok ıstıyorum hayırlı dogumlar sımdıdennnn

merhaba..

umarım sende istediğin zamanda aramıza katılırsın güzel dileklerin için teşekkür ederim..

hoş geldinnnn.. :)

teşekkür ederim swethome, en kısa zamanda sende hamile kalırsın umarım. bir tavsiyede bulunayım gülen yüz çıkan ovulasyon testlerinden dene. ben 4 ay denedikten sonra 5. ay bu testle hamile kaldım ve herkesede tavsiye ediyorum..

selam kızlar, oğlumun kırkı çıkıyor cuma günü artık kırk gezmelerimize başlayacağız.. 40 gündür evdeydim sonunda çıkabileceğiz.. bu arada kahraman bey bu 40 gün konusunda çok katı kesinlikle çıkmayacaksın diyor.. tabi kırkına kadar dayanamayan da çokta ben dayandım :) pazartesi randevumuz var doğumdan sonra kontrole gidiyorum normal doğum olduğu için 40. gün çağırıyor kahraman bey.oğlumuzla beraber gidicezz. hepimizi birden istiyor.. haydi kızlar sizlerde sağlıkla kucağınıza alında izmirli anneler diye konuşalım.. zemuszemus

canım ne kadar sanslısın ne kadar güzell..

Kahraman Beyin 40 konusunda bu kadar katı oldugunu duymamıstım.. Ben yandım o zaman 20 sini yapıp arabayla tekirdağa gidip orada 40 ını cıkarmayı planlıyordum.. bakalım bana ne tepki vericek

Doğum normal oldugu ıcın mı cağırıyor.. Nasıl gectı doğumun Kahraman bey nasıldı
sezeryan yanlısı degıl demı Kahraman Bey

cok soru sordum kusurabakma

doğumum süperdi.. kahraman beyde öyle..suni sancı vermek zorunda kaldı bana.. çünkü ilerlemiyodu açıklığım.. sabah 6 da hastanedeydik akşam 19.51 de doğdu oğlum.. süreç bayağı uzundu ama sezeryan olsaydım üzülürdüm.. son 2 saat biraz zor geçti.. 19.15 te doğumhaneye girdim 19:51 de doğdu oğlum .. doğar doğmaz kendimi süper hissettim. eşimde doğumdaydı ve yaşadığımız o an herşeye değer..3 dikişim var. ama şimdi yerini bile bulamıyorum iyileşmiş.normal doğumda 40 günden sonra sezeryanda 10. gün çağırıyomuş.. bana kahraman bey çatı muayenesinden sonra kesinlikle normal doğum yapmalısın demişti ben o ne derse tamamdım.. bu konuda çok güveniyorum ona. bence sende dinle onu normal yaparsın derse de dinle yapamazsın derse de.. gerçekten en doğru kararı veriyor.. doğum anı kolay ama o ana gelene kadar sürekli açıklığına bakılıyor benim suyumu patlattı onlar biraz zordu.. bebeğin ve senin için en hayırlısı neyse o olsun.. yeterki sağlıkla kucağına al..:Saruboceq:

canım cok tesekkur ederım içimi çok rahatlattın cunku bende normal doğum istiyorum.. Kahraman Beye de cok guvenıyorum ama ne yalan soyleyeyım hanı bklemezde sezaryan deyiverir gibi geliyordu bir çok doktor gibi.. hayırlısı hakkımızda .. İnş. sende ailenle cokkkk mutlu olursun. ben daha 28 haftalıkım ama yaklastıkca merak sarıyor içimi sizinle karsılasmam cok iyi oldu bende 14 unde kahraman beyın yanındayım. Çınarlı da mı yaptınız doğumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…