- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
- #1.001
izmirli dilim
beni soruyosan evet canım 19 haftalık hamişim peki sen kaç haftalık benim ilk bebek ve resimde gördügün gibi ogluşum olcak
günaydın herkese,
plastik olmayan ve çok süslü olmayan, sade bir beşik arıyorum,
bildiğiniz, gördüğünüz bir yer var mı?
canım e bebe dedigin yer nerde
kızlar günaydın. bende izmirli hamişler listesine dahilim. daha bebişimizin kesesini kalp atışlarını göremedim ama olsun.. peerşembe günü gidicez inşallah.... ben çınarlıda yapmayı düşünüyorum allah nasip ederse. bornovada süreyya topaloğlu varmış. onun özel ofisine gitmeyi düşünüyorum. inşallah bir pürüz çıkmaz.
selam güzel izmirin gzel hamişleri bende 14 haftalık hamileyim ilk bebeğim ve erkek olucak nasipse bende kent hastanesine namık demire gidiyorum daha önce 3 kez kürtaj oldum kan pıhtılaşmasından dolayı bebeklerim kalp atışlarını bile duyamadan karnımda ölüyordu. şimdi şükür herşey yolunda doğum için herhangi bir yer düşünmedim şu ana kadar kentte yapmayı istiyorum kendi dr umla fakat evime uzak kaldığı için endişeliyim ama daha zaman var sanırım o yüzden şu an içn sadece bebeğimin sağlığını düşünüyorum.
canım gözününz aydın Allah sağlıkla kucagınıza versin inş. Çınarlı çok güzel bir hast. imiş bende orada düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?