İzmirli hamişler

merhaba arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim kahraman kolday hastasıyım kısmetse yarın bebeğimin kalp atışlarını duyacagım inşallah

selam kızlar yeni gördüm sizleri ,,baştan beri nisan anneleri topiğindeydim bugun 24. haftama girdim doktorumu değiştirdim c.tesi den itibaren egepol dilek hanıma başlıyorum kızım oluyor bu arada hepinize allah bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben henüz hamile değilim ama çok istiyorum şu an doktor araştırması içindeyim.kahraman kolday ı duydum baya methediliyor.kahraman beytestleri doğumu nerede yaptırıyor vede muayene ücretlerini bilen varsa lütfen bilgilendirirmisiniz

kızlarrrrr minik kızım dayanamadı ve normal tarihinden 10 gün önce dünyaya geldii.... tamamen normal doğum yaptımm inanılmaz bir duyguydu...Allah hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucaklamayı nasip etsin..

Benim ilk doktorum Kahraman Bey'di... İnan bende çok memnun kalındığı için gittim; fakat sonuç kocaman hüsran... Çok ilgisiz davrandı... Hamile kalana dek herşey iyiydi; ama sonrası berbattı diyebilirim..

Şuan hamileyim ve Kent Hastanesi Orçun Sezer'e gidiyorum. Çok memnunum. İnanılmaz ilgili bir doktor;ama yine sen bilirsin.

kızlarrrrr minik kızım dayanamadı ve normal tarihinden 10 gün önce dünyaya geldii.... tamamen normal doğum yaptımm inanılmaz bir duyguydu...Allah hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucaklamayı nasip etsin..

Allah analı babalı büyütsün canım. Darısı başımıza inşallah.

merhabalar....
20+2...:)) aranıza katılmış bulunmaktayım....Dr.um Tahir Özgüder....
merhaba cnmm ben drumdan memnun değilim bnde kahraman beye gitmeyi düşünüyorum ama tahir beyinde ismini çok okudum bucada demi nasıl memnunmusun ilgilimi doğumu nerde yapıyomuş çokmu soru sordum:)

İşte izmirli bir anne adayı daha
5 haftalık hamileyim.kesin sonucu dün ultrasonda gördük.1.14 cm keseciğin boyu.Ve ben çok amaa çok mutluyum
bu sabahta kan tahlilleri vs için kan idrar örnekleri verdik.Sizlerden kontroller ve doğum için hastane ve doktor adı rica ediyorum arkadaşlar.Güzelbahçede oturuyorum ve balçova bana en yakın merkez aslında.Lütfen beni aydınlatın deneyimlerinize tavsiyelerinize çok ihityacım varrr:26:
Herkese güzel günlerrrrr

merhaba bende bu başlığı yeni gördüm.37+5'deyiz doğum tarihimizde belli oldu 11.01.2011 bir aksilik olmazsa oğluşuma kavuşuyorum.benim doktorumda dokuz eylül üniversitesinden sabahattin altınyurt şimdilik memnunum bir problem yaşamadık.bebeği olanları tebrik ediyorum

merhabalar bende 8 haftalık hamileyim buca dayım kendime tam bi doktor bulamadım bugün bi doktor buldum ona gidicem yeşilyurt devlet de görev yapıyo orhon bey muayehane ye gidicem cok heycanlıyım ilk ultrason cekimim de iki kese vardı cok merak ediyorum ikizmi değilmi diyeAllah yardımcımız olsun hepizin...

kahraman bey dünya tatlısdır. siz sormadan herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatır. 150 liraydı en son. zam gelmediyse. kent ve çınarlı da yaptırıyor doğumları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…