- 30 Ekim 2008
- 2.783
- 6
- 158
- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
- #1.201
merhaba arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim kahraman kolday hastasıyım kısmetse yarın bebeğimin kalp atışlarını duyacagım inşallah
Merhaba umarım saglıkla kucagına alırsın anne olmadan önce ben yasamıyormusum diyorum :)
benim doğumumu da Kahraman Bey yaptırdı canım bende memnunum ondan..
ben ayla hanıma gidiyorum çok da memnunum ilgili bir bayanarkadaslar smyrna art tüp bebek merkezinde tedaviye basladım. orası hakkında iyi yada kötü bilgisi olan.yada hamile kalan varmı. sağlun
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben henüz hamile değilim ama çok istiyorum şu an doktor araştırması içindeyim.kahraman kolday ı duydum baya methediliyor.kahraman beytestleri doğumu nerede yaptırıyor vede muayene ücretlerini bilen varsa lütfen bilgilendirirmisiniz
kızlarrrrr minik kızım dayanamadı ve normal tarihinden 10 gün önce dünyaya geldii.... tamamen normal doğum yaptımm inanılmaz bir duyguydu...Allah hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucaklamayı nasip etsin..
kızlarrrrr minik kızım dayanamadı ve normal tarihinden 10 gün önce dünyaya geldii.... tamamen normal doğum yaptımm inanılmaz bir duyguydu...Allah hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucaklamayı nasip etsin..
merhaba cnmm ben drumdan memnun değilim bnde kahraman beye gitmeyi düşünüyorum ama tahir beyinde ismini çok okudum bucada demi nasıl memnunmusun ilgilimi doğumu nerde yapıyomuş çokmu soru sordum:)merhabalar....
20+2...:)) aranıza katılmış bulunmaktayım....Dr.um Tahir Özgüder....
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben henüz hamile değilim ama çok istiyorum şu an doktor araştırması içindeyim.kahraman kolday ı duydum baya methediliyor.kahraman beytestleri doğumu nerede yaptırıyor vede muayene ücretlerini bilen varsa lütfen bilgilendirirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?