- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
- #1.181
tüm izmirli hamilelelere selamlar bayağı uzun zaman olmuş ben girmeyeli sanıyorum oğlumla vakit geçirmekten girmeye zaman bulamadm kocaman oldu artık benim oğlum... blacksiya çok geçmiş olsun minik kızın nasıl sen nasılsın?
evet ben ilk aydan itibaren onun hastasıydım benim anladıgım kadarıyla hiçbir hastasına baktırmıyor galiba..o yüzdden sizi uyarmak istedim o istemeyebilir siz kendiniz yaptırın diye ben böyle bir hastalıgımız var dediğinde pek tepki vermedi ilaç icer gecer dedi suclayamam acıkcası ama keşke baktırsaydık sonucta ömür boyu bir ilaca baglı kalacak yavrum. e birde o teshiş konuluduklnca duydıklarımız yasadıklarımız çok agırdı..
canım 13-15 tane test istedi dr.um benden ve bunların içinde tsh da vardı. hemde 3. ay dolmadan bunları tamamla demişti bana... belkide yine dr.ların prensibi veya doğru bildiklerini izleme politikası... kimisine göre bazı şeyler gereksiz gelebiliyor ama sonradan annelerin canı yanıyor bilmiyorumkismile
evet maalesef ama olan oldu artık cok üzülüyorum ama olan oldu..
hiç canını sıkma, beterin beteri var... allahtan çözümü olan bişey... ben bebeğimi kaybettim bak,olmayacak aklımıza gelmeyen her hastalık vardı... kocamanda olmuştu...
allah bebeişini bağışlasın sana, uzun ömür versin...
maşallah oğlusuna canım sen nasılsın? bende iyiyim Kızımda iyi çokk teşekkürer ducks toparladık şükür ilacımızı alıyoruz her gün :)
merhaba arkadaşlar...ben smyrna art a gitmiştim funda hanımın hastasıydım ama memnun kalmadım değiştirdim...
Selam..Ben de 26 haftalık hamileyim,Allah izin verirse bir kızım olacak,sanırım ismi tam net değil ama Duru olacak...Doktorum 9 Eylül Üni.de Bülent Gülekli idi ama son 2 aydır gene aynı üni.de Serkan Güçlü'ye gidiyorum..Doğumuda büyük ihtimal orada yaparım..
Herkese merhabalar:))) kadınlar klübüne yeni üye oldum.16 haftalık hamileyim.allah isteyen herkese nasip etsin öncelikle.aranızda egepol hastanesine giden veya orda doğum yapmış olan varmı ? Tşk.ederim
hoşgeldin canım yakın arkadaşım egepol de doğum yaptı ve çok memnun kaldı. ben de doğumundan sonra gittim görmeye çok temiz bi hastanee ve en önemlisi yeni doğan bakım ünitesi var yani küvezleri de var personeli de çok ilgili tavsiye ederim
canım ben yaptım doğumumu ömer südekan var alsancakta o aşılamamı yaptı sonra kaomer diye merkez var levent erkan var orda süper ona gittim doğumumu yaptırdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?