İzmirli hamişler

maşallah oğlusuna canım sen nasılsın? bende iyiyim Kızımda iyi çokk teşekkürer ducks toparladık şükür ilacımızı alıyoruz her gün :)

canım 13-15 tane test istedi dr.um benden ve bunların içinde tsh da vardı. hemde 3. ay dolmadan bunları tamamla demişti bana... belkide yine dr.ların prensibi veya doğru bildiklerini izleme politikası... kimisine göre bazı şeyler gereksiz gelebiliyor ama sonradan annelerin canı yanıyor bilmiyorumkismile

evet maalesef ama olan oldu artık cok üzülüyorum ama olan oldu..

Canım başınız sağ olsun ne diyeceğimi bilemedim.. Acını tazelemek istemedim.. Allahım saglıkla kucagına versin bebeğini..

maşallah oğlusuna canım sen nasılsın? bende iyiyim Kızımda iyi çokk teşekkürer ducks toparladık şükür ilacımızı alıyoruz her gün :)

bende iyiyim oğlumla bütün gün beraber birden akşam oluveriyor artık büyüdü oyuncu oldu valllaha yürüyünce hiç tutamıycam galiba sürekli bişeyler kurcalıyor şimdiden kızında maşallah büyümüş bile zaman ne çabuk geçiyor..

merhaba arkadaşlar...ben smyrna art a gitmiştim funda hanımın hastasıydım ama memnun kalmadım değiştirdim...

canım ben yaptım doğumumu ömer südekan var alsancakta o aşılamamı yaptı sonra kaomer diye merkez var levent erkan var orda süper ona gittim doğumumu yaptırdı...

Herkese merhabalar:))) kadınlar klübüne yeni üye oldum.16 haftalık hamileyim.allah isteyen herkese nasip etsin öncelikle.aranızda egepol hastanesine giden veya orda doğum yapmış olan varmı ? Tşk.ederim

MERHABA BENDE 16 HAFTALIK HAMİLEYİM ALLAH NASİP EDERSE İNŞALLAH BENİMDE KIZIM OLUCAK:)) 9 EYLÜLE GİDİYORUM ŞİMDİLİK AMA ÇOOK KARARSIZIM.DAHA DOĞRUSU NORMAL GEBE POLİKLİNİĞİNE GİTTİĞİM İÇİN EKSTRA PROF.DR.PARA VERMEDİM HİÇ SİZEDE SORMAK İSTEDİM.DOĞUM ZAMANI GELDİĞİNDE ACABA İYİ İLGİLENİRLERMİ ?

Herkese merhabalar:))) kadınlar klübüne yeni üye oldum.16 haftalık hamileyim.allah isteyen herkese nasip etsin öncelikle.aranızda egepol hastanesine giden veya orda doğum yapmış olan varmı ? Tşk.ederim

hoşgeldin canım yakın arkadaşım egepol de doğum yaptı ve çok memnun kaldı. ben de doğumundan sonra gittim görmeye çok temiz bi hastanee ve en önemlisi yeni doğan bakım ünitesi var yani küvezleri de var personeli de çok ilgili tavsiye ederim

merhaba .bende 40+2 günlük hamileyim ve egepol hastanesine gidiyorum.dr'um Gökalp bey ve kesinlikle tavsiye ederim.Bence alanında bir numaralı kadın doğum dr u diyebilirim.umarım sağlıklı ve sonu tatlı bir gebelik geçirirsiniz :)

Merhaba kizlar,

Ben yeni gordum bu topigi, cok fazla giremedim bu ara nete. Aranbiza katilmayi cok isterim.
Ben de 25+3 gunluk hamileyim. Yazilanlarin cogunu okumaya calistim size yazmadan once. Herkese saglikli dogumlar , bebegini kucagina almis olanlar icin de saglikli uzun omurler diliyorum.
Ben hamile kalincaya kadar ve kaldiktan sonra baya hareketli gunler gecirdim. Hipotroit ve hasimato hastasiyim. omur boyu ilac kullanmam gerekiyo. ayrica sol yumurtaligimda 12 cm lik bir kist vardi. onu da aldirdim ama cok zor gunler gecirdik. sora uclu testim riskli cikti (1:62)...amniosentez ve cok sukur sonuclar temiz. Neyse cok sukur bu gunlere gelebildik. Ben ilk once Sait Yucebilgin e gidiyordum. simdi Kent hsatanesinde Namik Demir in hastasiyim. Cok iyi bi dr tavsiye ederim. Sait bey de bir yandan devam ediyo. Dogum icin Kent hastanesi iyi gibi ama ozel sigortam yok, bagkurluyum. oi yuzden ege universitesini dusunuyorum. cinarli egepol, buralarda bagkur var mi bilmiorum acikcasi.
Ben su anda yurt disindayim. kasim sonu gibi Izmir e gelmeyi planliyorum bi sikinti olmazsa insallah.

Herkese saglikli gunler dilerim :) opuyorumnanaktan

canım ben yaptım doğumumu ömer südekan var alsancakta o aşılamamı yaptı sonra kaomer diye merkez var levent erkan var orda süper ona gittim doğumumu yaptırdı...

benim doktorum da levent beydi.tek geçerim kendisini izmirde.ömer sudekan için ise aynı şeyi düşünmüyorum.:umursamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…