- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
kızlar bende cuma kontroldeydim çatı ölçümü yapıldı normal doğum yapıcam hafif hafif sancılarım var 38+3 teyim bugün! Sat a göre doğum tarihim 13 haziran 5inde tekrar kontrolüm var bu süre içinde de olabilir dedi dr çünkü oğluşum doğum kanalına girmiiişşş
kentin çok iyi olduğunu duydum. senin sezaryan mı normalmi esinns açıklık kontrolüyle çatı aynımı. bana iki kez yaptılar. aynı şeymi bilmiyorum ama ben çok kastım. ve canım yandı.ama kısa sürüyorddu
çok sevindim darısı başıma. o zaman bir şey dememişlerdi. kendi dr um 37. haftada yapacağını söyledi. dr.un kentle mi anlaşmalı. ssk ödeneği var mı
merhaba arkadaşlar ben 9+3 'üm daha yolun çok başındayım. şu anda iş dolayısıyla konyadayım ama eşim izmirde olduğu için doğumumu izmirde yapmayı düşünüyorum yaz tatilinde geldiğimde kendime bir doktor bulmak istiyorum. kent çok güzel ama emekli sandığı ile anlaşması yok ilk olarak smryna'ya gitmeyi düşünüyorum eğer beğenmezsem mitraya devam edip kentte doğum yapmayı planlıyorum.
merhaba herkese ben de 18. haftamdayım,kasımda gelcek oğlum... topiği yeni gördüm... kent hastanesine gidiyorum...
selamlar...
canim_kizim -
canim_kizim hoşgeldin canımm allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh
guernica - güzel günlerdi 18. haftalar sağlıcakla al oğlunu kucağına selamlar
günaydın kızlar ya 30 haftam bitmek üzere ama hala migde bulantısından ölüyorum ne yesem migdemde durmuyor çok kötü durumdayım kız bebekler hep bunu yapıyor zannedersem ilk kızımdada aynı durumdaydım doguma gitmeden önce lavaboya gitmiştim bebegimde kilo almıyacak bu gidişle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?