İzmirli hamişler

ay hadi bakalım,beklıyoruz artık güzel haberlerini:)) ya şu çatı muayenesinde canın acıdı mı?ben çok tırsıyorum ondan(

Valla bende tırssmadıım değil kendini sıkma rahat bırak işi kolaylaştır biraz acı duyuyosun tabii ama korktuğum kadar değilmiş bide neyseki uzun sürmüyo 3 dk ka falaan

kentin çok iyi olduğunu duydum. senin sezaryan mı normalmi esinns açıklık kontrolüyle çatı aynımı. bana iki kez yaptılar. aynı şeymi bilmiyorum ama ben çok kastım. ve canım yandı.ama kısa sürüyorddu

evet cnm aynı şey ilk önce çatıya bakıyo darmı normal doğuma uygunmu diye eğer uygunsa rahmin açılıp açılmadığını kontrol ediyo benim normal doğum olcak

çok sevindim darısı başıma. o zaman bir şey dememişlerdi. kendi dr um 37. haftada yapacağını söyledi. dr.un kentle mi anlaşmalı. ssk ödeneği var mı

merhaba arkadaşlar ben 9+3 'üm daha yolun çok başındayım. şu anda iş dolayısıyla konyadayım ama eşim izmirde olduğu için doğumumu izmirde yapmayı düşünüyorum yaz tatilinde geldiğimde kendime bir doktor bulmak istiyorum. kent çok güzel ama emekli sandığı ile anlaşması yok ilk olarak smryna'ya gitmeyi düşünüyorum eğer beğenmezsem mitraya devam edip kentte doğum yapmayı planlıyorum.

çok sevindim darısı başıma. o zaman bir şey dememişlerdi. kendi dr um 37. haftada yapacağını söyledi. dr.un kentle mi anlaşmalı. ssk ödeneği var mı

cnm dr.um kentin dr u aynı zamanda ege üniversitesinde sanırım ama tam olarak bilmiyorum ssk kentte yok onu biliyom ama bi sorarım yinede

Allah tamamını erdirsin cnm hayırlı doğumlar

esinss ne güzel senin çok az bi vaktin kalmış darısı başımıza artık:Saruboceq: kasık ağrıların oluyomu benim şimdiden olmaya başladı korkuyorum zamanından önce gelcek diyedelikafadulden

günaydın kızlar ya 30 haftam bitmek üzere ama hala migde bulantısından ölüyorum ne yesem migdemde durmuyor çok kötü durumdayım kız bebekler hep bunu yapıyor zannedersem ilk kızımdada aynı durumdaydım doguma gitmeden önce lavaboya gitmiştim bebegimde kilo almıyacak bu gidişle.

arkadaşımi aynı şey benimde başımda 30. haftada mide bulantısı şişkinlik iştahsızlık geri geldi korkunçtu. gastroloğa bile gittim. yapçak bişi yok bebek mideye bası yapıyor dedi. 12 saatte 1 ölçel gaviscon likit içiyorum yine biraz daha iyi zorla yemeye çalışıyorum bebişim de biraz düşük kiloda az ve sık yemeye çalış gavisconu dr una sor ben danıştım zararı yok dedi geçmiş olsun bende bir bende oluyo sanmıştımvereliniortak bizimkide kız bunlar cadı oluyo:jeyyar:

Merhabalar bu topiği yeni gördüm aylara göre topiği takip ediyordum Bende Ekim annesi olacağım inşallah 20 haftalık olduk Herkesin bebeğini sağlıcakla kucağına almasını diliyorum.

SELAM...... BENDE10+2 HAFTALIK HAMİLEYİM. TÜP BEBEK YAPTIRDIM.ÇOK ŞÜKÜR 4.5 SENENİN SONUNDA İNŞALLAH BEBEĞİMİZE KAVUŞUCAZ.TRANSFERİMİZİ KENT HASTANESİNDE YAPTIRDIK.DR.UM İSRAEL ARUH.ŞİMDİ MUAYENEHANESİNDE DEVAM EDİYORUZ.DOĞUMU KENTTE YAPICAZ.BÜYÜK İHTİMAL SEZERYANLA.ÇÜNKÜ EPİLEPSİ HASTASIYIM.HAMİLE OLUPTA EPİLEPSİ HASTASI OLAN VE İLAÇ KULLANAN VEYA HAMİLE OLDUĞU İÇİN KENDİSİ İLACI BIRAKAN VARMI.LÜTFEN BU KONUDA BENİ BİLGİLENDİRİN.NÖROLOJİ DR.UM İLAÇLARINI KULLAN DİYOR.KAD.DOĞUM DR.UM KULLANMASAN İYİ OLUR DİYOR. ARADA KALDIM.

hem hayırlı olsun gözün aydın hemde geçmiş olsun. belki 2. bir dr adaha sorup fikir edinmende fayda vardır. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…