E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
ayy kıyamam cnm ya :teselli: cidden zor olcak senin için 2 canlı halinle uğraşmak ..bol bol kurtlarınız döküm kızlar benim yerimede nasıl içim gidiyor bilemessiniz ama evde ustaları görseniz her tarafı kırıp döktüler banyomun daha 1 hafta sürecekmiş sıva kuruması fayanstı bimem neydi ay parkedende vaz geçtim pisligi görünce biran önce bitirip çıksınlarda sıkıntıdan erken dogurcam diye korkuyorum valla
şimdilik yok. ama eylemlerim sürecek :lepi::lepi::lepi:
bol bol kurtlarınız döküm kızlar benim yerimede nasıl içim gidiyor bilemessiniz ama evde ustaları görseniz her tarafı kırıp döktüler banyomun daha 1 hafta sürecekmiş sıva kuruması fayanstı bimem neydi ay parkedende vaz geçtim pisligi görünce biran önce bitirip çıksınlarda sıkıntıdan erken dogurcam diye korkuyorum valla
kızçeler bende İZMİR liyim...ama suan evlendim baska bi şehirdeyim..
1 hafta sonra falan izmire gelecektim ama şimdi 28 mayısa göre ayarlayıp öle gelicem
gelsem beni de alır mısınız aranızadelikafaduldendelikafadulden
aa cnm çok seviniriz :lepi:
gel gel kaydirigubbakcemile
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
tamamdır ordayım kızlar...
ama net adresi yazın ne tarafta kalıyo gideceğimiz yer
ayrıntılı yazın ok?merakla beklicem sizleri görmeyia.s.
ay ben sizden daha çok heyecanlanıyorum bu buluşma içindelikafadulden şöyle güzel güzel kurtlarınızı dökün fıstıklar...kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3 ayy cnm benim yaa öyle uzaktan bakma artık sende gel hayırlısyla kaydirigubbakcemile
ne dersin haziran buluşmasında varmısın yerimseniben
canım benim nasipse ağustosta ordayım, ağustos buluşmasını yapıcaz tamam mııı, şöyle denize karşı
sbluecum, nazlım, başağım, strawberyimm, yengecimmm ve diğer izmirli hatunlar... sizleri görmeyi sabırsızlıklan bekliyorumm
canım benim nasipse ağustosta ordayım, ağustos buluşmasını yapıcaz tamam mııı, şöyle denize karşı
sbluecum, nazlım, başağım, strawberyimm, yengecimmm ve diğer izmirli hatunlar... sizleri görmeyi sabırsızlıklan bekliyorumm
ay ben sizden daha çok heyecanlanıyorum bu buluşma içindelikafadulden şöyle güzel güzel kurtlarınızı dökün fıstıklar...kaydirigubbakcemile2
Canım sen dilediğin zaman gel
Biz senin için hemen toplantı organize ederiz.
Bizde seni göremeyi,karşılıklı sohbet etmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.Şeniz
avatara bak değiş çaabuk kk dekolte kariyerimi yek ile yeksan ediceksin kötü kanka kötüü :mymeka: :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?