Izmirli temmuz 2013 anneleri paylaşım alanı

önce yakup eretaya gideyim diyor. canım özel değilse senin doğal yoldan gebe kalamama sebebin neydi arkadaşıma tam teşhiste koyamıyorlar eşinde bir sorun yok?

Slm benim kanallarım tıkalıydı sol yumurtalıkta az çalışıyordu.

Slm benim kanallarım tıkalıydı sol yumurtalıkta az çalışıyordu.

onunda kanallarında yapışıklık vardı açmışlardı hatta çok kötü çok ağrılı bir işlemdi diye anlatmıştı çok tebrik ederim seni tekrar, sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı arkadaşımın ve tüm isteyenlerin başına Allah'ım kimseye aratmasın

Temmuz annesiyim bende kısmetse.. Egepol Şükran hanıma gidiyordum hiiçç memnun kalmadım ilgisiz ve olumsuz konuşmaları canımı sıktı şimdi Hakan Sabırlı ya gidiyorum çok memnunum harika bi doktor

arkadaşlar merhabalar topici açtım ama ilgilenme fırsatım olmadı işten dolayı ama uzun uzun yazayım size...
ben ilk bebeğime hamileyim ve 1 nisanda evlendim...öğrendiğimde bebeğim 4 hafta 5 günlüktü...ve Hakan Kanıta gittim...uzak olması dolayısıyla ve de Devlet memuru olmam dolayısıyla bir hastane daha mantıklı geldi ve Karataş da Osman Beye gittim...memnunum ancak teknolojik açıdan pek tatminkar değil bende o açığı mitrada ali beye giderek kapatıyorum 4 boytlu ultrasonu falan var...bu arada cinsiyeti %70 belli bebeğimin KIZ....darısı size

benimde kız bugün öğrendik. karataş çok kötüüü hele odaları ark. doğum yaptı ordan biliyorum, devlet hast bile daha modern daha bakımlı

benimde kız bugün öğrendik. karataş çok kötüüü hele odaları ark. doğum yaptı ordan biliyorum, devlet hast bile daha modern daha bakımlı

canım çok tebrik ederim....kız anneleri diye bir topic mi açsak acaba:)))))

doğumu nerede yapıcaksınız kızlar.. ücretler ne kadarmış öğrendiniz mi

slm kızlar bende temmuz annesi olcam sanırım 16. haftama girdim cinsiyetini 14 şubatta öğrencez dr tınaztepe hastanesi ayşalı yılmaz memnunum kendisinden.ama kendisi ayrıntılı ultrson yapmıyomuş .istersen dr hakan kanıt gelir tınaztepe hastanesinde yapar dedi 250 tl ye. sizce nasıl fiyat? sizin önerebilceğiniz bi dr varmı ayrıntılı ultrson yapan ve ücreti nasıl?

Merhaba arkadaşlar bende temmuz annesiyim. C.tesi günü gittim doktor kontrolüme 1 ay aradan sonra insan gerçekten bebeğim yaşıyor mu endişesi taşıyor muayene gününe kadar .17 haftalık hamileyim ve bir oğlum olacak Allah'ın izniyle :) İlk bebeğim . Kahraman Kolday'a gidiyorum ve memnunum doktorumdan . Her konuyu ayrıntılı ve ilgili bir şekilde anlatıyor.Ultrason cihazları çok iyi . Umarım sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza .

Merhaba bende karataş osman beye gidiyorum ilgisinden memnunum ama dediğiniz gibi hastane diğer özellerin yanında çok eski görünüyor. Doğum için de karataş ı mı düşünüyorsun?

seninle daha önce kahraman bey hakkında konuşmuştuk sanırım, yanlış hatırlamıyorsam muayene ücretini ve doğum ücretini sormuştum konuşmadım demiştin??? doğum ücretini biliyor musun sordun mu canım? çünkü bizim belli bir bütcemiz var ben başka bir dr.la görüşmüştüm 5.000tlydi dr+hastane çok geldi bana. bir de doğuma yaklaşımı nasıl normal doğum yanlısı mı?? kimisi normal yaparız diyip son anda yok tam dönmedi çok açılmadı vs.. diyip sezaryene alıyorlarmış... mesela ben korkup sezaryan istesem dr yaparsın diye gaz vericek bana böyle bir dr lazım hala çok kararsızım çok üzgünüm

Evet doğru hatırlıyorsun canım ,muayene ücreti nakit 175 tl ancak doğum ücretini henüz konuşmadım ama tahminime göre senin dediğin rakama patlayacak sanırım . Ama doktorun yorumlarını okuduğumda genelde herkes normal doğum yapmış o bakımdan hastaları çok memnun gözüküyor ama ben zaten sezeryan düşündüğüm için o konuyla ilgili pek bir fikrim yok

Canım ben ayrıntılı ultrasonu geçen hafta Egepolde yaptırdım sadece doktor muayene ücretini ödüyorsun 42 tl bilgin olsun.

Canım ben ayrıntılı ultrasonu geçen hafta Egepolde yaptırdım sadece doktor muayene ücretini ödüyorsun 42 tl bilgin olsun.

cnm çok sağol verdiğin bilgi için peki dr un kim?egepolü de çok duydum memnun olanlar var 4. ayda doktor değiştirsem bi sorun olmaz dimi?beni biras daha bilgilendirirsen çok sevinirim

Merhaba kızlar
kk'de bu başlığı bulmak zor oldu:) Bende temmuz anne adayıyım. Ege üniversitesinden mert kazandı ya gıdıyorum . Daha once düşük yaptım. Onun için prof aradık özellikle. İyi ilgili ve cok sakin bir doktor. İnsanı hiç strese sokmuyor. 18. haftadayım. 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonografi var bakalım. Öncesinde de 2Li ve 4 Lü test yaptırdım. Doğum konusunda karasızım ama devlet hastanesi olması taraftarıyım. Çünkü çoğu özel hastanenin yeni doğan ünitesi yok. Çok büyük bir eksiklik. Bir problem olduğunda devlete gönderiyorlar ve devlette de yer bulmak zor. Boyle bır olayı arkadaşım yasamıstı. sonucta doktorunuz yanınızdaysa hastanenın hıjyenı de ıyıyse devlet hastanesı ılk tercıhım.

cnm çok sağol verdiğin bilgi için peki dr un kim?egepolü de çok duydum memnun olanlar var 4. ayda doktor değiştirsem bi sorun olmaz dimi?beni biras daha bilgilendirirsen çok sevinirim

Başta Şükran hanıma gidiyordum hiç sevmedim ilgisizdi Hakan Sabırlı ya geçtim bende ondan memnunum güleryüzlü ilgili biri daha önce arkadaşım doğum yaptı o tavsiye etti. Mesela Şükran hanım 15 gün sonra bi daha gel diyo çıkarken ama dışarda randevu alamıyosun 15 gün sonrasına yoğunluktan Hakan Bey öyle değil bi sonraki randevu ne zaman olacaksa odadan cıkmadan kendisi veriyo günü saati. İçin rahat değilse değiştir bence dahada geç olmadan en azından dene bi gör olmadı eskisine devam edersin.

merhaba arkadaşlar bende temmuz annesi olacağım inş. ben ekadom ahmet akkoca ya gidiyorum ve çok memnunum insana güven veren bi doktor..

Herkese merhaba :) Ben şifa'ya gidiyorum. İlk çocuğumuz hayırlısıyla ve kız :) En baştan beri gittiğim doktoru değiştirdiler, işiyle ilgili bi durummuş. Diğerinden şimdilik memnunum.

Biz daha hiçbi şey almadık. Annem ve bi arkadaşımın hediyeleri (kıyafet) var sadece o kadar. Eşimle netten yatak, ana kucağı ve araba fiyatlarına bakmıştık, öyle kaldı.

İçimden hiçbi şey yapmak gelmiyo Eşim beni çok üzüyo ve ağlatıyo, sonra da ağrılarım artıyo Çocuğun hareketlerini hissetmiyorum, bu normal mi onu da bilmiyorum. Hissettiklerimi anlatsam kelimelere sığmaz. Çocuğum var diye sevinemiyorum sanki İstiyorduk tabi, o değil de, ne biliyim kendimi hiç hazır hissetmiyorum

Durum böyle. Dualarınızı beklerim arkadaşlar.

RABBim hepinize güzellikler versin.

bende hissedemiyorum kızımı 1-2 kere hissettim sadece napalım canım herkesin farklı oluyor demekki, canım sen mi hazır değilsin eşin mi hazır değil niye üzülüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…