merhaba arkadaşlar bende temmuz annesi olacağım inş. ben ekadom ahmet akkoca ya gidiyorum ve çok memnunum insana güven veren bi doktor..
selam arkadaşlar,
bende ekadom hüseyin ceyberi ye gidiyorum.Geçen ay hüseyin bey izinli diye ahmet beye gözükmüştüm,oda çook iyi bir doktor,hepimize hayırlı doğumlar dilerim.
(bu arada ahmet beyle doğum ücreti hakkında konuştunmu?)
Merhaba kızlar hepinize güzel bir hamilelik dönemi dilerim
Ben ikiz bebek bekliyorum.Doktorum ayrıntılı ultrason için bir perinatologa gitmemi tavsiye etti.Bu hafta hemen randevu almam lazım.İzmir'de iyi birini bulmak istiyorum.Sehir dışından gelicez burda yok ne yazık ki.Bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz biri var mı? Prof olursa daha iyi olur bizim için.
Ben ikiz bebek bekliyorum.Doktorum ayrıntılı ultrason için bir perinatologa gitmemi tavsiye etti.Bu hafta hemen randevu almam lazım.İzmir'de iyi birini bulmak istiyorum.Sehir dışından gelicez burda yok ne yazık ki.Bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz biri var mı? Prof olursa daha iyi olur bizim için.
hayır canım henüz konuşmadım erken diye.. ahmet bey doğal doğum eğitimi alıyo sana bahsetti mi hiç bahsettiyse sen ne düşünüyosun bu konuda? biz kararsız kaldık daha doğrusu eşim pek hoşlanmadı bu doğum tarzından..
öncelikle hayırlı olsun bebişlerin allah her ikisini de kucağına almayı nasip etsin.. ben on gün önce prof. dr. fuat akercana gittim.. ultrasound kullanımı çok iyi tavsiye ederim yeri alsancakta ücreti 200 tl ..
Canım merhaba
geç mi kaldım bilmiyorum ama Ben Ege üniversitesinden Mert Kazandı'ya gidiyorum.Prof. İyi ilgili güler yüzlü biri.Tavsiye ederim.
Teşekkür ederim kızlar.Söylediklerinizi araştırıyorum karar verip hemen randevu almam lazım. adrenalinww canım aldıklarına bayıldım.Güle güle kullansın minişin.Ben daha bir tane bile eşya almadım.Ama gelince ordan bakmak istiyorum artık.
hayır canım henüz konuşmadım erken diye.. ahmet bey doğal doğum eğitimi alıyo sana bahsetti mi hiç bahsettiyse sen ne düşünüyosun bu konuda? biz kararsız kaldık daha doğrusu eşim pek hoşlanmadı bu doğum tarzından..
Herkese merhaba :) İnşallah hepiniz iyisinizdir.
Ben daha iyiyim çok şükür.
Kızımın hareketlerini daha çok hissediyorum artık, ne garip, ne güzel bi duyguymuş :)
Eşimle de daha iyiyiz. Evet, hamilelik psikolojisi var olayın içinde. Tabi bu durum, eşlerimizin bize her zamankinden daha fazla anlayışlı davranmalarının gerekli olduğu gerçeğini değiştirmez(cümle düşük oldu galiba)
Ya biz hala bi şey almadık. Fiyat araştırmasına devam ediyoruz.
Bi şey sorucam. Bebek arabası ilk doğduğundan itibaren çok gerekli mi sizce? Yoksa ana kucağı-oto koltuğu (arabası olanlar için ikisi bir arada olanlar var ya hani) diye satılanlar ilk 6-7 ay idare eder mi? Ne dersiniz? Kangurular gerçekten faydalı mı ve nispeten daha kolay mı oluyor taşıması çocuğu onun içinde?
Cevaplarınızı beklerim.
Sevgiler, selamlar, dualar...
merhaba bende temmuz annesi olacağım bu benim ikinci hamılelığım ilki erkek 4 yaşında şu an 19 haftalık hamıleyım ve bir kızım olucak çok heyecanlıyım ve mutluyum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?