Izmit konak hastanesi normal doğum yapanlar!

tskymz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
355
14
98
25haftalık hamileyim,takibimi gülçin hnm yapıyor,konak hastanesinde normal doğum yapanlarrrrrr,bilgi bekliyorum acil,devletmi özelmi allah'ım kafayı yicem (

ben de erkan beye gıdıyorum ama yuvam da doguracagım sanırım.. normal ıstedıgım ıcın. benım de kafam karısık

ben de erkan beye gıdıyorum ama yuvam da doguracagım sanırım.. normal ıstedıgım ıcın. benım de kafam karısık

bende alikahyada doğum yapmaya karar vermiştim,o yüzden artık oraya gideyim dedim kontrole,13 hazirana sabri beyden randevu aldım,konuşkan tatlı bir adam,ama ben umuttepede rahimde perde olduğundann ameliyat olduğum için oraya gitmeni tavsiye ederim,normal mi sezeryan mı onların karar vermesi daha doğru olur dedi,birde taaa 16 temmuza ultrason günü verilince vazgeçtim düşün ki oradan çıkıp konak'a gittim yine kontrole ve üzerinden 2hafta geçti,ama alikahyanın verdiği gün daha gelmedi bile :)) birde umuttepe korkum var benim arkadaşım suyu azaldığı için mecburi olarak orada doğum yaptı,p.tsi yattı ç.ba doğurdu,sakın ha sezeryana almamak için 2 gün yatırmalrı yetmedi bide ıkınırken karşımda en az 15 öğrenci vardı diyo.ebelerden korkuyorum,doğumdan korkuyorum,herşeyden korkuyorum ben:) şimdilik konak var aklımda,dr.umdan çok memnunum,normal 800,sezeryan 1000 dedi,biraz daha cüzi olsa normAL doğum hiç tereddüt etmicem ama işte birde i<mit özel kadın doğum hastanesi var,oradada normal 500 sezeryan 600 diyorlar ama dr.umu bırakıp gidemiyorum,rahimdeki perdeyide dr.um teşhis edip,umuttepeye gönderdi,ameliyattan 5 ay sonrada hamile kaldım,bi güven oluştu bırakamıyorum resmen kadını bilgi toplamaya çalışıyorum ama bakalım

off evet aynı kafa karısıklıgı bende de var. umuttepe de bır suru stajerın senı ızlemesı fıkrı cok gıcık. ama hem ucretsız hem de ozel gıbı olması cazıp kılıyor. artılar eksıler kafa karıstırıyor. yuvamda da acaba devlet dıye sallamazlar mı falan dıye dusunuyorum. ınsan parasında da degıl gerekırse para verır ustune yeter kı hem normal yaptırsınlar hem ıyı davransınlar. bastan savmasınlar. bunları yapacaklarını bılsem 1000 tl yı yuvama vermeye razıyım..

günü daha gelmeden suyu azaldığı için alikahyadan umuttepeye sevkettiler arkadaşımı,2 günün sonunda normal doğum yaptı,15 öğrencinin karşısında ıkınmak hiç kolay değil aman ha diyo,nasıl özel gibi?ben bi ameliyat olucam diye günlerce doçentlerin kapılarında bekledim,ararsın bulamazsın,bilgi alamazsın,ameliyat oldum bilgi veren yok,çıkarken sadece banyo yapabilirmiyim diyebilmek için 10dk.dr. aradım ameliyatlı halimle,en son bir hemşir buldumda ona sorabildim,konak'ın şefkatli kollarına kaldım gibi gözüküyor

Konak hakkında hiç bi fikrim yok..ben alikahyada yaptım normal doğum odada tek ben ve başımda 2 kişi vardı doğum sırasında

bende konakta normal doğum yapıcam ilgiyle bekledim ama cevap yazan olmamış... benim arkadaşım aniden suyu geldiği için sezaryen oldu orda. memnun kaldığını söyledi. yaa kime sorsam konağı öneriyo.. şu an en iyisi o sanırım.

devlette muamele hiiiççç hoşuma gitmiyo. hele umuttepe amannn diyim. yok paramızı verelim de isteklerimizi söylemeye hakkımız olsun diye düşünüyorum. devlette yetim gibi sesini çıkaramıyosun. stajyerde giriyo doğuma hasta bakıcı da:))

2009 da Konak hastanesinde normal doğum yaptım.
Doktorum gülçin Aydardı.

Doktorumdan çok memnundum,hala görüşürüm.Ama benim şansıma o gece nb.ebe çok suratsız bişeydi
Hastane zaten iyi,gece hemşireler falan ilgili.
Oda biraz küçüktü ama idare ettik eşim kalmıştı refakatçi.

Sormak istediğiniz bişey varsa yardımcı olurum.

Ben sancı odasına eşimin de gelmesini istiyorum. O yanımda olmayınca gücüm olmicak gibi geliyo. Ama dr. Zaten sancı odası dogumhanenin içinde, sadece bayan girebilir yanına dedi. Şimdi çok moralim bozuk, motivasyonum düştü. Hiç ihtimal yok mu eşimin dogumhaneye girmesi için. Istisna vs. Yapmıyorlar mı? Annemi götürsem ağlar mağlar ablam uzakta yetişemeyebilir.. başka yanında rahat ettiğim insan yok napıcam ben yaa.tecrübesizim bana bi anlatın konağın dogumhanesini nolur. Yalnız girsem sancı odasına daha mi iyi sizce?? Anneme de sen paniksin gelme diyemem ki... Kendisi kardeşine destek olmak için girdiği kürtajda bayılmış bi insan. Çok dayanıksız. Offf...

merhaba Mavi Beyaz
Naptınız acaba doğumunuz gerçekleşti sanırım konak'ta mı yaptınız ilgi nasıldı nasıl gerçekleşti normal doğum olmuştur inşallah istediğiniz gibi..
En çok merak ettiğim şey acaba eşiniz girebildi mi doğuma...Ben de Konak da yapmak istiyorum en teşekküllü hastanemiz orası maalesef başka pek bir seçenek yok gibi ama ben de Funda Hanıma gittim ve oda asla eşimin doğuma giremeyeceğini söyledi hastane politikalarına tersmiş, biz eğitimli insanlarmışız bari biz doktorları anlamalıymışız vs. vs..öyle şimdi düşünüyorum napsam nerelere gitsem diye ama hala kararsızım

merhaba
5 kasımda erkan beyın hastası olarak normal dogum yaptım konakta..
evet maalesef es gıremıyor. ama bence girmemesi de daha iyi. ben ebelerden cok memnun kaldım. doktorum yogun bı ınsan oldugundan mutevellıt. bana sureklı hadı hadı demek zorunda kaldı cunku yukarda hastaları beklıyor. o konu benı rahatsız etti. daha normal sartlarda daha rahat ve stressız bır dogum yapmak ısterdım acıkcası. odaların buyuklugu ıyı. sancı cekerken esıntı ıstedım ve ruhum cok darlandı.havalandırma var ama pencere gıbı bı yerden gelsın ıstıyorsun ve o da mumkun dııl maalesef hastanelerde.. ıstıfra ettım sureklı ki bu normalmiş. açılma oldukca istifra ediyormussun. zaten acı cektıgın ıcın kendınle cebellesiyorsun yanında hiç kimse olmus olmamıs farketmiyor. en guzelı de dogum yaptıgım koltuktan yuruyerek kalkıp hıc acı cekmemekti. bebegımı gıydırıp hazırladılar ve aıleme gosterıyorlardı o sırada ben de bızımkılere el salladım korıdor kapısından onlar da sasırdılar aa bu ayakta gezıyor dıe. yanı bıraz acılı sancılı olsa da sonu cok rahat guzel. normal dogumun..ALLAH KURTARSIN

Bende 6 aylık hamileyim Konak hastanesinde doğum yapmak istiyorum
Fiyatlar şöle normal doğum 800 tl epidural anestezi isterseniz 1200 tlye çıkıyor
sezeeryan 1000 tl

İnşllh hayırlısıyla bi sokulta doğururuz hepimiz

2014 fiyatlarını bilen var mı ? funda hanıma gideceğim ben de. özel sigorta yaptırsam mı diye düşünüyordum ama fiyatlar bin tl civarındaysa değmez zaten. sigortalar 3 binden başlıyor.

merhaba aceba konak hastanesınde suda dogum varmı bılıyormusunz

merhaba aceba konak hastanesınde suda dogum varmı bılıyormusunz

Hayır bir bilgim yok , ben doğum yapalı 4,5 sene oldu .Netten baktım suda doğum var mı diye ama var olduğuna dait bir yazı göremedim . Hastaneyi arayıp sorsanız ...

2014 fiyatlarını bilen var mı ? funda hanıma gideceğim ben de. özel sigorta yaptırsam mı diye düşünüyordum ama fiyatlar bin tl civarındaysa değmez zaten. sigortalar 3 binden başlıyor.

merhaba ;
mesajı yazalı 2 ay olmuş nerdeyse belki sorunuzun cevabını almışsınızdır ama ben yazayım yine de

bende funda salihoğlu'na gidiyorum. konakta normal doğum 1.000tl sezeryan 1.300 epidural normal doğum 1.500 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…