ben de erkan beye gıdıyorum ama yuvam da doguracagım sanırım.. normal ıstedıgım ıcın. benım de kafam karısık
bende alikahyada doğum yapmaya karar vermiştim,o yüzden artık oraya gideyim dedim kontrole,13 hazirana sabri beyden randevu aldım,konuşkan tatlı bir adam,ama ben umuttepede rahimde perde olduğundann ameliyat olduğum için oraya gitmeni tavsiye ederim,normal mi sezeryan mı onların karar vermesi daha doğru olur dedi,birde taaa 16 temmuza ultrason günü verilince vazgeçtimdüşün ki oradan çıkıp konak'a gittim yine kontrole ve üzerinden 2hafta geçti,ama alikahyanın verdiği gün daha gelmedi bile :)) birde umuttepe korkum var benim arkadaşım suyu azaldığı için mecburi olarak orada doğum yaptı,p.tsi yattı ç.ba doğurdu,sakın ha sezeryana almamak için 2 gün yatırmalrı yetmedi bide ıkınırken karşımda en az 15 öğrenci vardı diyo.ebelerden korkuyorum,doğumdan korkuyorum,herşeyden korkuyorum ben:) şimdilik konak var aklımda,dr.umdan çok memnunum,normal 800,sezeryan 1000 dedi,biraz daha cüzi olsa normAL doğum hiç tereddüt etmicem ama işte birde i<mit özel kadın doğum hastanesi var,oradada normal 500 sezeryan 600 diyorlar ama dr.umu bırakıp gidemiyorum,rahimdeki perdeyide dr.um teşhis edip,umuttepeye gönderdi,ameliyattan 5 ay sonrada hamile kaldım,bi güven oluştu bırakamıyorum resmen kadını bilgi toplamaya çalışıyorum ama bakalım
off evet aynı kafa karısıklıgı bende de var. umuttepe de bır suru stajerın senı ızlemesı fıkrı cok gıcık. ama hem ucretsız hem de ozel gıbı olması cazıp kılıyor. artılar eksıler kafa karıstırıyor. yuvamda da acaba devlet dıye sallamazlar mı falan dıye dusunuyorum. ınsan parasında da degıl gerekırse para verır ustune yeter kı hem normal yaptırsınlar hem ıyı davransınlar. bastan savmasınlar. bunları yapacaklarını bılsem 1000 tl yı yuvama vermeye razıyım..
2009 da Konak hastanesinde normal doğum yaptım.
Doktorum gülçin Aydardı.
Doktorumdan çok memnundum,hala görüşürüm.Ama benim şansıma o gece nb.ebe çok suratsız bişeydi
Hastane zaten iyi,gece hemşireler falan ilgili.
Oda biraz küçüktü ama idare ettik eşim kalmıştı refakatçi.
Sormak istediğiniz bişey varsa yardımcı olurum.
Ben sancı odasına eşimin de gelmesini istiyorum. O yanımda olmayınca gücüm olmicak gibi geliyo. Ama dr. Zaten sancı odası dogumhanenin içinde, sadece bayan girebilir yanına dedi. Şimdi çok moralim bozuk, motivasyonum düştü. Hiç ihtimal yok mu eşimin dogumhaneye girmesi için. Istisna vs. Yapmıyorlar mı? Annemi götürsem ağlar mağlar ablam uzakta yetişemeyebilir.. başka yanında rahat ettiğim insan yok napıcam ben yaa.tecrübesizim bana bi anlatın konağın dogumhanesini nolur. Yalnız girsem sancı odasına daha mi iyi sizce?? Anneme de sen paniksin gelme diyemem ki... Kendisi kardeşine destek olmak için girdiği kürtajda bayılmış bi insan. Çok dayanıksız. Offf...
merhabamerhaba Mavi Beyaz
Naptınız acaba doğumunuz gerçekleşti sanırım konak'ta mı yaptınız ilgi nasıldı nasıl gerçekleşti normal doğum olmuştur inşallah istediğiniz gibi..
En çok merak ettiğim şey acaba eşiniz girebildi mi doğuma...Ben de Konak da yapmak istiyorum en teşekküllü hastanemiz orası maalesef başka pek bir seçenek yok gibi ama ben de Funda Hanıma gittim ve oda asla eşimin doğuma giremeyeceğini söyledi hastane politikalarına tersmiş, biz eğitimli insanlarmışız bari biz doktorları anlamalıymışız vs. vs..öyle şimdi düşünüyorum napsam nerelere gitsem diye ama hala kararsızım
2009 da Konak hastanesinde normal doğum yaptım.
Doktorum gülçin Aydardı.
Doktorumdan çok memnundum,hala görüşürüm.Ama benim şansıma o gece nb.ebe çok suratsız bişeydi
Hastane zaten iyi,gece hemşireler falan ilgili.
Oda biraz küçüktü ama idare ettik eşim kalmıştı refakatçi.
Sormak istediğiniz bişey varsa yardımcı olurum.
merhaba aceba konak hastanesınde suda dogum varmı bılıyormusunz
2014 fiyatlarını bilen var mı ? funda hanıma gideceğim ben de. özel sigorta yaptırsam mı diye düşünüyordum ama fiyatlar bin tl civarındaysa değmez zaten. sigortalar 3 binden başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?