merhaba ;
mesajı yazalı 2 ay olmuş nerdeyse belki sorunuzun cevabını almışsınızdır ama ben yazayım yine de
bende funda salihoğlu'na gidiyorum. konakta normal doğum 1.000tl sezeryan 1.300 epidural normal doğum 1.500 tl
saol cnım.evet bende ocakta yapıcm ıns.zam oluyomus galıba.bende ahmet dogruoze gdıyorumCnm ben akdemiye nuri beye gidiyorum kismetse orda yapacam dogumu.Bugun sordum 1.170 tl vip olrsa ek para suit olursa ek para . Oda suslemesi doğum fotografcisi olarak ek para aliyolar ama ne kadar aiyolar sormadim. Bide bizim.dogum ocakta olacak ozaman sgk fiyat yukletirmi bilemiyolar o yizden 2015 icin bir bilgi veremiyolar fiyat konusunda.
saol cnım.evet bende ocakta yapıcm ıns.zam oluyomus galıba.bende ahmet dogruoze gdıyorum[/QU
İnşallah bebesinisaglikli kucagina almayi nasip etsin rabbim canm.benim yazdigim fiyat sezeryandi normal 900 küsür falan dedi 1 gece kaliniyormus galiba normal dogumda.
bizim bi akraba yapacak 1,5 ayı kaldı. sezeryan sonrası normal doğum yapacak nasipse konakta. ben ondan öğrendiğim zaman size de yazarım. fiyatları henüz sormadım. 23 ekimdeki kontrolde konuşcam. çok uçuk değilse konakta düşünüyorum.
Detayları öğrenebildiniz mi acaba ?
Ben yaptım geçtiğimiz mart ayında. Normal doğum olduMerhaba 2015 yılında izmit konak hastanesinde doğum yapan var mı? Ben normal doğum düşünüyorum ve sezeryanci zihniyet hala devam ediyor mu merak ediyorum. Önceden böyle söylentiler okudum.
Teşekkürler cevabın için. Doktorun kimdi? Normal doğuma teşvik ediyorlar mi? Memnun kaldıniz mi Ebelerden?Ben yaptım geçtiğimiz mart ayında. Normal doğum oldu
Doktorum funda hanımdı.35ya da 36. Haftada sordu bana doğumu nasıl istersin diye ben de normal doğum istiyorum dedim tamam dedi. Gece suyum gelmesi sonucu hastaneye gittik saat gece 3 bucuktu ilk olarak doğumhanede nöbetçi ebe açıklığıma baktı ve doktorumu aradı yönlendirdi funda hanım ebeleri.ebeler çok ilgiliydi hep canım tatlım hayatım diye hitap ediyorlar hepsi eli yüzü düzgün genç ebeler.sabah 11 de doğumum oldu epidural aldım çok rahat oldu doğumum.3ıkınmada bebeğim dünyaya geldi. Aferin aferin kızım diye hoca hep destekledi.dikişim oldu biraz onu da çok iyi dikmiş sağolsun hiç bir deformasyonum yok normal doğum gercekten çok iyi birşey doğumhanede hemen bebeğimi emzirdim çok güzeldiTeşekkürler cevabın için. Doktorun kimdi? Normal doğuma teşvik ediyorlar mi? Memnun kaldıniz mi Ebelerden?
Allah anali babalı buyutsun bebeğini. Memnun kalmana sevindim. Ben Tutku Hanim a gidiyorum daha hiç doğum hakkında konuşmadık erken olduğu için. Epidural normal doğum hiç dusunmemistim. Uyuşturucu iğne beni tedirgin ediyor. Memnun kalmana çok sevindim. Yani doğum anında insan Ebelerin anlayışlı olmasını ister diye düşünüyorumDoktorum funda hanımdı.35ya da 36. Haftada sordu bana doğumu nasıl istersin diye ben de normal doğum istiyorum dedim tamam dedi. Gece suyum gelmesi sonucu hastaneye gittik saat gece 3 bucuktu ilk olarak doğumhanede nöbetçi ebe açıklığıma baktı ve doktorumu aradı yönlendirdi funda hanım ebeleri.ebeler çok ilgiliydi hep canım tatlım hayatım diye hitap ediyorlar hepsi eli yüzü düzgün genç ebeler.sabah 11 de doğumum oldu epidural aldım çok rahat oldu doğumum.3ıkınmada bebeğim dünyaya geldi. Aferin aferin kızım diye hoca hep destekledi.dikişim oldu biraz onu da çok iyi dikmiş sağolsun hiç bir deformasyonum yok normal doğum gercekten çok iyi birşey doğumhanede hemen bebeğimi emzirdim çok güzeldi
Allah anali babalı buyutsun bebeğini. Memnun kalmana sevindim. Ben Tutku Hanim a gidiyorum daha hiç doğum hakkında konuşmadık erken olduğu için. Epidural normal doğum hiç dusunmemistim. Uyuşturucu iğne beni tedirgin ediyor. Memnun kalmana çok sevindim. Yani doğum anında insan Ebelerin anlayışlı olmasını ister diye düşünüyorum
11 03 2016 da epidural normal ile oğlumu dünyaya getirdim. Tutku Hanim yakından ilgilendi ve cesaretlendirdi. Özellikle Ebeler çok ilgiliydi hepsi gençler ve cok yardimci oldular. Doğum mutlaka zor bir olay ama ben normal doğumun konforunu yaşadım. Yarım saat sonra odamda misafirleri ağırladım. Doğumum akşam 8 de olmuştu. Sabah 10 da hastaneden çıktık eve geldim ve günlük hayatıma devam edebildim. Size de hayırlı doğumlar inşallah sağ salim bebeginizi kucağınıza alırsınızBen de konak hastanesi düşünüyorum ve normal doğum yapmak istiyorum. Gülçin Hanım ve Tutku Hanım arasında kaldım. Normal doğumu desteklemesi önemli benim için. Sizin doğumunuz nasıl oldu, Tutku hanımdan memnun kaldınız mı?
11 03 2016 da epidural normal ile oğlumu dünyaya getirdim. Tutku Hanim yakından ilgilendi ve cesaretlendirdi. Özellikle Ebeler çok ilgiliydi hepsi gençler ve cok yardimci oldular. Doğum mutlaka zor bir olay ama ben normal doğumun konforunu yaşadım. Yarım saat sonra odamda misafirleri ağırladım. Doğumum akşam 8 de olmuştu. Sabah 10 da hastaneden çıktık eve geldim ve günlük hayatıma devam edebildim. Size de hayırlı doğumlar inşallah sağ salim bebeginizi kucağınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?