Izmit konak hastanesi normal doğum yapanlar!

cevap için tşk ederim. gittim ama sormayı unutmuştum. evet o zaman sigorta yapmak maktıksız oluyor. fiyatlar çok da uçuk değil teşekkürler

Arkadaşlar 2014 yılında doğum yapanlar var mı konak hastanesinde

ve deneyimlerini paylaşabilirler mi acaba ben çok merak ediyorum. Ortam nasıl hijyenik mi ? doğum hane de kaç kişi oluyor hemşireler nasıl Tek kişilik odalar da mı doğum yapılıyor ve eşleri hala almıyorlar mı ?

Normal doğum istiyorum en çok bu konuları merak ediyorum.

bizim bi akraba yapacak 1,5 ayı kaldı. sezeryan sonrası normal doğum yapacak nasipse konakta. ben ondan öğrendiğim zaman size de yazarım. fiyatları henüz sormadım. 23 ekimdeki kontrolde konuşcam. çok uçuk değilse konakta düşünüyorum.

arkadaslar bende izmit teki sezeryan fıyatlarını ogrenebılırmıyım.cihanda nekadar mesela.yada konakta.dger konularda kımsecıkler yok

Cnm ben akdemiye nuri beye gidiyorum kismetse orda yapacam dogumu.Bugun sordum 1.170 tl vip olrsa ek para suit olursa ek para . Oda suslemesi doğum fotografcisi olarak ek para aliyolar ama ne kadar aiyolar sormadim. Bide bizim.dogum ocakta olacak ozaman sgk fiyat yukletirmi bilemiyolar o yizden 2015 icin bir bilgi veremiyolar fiyat konusunda.

saol cnım.evet bende ocakta yapıcm ıns.zam oluyomus galıba.bende ahmet dogruoze gdıyorum

konakta normal 1000, sezeryan 1300, epidural 1500 müş. drum söledi ama detaylı konuşamadım. oda seçeneği işte süsleme vs gibi.. bi dahaki kontrolde inş.

epidural dogum sezeryandan farklımı fıyatı ya bılmıyodum aynı zannedıyodum.

Detayları öğrenebildiniz mi acaba ?

Detayları öğrenebildiniz mi acaba ?

fiyatları öğrendim. normal 1000, sezeryan 1300, epidural 1500. bunlara hersey dahil kapı susu tek kısılık oda. normalde 1 gece sezeryanda 2 gece konaklama dahil. bebeğin ilk muayenesi falan da dahil. bi aksilik olur küvözde falan kalırsa sgk karşılıyor dedi ama yuzdesını farkını sormadım. onları da doğuma yakın sorcam. bi de daha uzun kalmamız gerekırse gecelik ücretini falan da sorcam.

akraba henuz dogum yapmadı 12 aralıga kdr dogmazsa sezeryana alcaktı dru. beklıyorum onun da fıkırlerını.

Merhaba 2015 yılında izmit konak hastanesinde doğum yapan var mı? Ben normal doğum düşünüyorum ve sezeryanci zihniyet hala devam ediyor mu merak ediyorum. Önceden böyle söylentiler okudum.

Merhaba 2015 yılında izmit konak hastanesinde doğum yapan var mı? Ben normal doğum düşünüyorum ve sezeryanci zihniyet hala devam ediyor mu merak ediyorum. Önceden böyle söylentiler okudum.
Ben yaptım geçtiğimiz mart ayında. Normal doğum oldu

Teşekkürler cevabın için. Doktorun kimdi? Normal doğuma teşvik ediyorlar mi? Memnun kaldıniz mi Ebelerden?
Doktorum funda hanımdı.35ya da 36. Haftada sordu bana doğumu nasıl istersin diye ben de normal doğum istiyorum dedim tamam dedi. Gece suyum gelmesi sonucu hastaneye gittik saat gece 3 bucuktu ilk olarak doğumhanede nöbetçi ebe açıklığıma baktı ve doktorumu aradı yönlendirdi funda hanım ebeleri.ebeler çok ilgiliydi hep canım tatlım hayatım diye hitap ediyorlar hepsi eli yüzü düzgün genç ebeler.sabah 11 de doğumum oldu epidural aldım çok rahat oldu doğumum.3ıkınmada bebeğim dünyaya geldi. Aferin aferin kızım diye hoca hep destekledi.dikişim oldu biraz onu da çok iyi dikmiş sağolsun hiç bir deformasyonum yok normal doğum gercekten çok iyi birşey doğumhanede hemen bebeğimi emzirdim çok güzeldi

Allah anali babalı buyutsun bebeğini. Memnun kalmana sevindim. Ben Tutku Hanim a gidiyorum daha hiç doğum hakkında konuşmadık erken olduğu için. Epidural normal doğum hiç dusunmemistim. Uyuşturucu iğne beni tedirgin ediyor. Memnun kalmana çok sevindim. Yani doğum anında insan Ebelerin anlayışlı olmasını ister diye düşünüyorum

Ben de konak hastanesi düşünüyorum ve normal doğum yapmak istiyorum. Gülçin Hanım ve Tutku Hanım arasında kaldım. Normal doğumu desteklemesi önemli benim için. Sizin doğumunuz nasıl oldu, Tutku hanımdan memnun kaldınız mı?

11 03 2016 da epidural normal ile oğlumu dünyaya getirdim. Tutku Hanim yakından ilgilendi ve cesaretlendirdi. Özellikle Ebeler çok ilgiliydi hepsi gençler ve cok yardimci oldular. Doğum mutlaka zor bir olay ama ben normal doğumun konforunu yaşadım. Yarım saat sonra odamda misafirleri ağırladım. Doğumum akşam 8 de olmuştu. Sabah 10 da hastaneden çıktık eve geldim ve günlük hayatıma devam edebildim. Size de hayırlı doğumlar inşallah sağ salim bebeginizi kucağınıza alırsınız

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Amin, inşaallah. 33. haftadayım ve bazı sıkıntılardan dolayı hastane ve doktorumu değiştirmek zorunda kaldım. Çok az vaktim kaldığı için doktor deneme lüksüm yok. İnşaallah konakta sıkıntı yaşamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…