G gayeogretmen Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 1 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 28 1 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi gayeogretmen #1 Merhaba. Bu yıl sosyal bilgiler öğretmenliğinden mezun oldum. Kursa gidip kpss'ye hazırlanacağım. İzmit'teki kpss kurslarından hangisini tavsiye edersiniz? Giden arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba. Bu yıl sosyal bilgiler öğretmenliğinden mezun oldum. Kursa gidip kpss'ye hazırlanacağım. İzmit'teki kpss kurslarından hangisini tavsiye edersiniz? Giden arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
marvelgirl yolunu bilmezsin, güneşi beklerken. Kayıtlı Üye Katılım 4 Ekim 2013 Mesajlar 419 Emoji Skoru 473 Puanlar 303 3 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi gayeogretmen #2 Dershaneye kaydolmandan ziyade denemelere girmeni öneririm. Pegem ve yargının.
R Rline Guru Kayıtlı Üye Katılım 12 Temmuz 2006 Mesajlar 4.431 Emoji Skoru 1.104 Puanlar 373 Yer Kocaeli 22 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi gayeogretmen #3 murat eğitim vardı eskiden hala açık mı bilmiyorum halkevinin orda. Birde yedi iklim.