izmit veya istanbulda iğneli epilasyon

acikta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
20
17
3
Merhaba Arkadaşlar, ben bu sitede kendi sıkıntıma benzer durumlar görünce üye oldm. Geçen yıl bikini koltkaltı ve bacak içn epilasydna gitmeye karar verdm yüzümde de ince ama sık tüy vardı gitmişken onu da sordm hay sormaz olaydmm. Diode ütüleme yapalm dediler izmitte gittim. Şua boynumda bile tüy çıkıyor diğerleri de çokkkk kalınlatıı :( acayip utanıyorm bide öğretmeenim herkes yüzüme bakıyor diye düşünüyorm kimsenin yakonımda bile oturmasını istemiyorm. Burda herkes iğneli epilasyonun iyi olduğundan bahsetmiş. Izmit yada istanbulda gideceğim güvenilir bir yer söyler misiniz? Bikez daha risk alamam, şimdiden teşekkürler.

Belsa'nın karşısında Tahsin Özbek Tıp Merkezi. Lazer de İğneli de gayet iyi.

bir de burada, forumlarda tavsiye edilen bir güzellik merkezi vardı ki asla gidilmemesi gereken bir yer. adını yazmak uygun mu bilemedim.

Belsa'nın karşısında Tahsin Özbek Tıp Merkezi. Lazer de İğneli de gayet iyi.

bir de burada, forumlarda tavsiye edilen bir güzellik merkezi vardı ki asla gidilmemesi gereken bir yer. adını yazmak uygun mu bilemedim.

Tahsin Özbek iğneli epilasyon dk ücreti iğnesi vs ne kadar acaba?

Bir de merak ettim, o gidilmemesi gereken yerin adı S ile mi başlıyor? :)

Valla epilasyon için İstanbul'da MELTEM ŞARKIŞLALI ESTETİK MERKEZİ ni tercih edin derim... ben gittim ve çok çok memnun kaldım !!!

Merhaba Arkadaşlar, ben bu sitede kendi sıkıntıma benzer durumlar görünce üye oldm. Geçen yıl bikini koltkaltı ve bacak içn epilasydna gitmeye karar verdm yüzümde de ince ama sık tüy vardı gitmişken onu da sordm hay sormaz olaydmm. Diode ütüleme yapalm dediler izmitte gittim. Şua boynumda bile tüy çıkıyor diğerleri de çokkkk kalınlatıı :KK43: acayip utanıyorm bide öğretmeenim herkes yüzüme bakıyor diye düşünüyorm kimsenin yakonımda bile oturmasını istemiyorm. Burda herkes iğneli epilasyonun iyi olduğundan bahsetmiş. Izmit yada istanbulda gideceğim güvenilir bir yer söyler misiniz? Bikez daha risk alamam, şimdiden teşekkürler.
Merhaba istanbulda bakırkoyde gulcin hnm'a iğneli epilasyona gittim 3 seansta kesin çözüm.tavsiye ederim

Back
X