Doğuma Hazırlık izmitli anne adayları bilgi alışverişi yapalım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
slm kızlar hepinizi tebrik ediyorum allah kucağımızda görmeyi nasip etsin diyorum.
bende 7 haftalık hamişim yarın bebeğimi görmeye kalp atışını duymaya gidicem inş herşey yolundadır.

çok merak ediyorum ... gebzede oturuyorum merkez hastanesine gidiyorum önerinşz varmı dr ile ilgili

görüşürüz

Uzun bir yol seni ve bebeğini bekliyo..Bu yolda rabbim engel çıkarmasın karşınıza...33 haftalık hamleyim yoğun bi hazırlık telaşı içindeyiz rabbim isteyen herkese bu teleşı nesaip etsin.

Son düzenleme:
Allah isteyen herkese anneliği tattırsın inşallaah, tahmin edilemeyecek, aklınızın alamayacağı kadar acayip bir duyguymuş.. ben hamileyken anlamamışım meğer hiçbişey.. o doğduktan sonra, hele hele de azcık büyüyüp odanın içinde gözleriyle sizi takip etmeye başlayınca, gözünüzün içine bakıp gülümsedikçe.. Amaann Allahım, inanılmaz muhteşem.. uyurken bile özlüyorum onu.. başına dikilip seyrediyorum onu uzun uzun.. yine de doyamıyorum, kokluyorum derin derin içime çeke çeke ama yetmiyo.. gözümün önünde olsun, tenime deysin istiyorum hep.. her an şükrediyorum onun için, sağlıklı olduğu için, benim olduğu için, yanımda olduğu için, bu kadar güzel olduğu için.. Allah herkese sağlıklı sıhhatli, analı babalı evlatlar versin.. hadi kolay gelsin..

Uzun bir yol seni ve bebeğini bekliyo..Bu yolda rabbim engel çıkarmasın karşınıza...33 haftalık hamleyim yoğun bi hazırlık telaşı içindeyiz rabbim isteyen herkese bu teleşı nesaip etsin.

günayydınnlarr arkadaşlarr, ben artık yolun sonuna geldim, son telaşlar) 37. haftamdayım, dün doktorumdaydım nasipse 12 ocak günü konakta erkan beyle sezeryanla bebişimi kucağıma alıcam darısı sizin başınıza.

size tavsiyem hazırlıklarınızı kesinlikle son aya bırakmayın insan çok ağırlaşıyor, yürümekte bile zorlanıyor.

gözünaydın arkadaşım, rabbim analı babalı sağlık sıhatle büyütmeyi nasip etsin, nerde yaptın doğumunu

gözünaydın arkadaşım, rabbim analı babalı sağlık sıhatle büyütmeyi nasip etsin, nerde yaptın doğumunu

saolasıınn.. çok şükür aldım kucağıma.. darısı başına.. çok az kalmış gerçekten, çok yorma kendini ki aman bişi olmasın, yılbaşı çocuğu olmasın :) ben doğumu akademide yaptım canım.. nuri beydi doktorum,bende sezeryan oldum maleseef.. bebiş çok iriydi ondan planlı sezeryan oldum bende 39+0 da.. hadi kolay gelsin sana..

Benim doğumun 9 şubatta konak ta funda hanım yapıcak. herşeyimiz hazır gibi bikaç eksiğimiz var onuda yarın halledicez inş

Son düzenleme:

amin allah razı olsun sende inş sağ salim bebeğini kucağına alırsın.. allah hepimizin yardımcısı olsun

yeni doğum yapacak arkadaşlarımıza allah yardım etsin inşallah bi avazda doğururlar,darısıda inşallah benim başıma .bende konak hastanesi kazım beye gidiyorum,benimde allah nasip ederse nisan ayında doğacak,hayırlısı ile bugünleri atlatırız inşallah.

Merhabalar bende mayıs ayında doğum yapıcam inş Konak Hastanesine gidiyorum Gülçin Aydar doktorum çok memnunum şimdiye kadar orda doğum yapan var mı ? biraz anlatabilirler mi ? Çok heyecanlı bi bekleyiş umarım herkes sağlıkla bebeğini alır kucağına

bende izmitteyim kızlar.. marmaraya gidiyorum. 22*4 deyim...
aslında bana çok yakın olmasına rağmen konak çok yoğun olduğundan tercih etmedim..
marmarada doğum yapan varmı çevrenizde? ya da düşünen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…