- 10 Kasım 2009
- 355
- 88
- 318
- Konu Sahibi giordani41
-
çok teşekkür ederim.çok saol cevapların içn.son bir soru sorucam.tulumu ve badyi değiştiriyorlar diyorsun ya,o zaman her defasında sıfır giydirmiyorlar diye tahmin ediyorum.başkasının giyip te yıkanmış olanlarını mı giydiriyorlar.birde renk seçimi yapabiliyor musun?bana genelde kızlara pembe ve sarı,erkeklerde mavi giydiriyorlar diye halil bey söyledi.benim ilk çocuğumun doktoruda 4.5 senedir halil bey.oda süslemeleri var mı varsa neler var.sadece kapı süsümü?birde hediye fotoğraf filan var mı?konakta 16 fotoğraf hediye ediyorlarmış.çok soru sordum ama tekrar çok teşekkür ederim.
ben de mayısata yapıcam allah kısmet ederse. demek öyle. bunu duymam iyi oldu çünkü normal doğum taraftarıyım. doğurabiliceksem tabi aksilik olmazsa. yani acil sancım gelse falan semihe ulaşamazsak ta yıldızın hastası olmadığım halde o doğumuma girio mu. ben çünkü semihin geleceğinden çok ümitli değilim de. sanki sezeryan yaparım diicek.ayrıca bir soru daha. bu tulumlar,kıyafetler,kremler,sürekli değiştirip yenilemeler falan ücretsiz mi? ücretsiz derken söylenilen doğum paket fiyatına dahil mi?ekstradan bir ücret çıkarıolarsa anlamı yok çünkü biz de götürürüz. bi yerde okudum da acıbadem annenin altına serdiği bezin parasını falan da ekliomuş sonradan. bilmiorum yine burda okudum ama.aydınlatırsan sevinirim canım. teşekkür ederim cevapladığın için. allah evladını analı babalı büyütsün
selam arkadaşlar bende kocaelideyim ama henüz hamile değilim inşallah en yakın zamanda bende sizlerle durumumu paylaşırım
bu arada aranızda körfez marmara hastanesinde erkan beye giden var mı acaba
slm tatlım ben erkan beye gitmedim ama hamileliğimin ilk 4 ayında marmarada ismail beye gidiyordum daha sonra doktorumu dğştirdim.ama duyduğum kadarıyla erkan bey iyi bir doktormuş giden arkadaslarım memnundu tek kötü tarafı sadece perşembe günleri hastanedeydi şimdi nsl bilmiyorum.bu arada inşl.en kısa zamanda göbeğine bi melek konar tatlım :)
teşekkür ederim inşallah
erkan beyi bende 16 senedir tanıyorum annemin doktoruydu sonra ben gitmeye başladım inşallah hamile kalırsam devam etmeyi düşünüyorum
sadece perşembe günlerimi orada onu bilemiyorum işte
cevap için teşekkürler canım
rica edrim tatlım en son sadece perşembeydi sen yine arar bi sorarsın cnm
rica ederim cnm ne istersen sorabilirsin.yok tatlım her seferinde sıfır giydiriliyor.bnm kızıma ilk pembe giydirmişlerdi sonra msj yaptıklarında sarı giydirip getirdiler verdikleri çantadada sarı vardı.oda süslemeleri yok biz kendimiz süslemiştik,bizim pakette foto vardı doğumdan sonra fotoğrafçı geliyor resimleri çekiyor ve çok güzel bi albüm hazırlıyor birde kartondan kapı posteri yapıyor resimlerden.doğum paketinde neler var diye ayrıca sor sen cnm belki dğşmiştir
evet lohusa takımları baya bi pahaıl; istanbulla kıyaslanamaz izmit tabiykide gitme imkanın olmayınca mecbur alıyorsun herşeyi civillimin internet siteside var ama tabi görmeden dokunmadan alışveriş pek hoş gelmiyor insana, şimdiki hastanelerin hiç biri kışta olsa soğuk olmuyor, polar tarzı bişeylede terlemek var bana en mantıklısı penye geliyor yanımızda yelek falan olucak zaten
bu ay klomene başlıcam yumurta takibine gidince sorarım haftada tek gün biraz keyfim kaçar benim yani olduku pazartesi günü bişey oldu gitmem gerekince nolucak biraz zor bi durum
daha hamile olmadan bunları düşünüyorum olunca çok mu evhamlı olurum acaba bu arada bi kızım var benim olursa 15 sene sonra olucak biraz da ondan çok özeniyorum
o zaman verdikleri çantadaki tulumu hiç kullanmadın değil mi doğru anlıyorum?o tulum sana hediye verilmiş gibi oluyor.
B]maalesef çok pahalı. istanbula yolum düşer gidersem alıcam ama gidemezsem mecbur buralarda arayacağım alacaklarımı. evet hastane sıcak oluyo hastane için sadece 1tane picama takımı o penyelerden alsak yeter, evde giymelikte polar sabahlıklı daha kalın picamalar daha iyi olur diye düşünmüştüm.bir arkadaş picama en az 3takım olsun çok terleyip sık değiştiriyorsun demişti. lohusa teri süt üşümesi diye şeyler duydum lohusanın terlemesi ter atması lazımmış birde göğüslerini üşütmemesi, bebek rahatsızlanırmış sütten.(tabi bu son bilgiler kocakarı kaynaklarından bilimsel dayanağı var mı yok mu bilmiyorum) ya birde sezeryan mecbur yatıyorda normal doğum yapanın kaç gün yapması uygun kaç gün yatıyorlar var mı çevreden bildikleriniz?[/B] [
normal doğumda 1 gece yatılıyor cnm.pijama içinde arkadaşının dediği gibi 3 takım olursa rahat edersin cidden ilk günler çok terliyosun.bide gelen giden bilmemne hemen yıkanıp giyilmiyor.çok pahalı şeyler olmasına gerek yok kendini içinde rahat hissediceğin göğüs kısmı kolay açılan bişeyler olsa yeter sadece hastane için cici bişey al çünkü kendini çok özel hissediyorsun doğumdan sonra :)
doğru diyorsun ilk doğduğu zaman birlikte bi sürü fotografta çekiniriz güzel çıkmalı dimi...sanırım sen tecrübelisin. ben kendimi çok acemi hissediyorum neyi ne kadar almam lazım ne gerçekten gerekli ne gereksiz kafam karışık ki Allahtan bu site var buluşup bilgi alıyoruz. hatta dün uzun kollu çıtçıtlı bady almıştım üçlü ablama söyledim.iyi üstüne evdeyken bir takım picama tarzı kıyafet yelek patik giydirirsin iyi olur dedi sonraa aaa dedim ben bebeği kaç kat giydirmeliyim? valla benim gibiler için burası çok iyi oldu. civilin sitesini inceliyorum da süper bi sürü çeşit ve fiyatlarda izmitteki mağzalara göre çok uygun bayıldım.herhalde orada bir çok iş halledilir bez ve eczane işi hariç.
valla cnm kızım 5 aylık oldu çokta tecrübeli sayılmam ama o evreleri atlattım en azından :) evet iyiki bu site var söz kına nişan düğün hamilelik doğum herşeyde çok faydası oldu bana.kıyafet konusuna gelince ben o kadar çok gereksiz sey almışımki yarısını giydiremeden küçüldü kuzumun herşeyi.bana en çok lzm olanlar çıtçıtlı bady kolsuz yarım kollu uzun kollu ve tulum oldu herşeyi bol bol almışım tulumu az almışım pişman oldum çünkü ben alt üst takımdan daha çok tulum giydirdim alt üstler hep büyük geldi kızıma bizimki 3 kilo doğdu.yelek te çok kullandım halada kullanıyorum ilk zamanlar ben mayıs ayında doğum yaptım yarım kollu bady çorap ve tulum giydiriyodum ben üstünede bazen yelek havalar ısındıkça soyunduk.aşırıda giydirmemek gerekiyor bence çok soğuk diilse.civilde çok çeşit var ve genelde uygun fiyata gidip yerinde görürsen ihtiyacın olan herşeyi alır çıkarsın
puck sana özel mesaj attım .
hayırlı doğumlar olsun arkadaşlar.
kızlar bugün civile uğradım yine.. arkadaşımın bebesine hediye alcaktım bu sefer.. ama kendime de oğluşumada alışveriş yaptım.. kendime emzirme atleti aldım, çok güzel.. ben kışın alttan çıtçıtlı atlet giyiyorum yoksa belimden üşütürüm hep. bu emzirme atletlerinin de alttan çıtçıtlısı kancalısı vardı işte civilde. hemen aldım bi tane.. beden kalmamış getirsinler daha alacam çok güseller. içine sütyen takmaya gerek yok göğüs kısmıyla beden kısmı arasında dikiş var ve aşağısı göbek kısmı korseli gibi.normal atletler gibi değil yani, göbeği falanda toparlar doğumdan sonra ayrıca korse giymeye de gerek kalmayacak.. boyuda gayet uzun, benim gibi boyu uzun olan ve kendine göre çıtçıtlı atlet bulamayan arkadaşlara şiddetle tavsiye edilir.. fiyatı 22 lira, ten rengi, siyah ve beyazı var.. ben beyaz aldım.. gelsin siyahta alacam.. bi gidip bakın derim ben çook beğendim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?