- 22 Şubat 2008
- 4.520
- 37
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla canım erken diye bişiy yok aslında 4. ayı devirdinmi başlıcaksın almaya zaten ilk lazım olanları doğuma yakın alıyosun toplu bişekildeSelam güzel anne adayları,ne güzel aldıklarınızı yazmışsınız bende özendim
Henüz bişey almadım erken diye ama zor tutuyorum kendimi almamak için
artık sizleri takip ederim nereden ne aldınız banada fikir olur.
inş. hepimiz hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz.
ben ulugazinin arkasındaki bebek karyolası satan yerlere bakmıstım fiyatlar 250 300 den baslıyor benim begendiğim vardı bir tane ölcüleri 110-80 civarı tam hatırlamıyorum 350 olur demişlerdi yatagı örtüsü hepsi içinde 5 taksite kadar yapıyorlarmıs
benimde iki ayım kaldı ama daha coook eksiğimiz var bebek arabasına falan bakan oldumu önerebileceginiz yerler varmı
kendiniz icin aldıklarınız veya almayı düşündükleriniz neler gecelik mi pijamamı
valla canım erken diye bişiy yok aslında 4. ayı devirdinmi başlıcaksın almaya zaten ilk lazım olanları doğuma yakın alıyosun toplu bişekilde
ama ara ara doktor dönüşü filan aldıklarınsa anneliği tatmin ciciler sonuçta hepsi kullanılıyo
sende almaya başlıyınca yaz burdan hepberaber takipteyiz![]()
bende 6sında gidicem bir ay sonra gel demişti
kızlar merhaba.ben dün alıştırma biberonu aldım.çok lazım demi.ya hoşuma gitti aldım :)) gerekliliğinden değil yani.ben zeki beye gidiyorum sezencim. asker benim eşim,askeriye de doğum yapıcam inşallah ama zeki beyin özeline gidiyorum.çok memnunum.ben ilk bebeğimi kaybettim aldılar kürtajla ,kalbi durmuştu 10 haftalıktı.şuan 4,5 aylık hamileyim allaha şükür her şey yolunda.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Canım haklsınında bu benim 2.hamileliğim daha önce 4,5 aylık düşük yaptım oyüzden şimdi çok heveslenmiyorum.daha önce çok şey almıştım hepsini dağıttım hediye götürdüm. şimdi almaya korkuyorum bişi olur diye
biraz daha zaman geçsin deli gibi alışveriş yapıcam yeterki o günleri görelim hayırlısıyla![]()