Doğuma Hazırlık İzmitli Hamişler Fikir Alışverişi Yapalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben geldim kızlar.benim ufak henüz 4,5 aylık.bir iki kıyafet dışında bir şey almadım.bir kaç da numune bezlerimiz var okadar.araştırıyorum da daha erken diye almadım daha bir şey.ama yavaştan bakıcam ben de artık.hepimizin sağlıklı bebişleri olur inşallah.

o zaman bizde molfix ve primadan ufak bir paket alalım hangisinden memnun kalırsak ona devam ederiz saol tecrübeli bilgilerin için

ecemcim hoşgeldin evet sende artık yavaş yavaş hazırlıklara başlamalısın bende doktora gittikçe alıyordum ufak tefek şeyler
bu arada hangi doktora gidiyosun canım

Selam güzel anne adayları,ne güzel aldıklarınızı yazmışsınız bende özendim :emir_bebek:
Henüz bişey almadım erken diye ama zor tutuyorum kendimi almamak için
artık sizleri takip ederim nereden ne aldınız banada fikir olur.
inş. hepimiz hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz.

ben ulugazinin arkasındaki bebek karyolası satan yerlere bakmıstım fiyatlar 250 300 den baslıyor benim begendiğim vardı bir tane ölcüleri 110-80 civarı tam hatırlamıyorum 350 olur demişlerdi yatagı örtüsü hepsi içinde 5 taksite kadar yapıyorlarmıs

benimde iki ayım kaldı ama daha coook eksiğimiz var bebek arabasına falan bakan oldumu önerebileceginiz yerler varmı

Selam güzel anne adayları,ne güzel aldıklarınızı yazmışsınız bende özendim :emir_bebek:
Henüz bişey almadım erken diye ama zor tutuyorum kendimi almamak için
artık sizleri takip ederim nereden ne aldınız banada fikir olur.
inş. hepimiz hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz.
valla canım erken diye bişiy yok aslında 4. ayı devirdinmi başlıcaksın almaya zaten ilk lazım olanları doğuma yakın alıyosun toplu bişekilde
ama ara ara doktor dönüşü filan aldıklarınsa anneliği tatmin ciciler sonuçta hepsi kullanılıyo
sende almaya başlıyınca yaz burdan hepberaber takipteyiz kaydirigubbakcemile4

ben ulugazinin arkasındaki bebek karyolası satan yerlere bakmıstım fiyatlar 250 300 den baslıyor benim begendiğim vardı bir tane ölcüleri 110-80 civarı tam hatırlamıyorum 350 olur demişlerdi yatagı örtüsü hepsi içinde 5 taksite kadar yapıyorlarmıs

benimde iki ayım kaldı ama daha coook eksiğimiz var bebek arabasına falan bakan oldumu önerebileceginiz yerler varmı

kendiniz icin aldıklarınız veya almayı düşündükleriniz neler gecelik mi pijamamı

canım sen parkyataktanmı bahsediyosun yoksa akşap karyola beşik tarzı bişiymi yani biraz daha açarmısın hafta sonu eşimle gidicez 350 herşeyi içinde çok iyi
birde eğer bu bahsettiğin parkyataksa markasını hatırlıyomusun :1rolleyes:

kendimize gelince ben kısmetse normal doğum yapıcam şuanlık herşey öyle görünüyo

çantamdakileri yazıyım pınarın toptan mağazasından açık eflatun renkitek renk pijama takımı aldım önden 4 düğmesi var kaliteli bişiy aynısının geceliği filanda var 0 tl yazıyodu 37 ye aldık

pınarın asıl mağazasından morlu eflatunlu beyazlı diz altı sabahlık aldım 23 tl
ikiyıldızın atletinden aldım güpürsüz ince askılı askıları esnekmalum emzirirken rahat olması lazım 3tl hamile külotlarından aldım hasta bezi vs koyunca popoyu iyi saran külot olması lazım oda 3 tl
çorap aldım
tülbent koydum
göğüs pedi büyük boy orkid
el havlusu koydum terlik sütyen

bu kadar
devlet hastanelerinde doğum yapıcak ve sezeryan olucak olanlar nevresimve hasta bezi de koysunlar

evet parkyataklar da sanırım 200den başlıyor ama içinin yatağı yorgan nevresim vs derken bayagı tutuyor oda

peki canım senin baktığın karyola nasıl bişiydi tarif edermisin kaç yaşına kadar yatabilir içinde ve çekmecesi filan varmı
aslında park yatak istiyorum daha sonra kaldırınca yer kaplamaz diye ama
ahşap karyolada daha güzel duruyo hem çekmecesi filan oluyo yani kullanışlı oluyo oda bilmiyorum kararsızım sanırım görünce karar vericem

iki veya dört tane cekmecesi vardı asansörlü sallayabiliyorsun içi falan genisti görümcemin kızı 4 yasında onun karyolasından daha büyük olduguna göre dört yasına kadar rahat kullanır sanırım

Oo maşallah hem o kadar büyük hemde herşeyiyle 350 filan çok iyiymiş yahuu ben en fazla 2 yaşına kadar yatırmayı düşünüyorum sonrasında oda yapıcam inşallah oplumun odası hazır bomboş ama kıyamadım yalnız yatırmaya gözümün önünde olsun istiyorum
malum ilk hamileliğim tereddütlerim var

sen nekadarlık oldun canım birde hangi doktora gidiyosun izmitte

simdi 32haftalığım canımakademiye figen gündüze gidiyordum nuri beye gectim bu ay
bebek arabasına falan baktınmı hiç

yaa demek geçtin nuri beye bende nuri beyin hastasıyım nasıl memnunmusun kendisinden bende ilk figene gidiyodum sonrasında nuribeye geçtim 12 haftamda

kendisinden çok memnunum herkonuda yardımcı oluyo saolsun

bebek arabası bakmadım canım doğumuma 38 gün kaldı kaba taslak

yani ağustos sonu filan e sonrasında kışa giricez
yaza alırım diye düşündüm
ama aırsam kesinlikle iyi bişiy alıcam ablam uygun bişiy almıştı tekerleri hiç gitmiyo desek yeridir ittir itterebildiğin kadar

ewet cok memnunum cok ilğili bir doktor benim dogumumda eylül 15 ben hiç dogumla ilgili konusmadım ama doguma kendisi girecek dimi yani gece yarısıda olsa arayınca gelir sanırım

bende bu mkonuyu birebir konuşmadım ama
hemşiresine sormuştum emine hanıma

normal doğumada giriyo dimi diye tabiii tabii gecesi gündüzü yok arıyolar geliyo demişti

5 agustosta son kontrolüm var o zaman birebir konuşucam

gerçi son gittiğimizde kendisi demişti doğum sancın başlarsa suyun gelirse beni arayın diye

yani şahsen doğuma sadece ebeler giricekse neden o kadar parayı vereyimki giderim alikahyada yaparım olur biter diyimi ama

kızlar merhaba.ben dün alıştırma biberonu aldım.çok lazım demi.ya hoşuma gitti aldım :)) gerekliliğinden değil yani.ben zeki beye gidiyorum sezencim. asker benim eşim,askeriye de doğum yapıcam inşallah ama zeki beyin özeline gidiyorum.çok memnunum.ben ilk bebeğimi kaybettim aldılar kürtajla ,kalbi durmuştu 10 haftalıktı.şuan 4,5 aylık hamileyim allaha şükür her şey yolunda.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

valla canım erken diye bişiy yok aslında 4. ayı devirdinmi başlıcaksın almaya zaten ilk lazım olanları doğuma yakın alıyosun toplu bişekilde
ama ara ara doktor dönüşü filan aldıklarınsa anneliği tatmin ciciler sonuçta hepsi kullanılıyo
sende almaya başlıyınca yaz burdan hepberaber takipteyiz kaydirigubbakcemile4

Canım haklsınında bu benim 2.hamileliğim daha önce 4,5 aylık düşük yaptım oyüzden şimdi çok heveslenmiyorum.daha önce çok şey almıştım hepsini dağıttım hediye götürdüm. şimdi almaya korkuyorum bişi olur diye:(
biraz daha zaman geçsin deli gibi alışveriş yapıcam yeterki o günleri görelim hayırlısıyla:emir_bebek:

bende 6sında gidicem bir ay sonra gel demişti

yaa randevülarımı aynı gün ve peşpeşe saatleremi alsak acaba buluşma tanışma fırsatımız olurdu:1hug:
kızlar merhaba.ben dün alıştırma biberonu aldım.çok lazım demi.ya hoşuma gitti aldım :)) gerekliliğinden değil yani.ben zeki beye gidiyorum sezencim. asker benim eşim,askeriye de doğum yapıcam inşallah ama zeki beyin özeline gidiyorum.çok memnunum.ben ilk bebeğimi kaybettim aldılar kürtajla ,kalbi durmuştu 10 haftalıktı.şuan 4,5 aylık hamileyim allaha şükür her şey yolunda.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

alıştırma biberonu nasıl oluyo bak bilmediğim bişey daha varmış gördünmü :1shok:

Canım haklsınında bu benim 2.hamileliğim daha önce 4,5 aylık düşük yaptım oyüzden şimdi çok heveslenmiyorum.daha önce çok şey almıştım hepsini dağıttım hediye götürdüm. şimdi almaya korkuyorum bişi olur diye:(
biraz daha zaman geçsin deli gibi alışveriş yapıcam yeterki o günleri görelim hayırlısıyla:emir_bebek:

canım benim ablamda 2 kere düşük yaptı bizde hemen bişiyler almaya başlıyoduk sonra hüsrana ugrayınca üzülüyoduk bakıp bakıp ağlıyodu ama nihayet geçti o günler şimdi 2 yaşını doldurdu oğlu üstelik 25 haftalıkda hamile

sende getirme aklına öyle şeyler olurmu

inşallah allahın izniyle sağsalim kucagına alıcaksın bebeğini :ecrin_bebek:
a.s.

ya görsen canım çok şık bir şey.bebek ufakken kullanıyor.biberona alıştırmak için veya su içmesi için. :))

Ecem böyle bişeymi dediğin eğer buysa bende almıştım ilk hamileliğimde ozaman kızım olucaktı
ben cinsiyeti belli olmadan almıştım mavi renkte ama şimdi oğluşumda kullanırım inş.:emir_bebek:

434-645-thickbox.jpg

Son düzenleme:
Back
X