Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmmmmm, anladım canım bu konuyu araştırmak lazım. ama haklısın sanırım, dişi çıkmadan mı başlanıyor ek gıdalara çıktıktan sonra mı?
kızlar ben yaptım doğum kavuştum oğlumu 39+5 gnlük doğdu pazar gecesi yattık suyum geldi sancım falan hiç olmamştı daha öncde sadce ağırlşmştm başta sabh idrar kaçrdm sandm günlk ped kullandığım için idrar sandm snra gece 2 de suyum geldi azcık ama gene akntı flan sandm 5 dk da bi gelmeye başladı gece 2 de hastnye geldil hemn suyum şakır şakır gelmye başladı sonra ebe muayne etti alttan açılma 1 parmk varmş sadce ama suyum geldiği için hemn gitmem iyi olmuş bilinçsiz olup nişanı falan beklesm bebek tehlikye girermşş nese erkan beyi aradılr serum verin demiş bebk beslensin sancımda yktu sadece su sabh 9 a kdr beklcez dediler sonra sabah 6 da sancım başladı hafiften nts ye aldılr sancı gözüktü çatı muanesi yapldı hala 1 parmakmş snra 10 oldu saat ben sancılandm çatı muaynesini yapnca şiddetlenio baya ittiriolar açılma varmı die açılma olmadı gece 2 den beri hala 1 parmk açldı erkan bey amelyttn çıktı geldi hemn oda muayne etti bebeğin kafası dönmemiş rahime dğru dedi suyun aşırı gelio normalde direttim ben norml doğm diye oda tamam sancı serumu veririm gece 2 ye kdr sancı çekersn zatn 10 sattr hastnedesn dedi snra gene açılmazsa rahm gene sancı çektiğinle kalcan sezeryana alcam bebek açısından dedi snra sezeryan yapalım gel dedi başta yok dedm ama snra mecbr kabl ettm sancı serumu yiipte saatlerce çekp gene sezeryna gtmk vrdı zatn 4 saat sancı .ektm snra sezeryn oldm epiduralla 15dk.8 mart 12 de doğdu oğlum maşllh çok sağlıklıyız bende çok iyiym çok kıvrananlar vr hastnde ama ben ayakta geziom şimdide odadan bağlanıom intrnete ben atlattm kızlr darısı başınıza:)
erkan beyın anlasması var. muayene ücretleri 32. haftadan once 30 la 35lira arası bıseydı tam hatırlamıyorum 32. haftadan sonra 4boyutlu ultrason ucreti katıyorlarmıs 53 lıra ödüyorsun.
fırsat bulup dogum hikayemi yazamadım ama erkan bey + konak diyorum. çok dogru karar vermişim.aslında ben hamılelıgın basından berı hep 4 boyutluda muayene oldum zaten. Her doktorun odasında var ve kullanıyorlar. Bızde esımle boyle bır fark odeyınce farklı bıseyler olacak sandık, bastan sona hersey aynıydı verılen fotolar görüntüler dahil. Akademı hep alıyor o farkı gebelıkten once gıdıyordum hep soruyolardı hamılemısın dıye. Orda gökhan beyı düşünmüştüm bir ara ama dogum ucretlerı de daha pahalı. Konağa karar verdık sonradan. Erkan beye gıden arkadaslar hep memnun dedıgın gıbı denemekte fayda var
sağolun arkadaşlar çok güzel bişey bu ya:) allah sizide kurtarsın benm herşşey ii gidio maşallh hemn ayakklandm eve çıkardı bgn erkn bey duşumuda aldm şimdi dinleniyorum son aylar yorulmayn ayakta kalmayn ben çok yordm kendmi hiç yatmadm ondn önce su geldi sancı 6 saat snra geldi oda sancı demk dğru olmz gaz gbi haffti ama suyum btcek die hemn sezeryn çok gzel bişe ya aldılr yanma koydlar başta çok ürktm bakamıorm alın yanmdans enin bebişin öp dediler ama tuaf geldi baKIOdu bde banaçok deişik bişey ya allah herkse sağlıklısını versn kızlr emzik biberon vermio hemşireler emzk alşrsa meme almazmış zatn ilk gn çok zor alıo meme snra alşıo memede uyuyr benmki
sarılk başlngcı vr inş. ilerlemez
pazaertsi kontrl vr çock dkktrnda bde topktn kan alcklr gene hastnden çok memnun kaldm inş. heppnz raht edersnz zemuszemus
af söylentileri var, benim için biraz trajik 4.5 yıldır o yolları tepiyorum (bu son dönem dogum ıznıne gıttı en azından ondan yırttım:) ) tam bıtecegı sıra af gelıyor diyorlar:) benımde arkadaslarım dört gözle beklıyor sizin için süper olacak gercekten. tayin zorunlu hızmet yükümlülerine il içi olmuyor son 2 yada 3 yıldır cıkardılar bu saçma uygulamayı. inşallah görevlendırme falan gelırsın. bebegıne yakın olmak ıstıyor ınsan.
sağolun arkadaşlar çok güzel bişey bu ya:) allah sizide kurtarsın benm herşşey ii gidio maşallh hemn ayakklandm eve çıkardı bgn erkn bey duşumuda aldm şimdi dinleniyorum son aylar yorulmayn ayakta kalmayn ben çok yordm kendmi hiç yatmadm ondn önce su geldi sancı 6 saat snra geldi oda sancı demk dğru olmz gaz gbi haffti ama suyum btcek die hemn sezeryn çok gzel bişe ya aldılr yanma koydlar başta çok ürktm bakamıorm alın yanmdans enin bebişin öp dediler ama tuaf geldi baKIOdu bde banaçok deişik bişey ya allah herkse sağlıklısını versn kızlr emzik biberon vermio hemşireler emzk alşrsa meme almazmış zatn ilk gn çok zor alıo meme snra alşıo memede uyuyr benmki
sarılk başlngcı vr inş. ilerlemez
pazaertsi kontrl vr çock dkktrnda bde topktn kan alcklr gene hastnden çok memnun kaldm inş. heppnz raht edersnz zemuszemus