Doğuma Hazırlık İzmitli Hamişler Fikir Alışverişi Yapalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar ben bebişe park yatak alıcam.izmitte bebe dünyasına baktım her markanın yoktu.bir chiconunkini beğendim oda 375 tl falandı.başka nerelerde bulabilirim.izmiti bu konuda çok iyi bilmiyorum.derincede biryer varmış giden bilen varmı acaba.

Derincede bebek mobilyası satan iki mağaza var engin bebe diğeri de bücürük müydü öyle bi yerdi galiba...Valla canım orda da her markanın ürünleri yok,değişik şeyler de yok...Babycenterda bulamazsan başka yerde pekte bulabileceğini sanmıyorum açıkcası..İZmitte devlet hastanesinin karşısında bir mağaza var,mobilyaları filan kendi imalatıymış bi dde oraya bakabilirsin belki...yerimseniben

teşekkür ederm zeylcim.ben orada bebe düny.chcico, kazal, pier cardin,bir marka daha vardı.onlara baktım.iyi markalardan neler var başka kızlar.kraft markayı öneriyolar ama nerde var acaba.netten görmeden almak istemiyorum.

teşekkür ederm zeylcim.ben orada bebe düny.chcico, kazal, pier cardin,bir marka daha vardı.onlara baktım.iyi markalardan neler var başka kızlar.kraft markayı öneriyolar ama nerde var acaba.netten görmeden almak istemiyorum.

Rica ederim canım ne demek.Ee ozaman netten sipariş etsene:uhm:

ela82 canım ben kraft ı outlet center da bir bebe mağazasında gordum ama hangisiydi hatırlamııyourmmm:((
bu arada ben de kraft kanz yada chicco alıcam ii gorunuyor.. bu hafta sonu alcm

ela82 canım ben kraft ı outlet center da bir bebe mağazasında gordum ama hangisiydi hatırlamııyourmmm:((
bu arada ben de kraft kanz yada chicco alıcam ii gorunuyor.. bu hafta sonu alcm

yaşasın ozaman.haberlerini bekliyorum cnm.:dance:

yaşasın ozaman.haberlerini bekliyorum cnm.:dance:

kraft 17 austosdada var geçen gün gittim cihicco biberonlar kraft oyuncaklar yataklar avet biberonlar falan vardı çok şaşırdım kıyafet yönünden sıfır ama yatak oto koltugu bebek arabası falan hep marka ben 5 yıl önce kızımın arabasını 17 austosdan elden takstle almışdım markası pierre cardin hala çok yeni duruyor ve sağlam tekrar onu kullanıcam.outlete görede baya ucuz istersen o terz şeylere ordan bak.

kraft 17 austosdada var geçen gün gittim cihicco biberonlar kraft oyuncaklar yataklar avet biberonlar falan vardı çok şaşırdım kıyafet yönünden sıfır ama yatak oto koltugu bebek arabası falan hep marka ben 5 yıl önce kızımın arabasını 17 austosdan elden takstle almışdım markası pierre cardin hala çok yeni duruyor ve sağlam tekrar onu kullanıcam.outlete görede baya ucuz istersen o terz şeylere ordan bak.
17 ağustos dediğiniz nerdedir oraya gidelim..zemuszemus:teselli:

cnm pardon yanlış mı oldu ben netten almak istemiyorum demek istemiştim.:teytey:

canım neden netten almak istemiyorsun öyle rahat oluyorki çok fazla ürünü inceleme şansın oluyor ben halıyıkamadan ütüye firitözden jarzlı süpürkeye herşeyimi netten aldım hemde piyasadan ucuza geldi ben de park yatak alacağım inşl netten birsürü markaya baktımbitane buldum uygun geldi ama almakta kararsızım kampanyası var yatağı uyku seti içinde 219 tl havale indirimli 212 tl stork marka başka markalarda var ama stork daha geniş geldi bana resmini bulup ekleyeyim bir bak derim ama yinede sen bilirsin tabi

veobayb adresine girip ordan park yatak bölümünden baka bilirsin canım resim ekleyemedim ben galiba bunu alacağım ama kararsızım aslında başka marka bakmıştım ama bu hem özellik hem fiyat bana uygun geldi birde sen bak istersen
görüşlrinide payşalırsan sevinirim

veobayb adresine girip ordan park yatak bölümünden baka bilirsin canım resim ekleyemedim ben galiba bunu alacağım ama kararsızım aslında başka marka bakmıştım ama bu hem özellik hem fiyat bana uygun geldi birde sen bak istersen
görüşlrinide payşalırsan sevinirim

cnm netten pek anlayamıyorum.birşey alırken elle tutup gözle görmem lazım.dediğin ürüne baktım iyi görünüyor ama kumaşı falan nsl acaba.çünkü izmitte bebe dünyasında bakmıştım kalite kalite baya farkediyodu.chciconunki yumaşıcıktı mesela.ayrıca yatağa gerek yok yataklı demişti kız.ben daha araştırıcam henüz 24 haftalığm sen kaçıncı haftandasın.

kraftınürünleri devlet hastanesinin karşısında bayrılar mobilya var orda satılıyor biz oğluma beşiğide ordan aldık kendi imalatları pazarlık yapma şansında oluyor :)))

kraftınürünleri devlet hastanesinin karşısında bayrılar mobilya var orda satılıyor biz oğluma beşiğide ordan aldık kendi imalatları pazarlık yapma şansında oluyor :)))

cnm bu devlet has nerede birde memnunmusun nekadara almıştınız.

cnm netten pek anlayamıyorum.birşey alırken elle tutup gözle görmem lazım.dediğin ürüne baktım iyi görünüyor ama kumaşı falan nsl acaba.çünkü izmitte bebe dünyasında bakmıştım kalite kalite baya farkediyodu.chciconunki yumaşıcıktı mesela.ayrıca yatağa gerek yok yataklı demişti kız.ben daha araştırıcam henüz 24 haftalığm sen kaçıncı haftandasın.

20 haftalığım canım ikinci çocuğum benim doğru diyorsun chciconunkiler görüntü olarak çok güzeller ama ebat olarak biraz küçük oluyolar baktığım kadarıyla izmitte bir pasajın altkatında biyerde bakmıştım bide hankilerinde yatak var benim baktıklarımda yatak yoktu enaltta şiltesi vardı 6 aydan sonra altta yatıracağın için şiltenin üzerine yatak almak gerekiyo ben kraft chcico bayb zgoo ya bakmıştım sen hangilerine baktın yataklı fiyatta verirsen sevinirim

arkdaşlar bugun bütün alabileceklerimi aldım sayılır.izmite gidicekdim çıkdık yola sonra dedimki eşime ncity e de bi bakalım dedim iikide demişim wenicce diye bebek çocuk mağzası var ürünleri çok kaliteli o kadar çok şey aldımki iki kızımada aldım yüzde 70 indirim var çok şık şeyler var büyük kızıma iki pijama,çizme,kazak,kilotlu çorap,toka,badi,pantolon,kot etek.küçüğede pantolon,hırka,3 üst badi,3alt patikli pijama,bi takım pijama.iki tulum,4 tane badi,bi eşofman takımı,ayriyetten fermuarlı eşofman üstü ve hepsinin toplam fiyatı 600 civarı tutuyordu hepsini 200 e aldım.bence bi bakın çok kaliteli ve ucuzlar.

20 haftalığım canım ikinci çocuğum benim doğru diyorsun chciconunkiler görüntü olarak çok güzeller ama ebat olarak biraz küçük oluyolar baktığım kadarıyla izmitte bir pasajın altkatında biyerde bakmıştım bide hankilerinde yatak var benim baktıklarımda yatak yoktu enaltta şiltesi vardı 6 aydan sonra altta yatıracağın için şiltenin üzerine yatak almak gerekiyo ben kraft chcico bayb zgoo ya bakmıştım sen hangilerine baktın yataklı fiyatta verirsen sevinirim

cnm benim baktığımda pasaj altıydı.aynı yerdir.orada chcico,cazal,falan vardı.4 çeşitti.diğerlerini hatırlayamadım.en güzeli chcico görünüyodu.kenarları falan naylon değildi.pamukluydu.kız bunlar kendiliğinden yataklı demişti ama 2 yaşına kadar yatabilirmiş diğerlerine göre daha kısaydı.fiyatı 375 di galiba nettede öyle.diğerlerinin boyu daha uzundu mesela.3 yaşa kadar yatabilirmiş.fiyatı 125 e, 250 ye olanda vardı.ama bilemiyorumki.ilk bebeğim.iyi birşey olsun ikinciyede kalsın istiyorum.sen krafta nerden bakmıştın o pasajda kraft yoktu.

arkdaşlar bugun bütün alabileceklerimi aldım sayılır.izmite gidicekdim çıkdık yola sonra dedimki eşime ncity e de bi bakalım dedim iikide demişim wenicce diye bebek çocuk mağzası var ürünleri çok kaliteli o kadar çok şey aldımki iki kızımada aldım yüzde 70 indirim var çok şık şeyler var büyük kızıma iki pijama,çizme,kazak,kilotlu çorap,toka,badi,pantolon,kot etek.küçüğede pantolon,hırka,3 üst badi,3alt patikli pijama,bi takım pijama.iki tulum,4 tane badi,bi eşofman takımı,ayriyetten fermuarlı eşofman üstü ve hepsinin toplam fiyatı 600 civarı tutuyordu hepsini 200 e aldım.bence bi bakın çok kaliteli ve ucuzlar.

cnm güle güle kullan aldıklarını.bende duymuştum indirim olduğunu ama gidemedim.pijama takımı zıbın falan uygunmuydu.beşik almamışsın heralde.

cnm güle güle kullan aldıklarını.bende duymuştum indirim olduğunu ama gidemedim.pijama takımı zıbın falan uygunmuydu.beşik almamışsın heralde.

yok canım ben beşik almıcam kızımın beşiği hala çok sağlam birde küçük taşınabilşr beşiğimiz var çok uygundu fiyatlar 12 milyona iki tane tulum aldım 8 milyona 3 lü badi aldım yine 8 milyona üçlü patikli alt aldım 6 milyona hırka aldım süper ip parası değil çok şık badiler var 4 milyona ekleyim resimleri en iisi öle bakın:):)

Back
X