teşekkürler cnm..
:teytey:
ne demek kız rica ederim lafımı olur.:):)alkisalkisalkis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler cnm..
:teytey:
arkdaşlar bugun bütün alabileceklerimi aldım sayılır.izmite gidicekdim çıkdık yola sonra dedimki eşime ncity e de bi bakalım dedim iikide demişim wenicce diye bebek çocuk mağzası var ürünleri çok kaliteli o kadar çok şey aldımki iki kızımada aldım yüzde 70 indirim var çok şık şeyler var büyük kızıma iki pijama,çizme,kazak,kilotlu çorap,toka,badi,pantolon,kot etek.küçüğede pantolon,hırka,3 üst badi,3alt patikli pijama,bi takım pijama.iki tulum,4 tane badi,bi eşofman takımı,ayriyetten fermuarlı eşofman üstü ve hepsinin toplam fiyatı 600 civarı tutuyordu hepsini 200 e aldım.bence bi bakın çok kaliteli ve ucuzlar.
cnm ben oranın telefonunu aradım netten bulamadım.sende fiş vardır.oraya bakıp tel nosunu yazabilirmisin sana zahmet.olmazsa arayıp hafta içi gideyim diyorum yada pazar gününe kalacak gitmem.vereliniortak
hakikaten aldıkların çok süpermiş... güle güle giysinler canım!!!:)bunlarda gerisi.
hemen yazdım:):)325-36-06
325-36-54
merhabalar.bende 24 haftalık hamıleyım.izmite gelin geldim istanbuldan.konak hastanesie gidiyorum erkan beye.memnun sayılırım çok dr. değiştirdim de..neyse..giyim konusunda bende weniceden bir suru sey aldım hıc para tutmadı ama gecen haftaydı daha o zaman bıle raflar bomboştu..silip süpürmüş herkes.annem istanbuldaki baska b magazasından aldı.kımsenın haberı yokmuş :))
ayrıca pınar gıyımdekı urunler çok guzel ama idil baby gibi kaliteli ürünler malumunuz tuzlu biraz.bebe dünyası ise çok pahalı.ucuz yazmışsınız ama ben chicconun bebek bakım setini çantasıyla beraber pınar gıyımden aldım 52tlye bebe dunyasında 56tlydı. hamılelıgımın en erken donemlerınden ıtıbaren fıyat arastırması yaptım.magazaları gezdım tek tek her carsıya ındıgımde.en mantıklı yer özdilek.ufaklık marka ürünler oldukça uygun.ancak daha 2 gun once kız bebeklere sadece 1 hastane cıkısı kalmıştı.o da guzel degıldı..ama poşetlerde 2 alt veya 2 üst şeklinde ayrı ayrı satılan urunler var.kaliteliler yıne ufaklık markasının.ayrıca isterseniz eldiven patik şapka ekleyebiliyorsunuz.3-5-7 liralık şeyler.idil babynin hastane çıışları 40tlydi pınar bebede 60 tl..ama gelgelelimki kalmamış..keşke zamanında daha erken demeyip alsaydım..bende parkyatak alıcam chıcconunkını.ebebek dıye bı ınternet sıtesı var.orda 350tl.bbe dunyası ve bınımum magazalarda 360-375 tl(chicconun bakırköydeki kendi magazında da 375tl) ben gıdıp magazadan gordum elımle tuttum saglamlıgına baktım.ebebek.com sitesinden alıcam zamanı gelınce.kargo ucretıde yok..bebek arabamızıda begendım gıdıp magazada onuda netten alıcam.rengıne kadar belırleyebılıyorsunuz çok mantılı bence.sizede öneririm.herkese kolay dogumlar.
not:benım bebegımın ayagında bı sorun var.dısa donukluk var ve dogumdan hemen sonra alcıya alınacak vs 3-4 ay boyunca.halıyle patıklı tulumlar pantolonlar ısımıze yaramayacak.ozdılektekı ufaklık markasının o poşetlerdeki ürünlrinde patıklı,patiksiz birçok secenek var.tavsiye ederımm
ben daha 11 haftalığım ve bebeğimin hiç eşyası yok![]()
canım çok erken daha üzme kendini alırsın ben 20 haftalığım bende bir çorap bile almadım dahaa yeterki para ve sağlık olsun bir günde de alınır herşey dimii amaaa
9ul54h selma kızlar burası ayrı bir forum oldu valla:):)kızlar 4,ayı tamamladıgınızda yavaş yavaş alın bence sonra baya bi yükleniyo maddi açıdan zor oluyor.almam gereken bi kaç şey daha var ama bugun doktora gittik bizim kızın acelesi varmışerken doğum tehlikesi için ilaç verdi doktor bende hemen aldıklarımı yıkamaya başladım.daha çok erken ya gelmesin inşallah vaktinde zamanında gelsin cadalozum.kızlar içinizde süt almaya başlayan oldugumu yoğun istek üzerine sağlık ocagına gittim bugun tetenozumun ikinci dozunu oldum brde süt kupanu verdiler aylık 12 lt 6 ay boyunca alıcam.
selma kızlar burası ayrı bir forum oldu valla:):)kızlar 4,ayı tamamladıgınızda yavaş yavaş alın bence sonra baya bi yükleniyo maddi açıdan zor oluyor.almam gereken bi kaç şey daha var ama bugun doktora gittik bizim kızın acelesi varmışerken doğum tehlikesi için ilaç verdi doktor geçmiş olsun kaçıcı ayın arkadaşım inşllah zamanlı gelir bolbol yatarak dinlen
Zeyl canım ben de dekuponlar var ama nerden alacağımı bilmiyourm ya izmiti çok bilmediğimden bir yerdedi ebe ama kozanlar mıydı neydi hatırlamıyourm heryerden alabilrimiyiz? Sen nerden alıyorsun bana da ordan alabilrim belki.. kuponlar bana bakıyor ben kuponlara...eyvahedigeldismileBende beş buçuk,altı ay sonra yavaş yavaş almaya başladım anca bitirebildim.Alışverişi zamana yaymak gerek tabi ama heyecan yapıp erken karar vermemek lazım...Mesela hastane çıkışımı beş buçuk aylıkken almıştım sonradan yeni sezon ürünler çıktıkça biraz pişman oldum açıkcasıNetten araştırıp,karar verip 7.aydan sonra almak aslında çok mantıklı..Net gibi bi kolaylık var elimizde..
Canım neden erken doğum ya geçmiş olsun..Yatıp dinlenme vermiştir sana şimdi doktor...
Hayırlısıyla inşallah böyle bir durumla karşılaşmazsın.Hangi hastaneye gidiyorsun peki ?
Süt kuponu alıyorum iki aydır..Sütlerde çok güzel opuyorumnanaktan Sağlık ocağına her ay gidiyorum çok iyi oluyor,ebelere herşeyi soruyorum,doğm kontrolünden doğuma kadar.Çok iyiler ebe teyzelerimiz...Tahlil filan da yapıyorlar.Herkese tavsiye ederim düzenli biçimde hemde resmi olarak gözetim altında olmak çok medenice...