Doğuma Hazırlık İzmitli Hamişler Fikir Alışverişi Yapalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
escos sendemi hamliesin canım hayırlı olsun
bizde 37 haftamızdayız heran bekliyoruz artık prensesimizi hayırlısıyla gelsinler yavrular inş.
tüm hazırlıklarımız tamam çantamız hazır bekliyoruz kızımızı dört gözle hayırlısıyla inş. :ecrin_bebek:

Süt kuponu alıyorum iki aydır..Sütlerde çok güzel Sağlık ocağına her ay gidiyorum çok iyi oluyor,ebelere herşeyi soruyorum,doğm kontrolünden doğuma kadar.Çok iyiler ebe teyzelerimiz...Tahlil filan da yapıyorlar.Herkese tavsiye ederim düzenli biçimde hemde resmi olarak gözetim altında olmak çok medenice canım kaç aylık hamilesin süt kuponunu nasıl alıyorsun birde ana sağlık ta hamile takibi yaparlarmı acaba gitsek ordan da alabilirmiyiz süt kuponu bana yakın ana sağlık var tetenoz aşısı için oraya gitmeyi düşünüyordum yaparlarmı acaba oğlumun aşılarını orda yaptırmıştım 3 sene önce bir fikir verirsen sevinirim

Canım hamileliğinin 7.ayından itibaren vermeye başlıyorlar.Sonrasında da doğumdan üç ay sonrasına kadar veriyorlar.Toplamda 6 ay 12 lt süt alıyorsun canım.Ya aslına bakarsan bende İzmite yeni geldim,bende pek bilmiyorum ama, İstanbulda ana sağlık merkezlerinde de çok ilgileniyolarlardı.İzmiti bilmiyorum işte canım..

Zeyl canım ben de dekuponlar var ama nerden alacağımı bilmiyourm ya izmiti çok bilmediğimden bir yerdedi ebe ama kozanlar mıydı neydi hatırlamıyourm heryerden alabilrimiyiz? Sen nerden alıyorsun bana da ordan alabilrim belki.. kuponlar bana bakıyor ben kuponlara...

escoscum ben mesela yenikentte oturuyorum.Hemen merkezi bi yerde bi market adresi verdi bana ebe.Sana da öyle vermiştir.Adresi de not etmişti hatta süt kopununa.Sana not etmediyse,tekrar gidip sor adresi iyice öğren boşa gitmesin sütlerinyerimseniben

bende az önce tetanozun 2. dozunu vuruldum banada 28.haftada süt fişi vereceklerini söylediler.bu arada dün akşam derince kipaya gittim orada wenish bebe varmış kızlar duyurulur.baya büyük. aldım biraz cicciler kızıma.

penye battaniye 10 tl.kapşonlu önden fermuarlı swith 10tl.uzun kollu badi 4.5 tl. ikili badi uzun kol 7 tl.önden düğmeli uzun kol pijama takımı 9 tl.çorap 1 tl.hepsi 41 falan tuttu.inşallah aldıklarımdan pişman olmam.

penye battaniye 10 tl.kapşonlu önden fermuarlı swith 10tl.uzun kollu badi 4.5 tl. ikili badi uzun kol 7 tl.önden düğmeli uzun kol pijama takımı 9 tl.çorap 1 tl.hepsi 41 falan tuttu.inşallah aldıklarımdan pişman olmam.

Ela eklesene aldıklarını bakalım canım

nerden aldın bunları yahu ne ucuzmuş

Canım hamileliğinin 7.ayından itibaren vermeye başlıyorlar.Sonrasında da doğumdan üç ay sonrasına kadar veriyorlar.Toplamda 6 ay 12 lt süt alıyorsun canım.Ya aslına bakarsan bende İzmite yeni geldim,bende pek bilmiyorum ama, İstanbulda ana sağlık merkezlerinde de çok ilgileniyolarlardı.İzmiti bilmiyorum işte canım..

canım ben izmitliyim ama istanbulda oturuyorum yani istanbulda gidecem ana sağlıkta ilgileniyolarsa oraya gidecem birde ben sütleri sağlık ocağından direk veriyorlar diye biliyodum annemin komşusu gölcükte alıyodu üzerinde satılmaz vs vs diye aplem vardı

CADIARZU

canım ben izmitliyim ama istanbulda oturuyorum yani istanbulda gidecem ana sağlıkta ilgileniyolarsa oraya gidecem birde ben sütleri sağlık ocağından direk veriyorlar diye biliyodum annemin komşusu gölcükte alıyodu üzerinde satılmaz vs vs diye aplem vardı

CADIARZU

Yok canım sağlık ocağından vermiyorlar bi market ismi veriyorlar sen ordan alıyorsun..

bende ayın 5 inde amniosentezimi oldum,sonuçlar ocak sonu çıkacak
inş. ondan sonra alışverişe başlıycaz,17.haftamıza girdik bugün

escos sendemi hamliesin canım hayırlı olsun
bizde 37 haftamızdayız heran bekliyoruz artık prensesimizi hayırlısıyla gelsinler yavrular inş.
tüm hazırlıklarımız tamam çantamız hazır bekliyoruz kızımızı dört gözle hayırlısıyla inş. :ecrin_bebek:
evvet fatolinaaa ben de şbat ta bekliorum oğluşu bakalım çok ağırım artık demir gibi yere oturunca kalkamıyorum :kedi:seninki bitmiş artık hadi hayırlısı!!!

escoscum ben mesela yenikentte oturuyorum.Hemen merkezi bi yerde bi market adresi verdi bana ebe.Sana da öyle vermiştir.Adresi de not etmişti hatta süt kopununa.Sana not etmediyse,tekrar gidip sor adresi iyice öğren boşa gitmesin sütlerinyerimseniben
teşekkürler anladım ya kozan mı kozanlar mı ne dedi çarşıdaymışş..ama hatrlmyrm tekrar sorarım artık napayım...:ecrin_bebek:

COLOR][/B
Canım neden erken doğum ya geçmiş olsun..Yatıp dinlenme vermiştir sana şimdi doktor...
Hayırlısıyla inşallah böyle bir durumla karşılaşmazsın.Hangi hastaneye gidiyorsun peki ?

Süt kuponu alıyorum iki aydır..Sütlerde çok güzel opuyorumnanaktan Sağlık ocağına her ay gidiyorum çok iyi oluyor,ebelere herşeyi soruyorum,doğm kontrolünden doğuma kadar.Çok iyiler ebe teyzelerimiz...Tahlil filan da yapıyorlar.Herkese tavsiye ederim düzenli biçimde hemde resmi olarak gözetim altında olmak çok medenice...

saol canım ya doktor da biraz abarrtı sanırım büyük ihtimalle gaz sancısıydı ama eşim durdurmadı hemen randavu aldık gittik doğum pozisyonunu almış ilaç verdi ama kullanmıcam acayip baş ağrısı yapdı dayanamıyorum bide bebekde kalp atışlarını hızlandırıyomuş falan.evt bol bol yat dinlen dedi ama nerdeeee kaynanacugum geliyor o benden önce doğurucakmış:(:(allah kolaylık versin bana.ohaoldumsmile
bizde aldık kuponumuzu ama merkette süt bitmişdi yarın alıcaz artık.
ne güzel ikonlar eklemişler ya:):):)bayanssulusmileaklinialirimsmileis

kızlar süt kuponu ne en ilk duyuyorum ne cahilim hya:):) ama ben daha 20 yaşnda tecrbesz bi anneym bebişim 32 haftalık oldu elim ayağıma dolanıo yalancı sanclar başladı ama tam herşei hazr deil doğma daha die yalvarıyorum:) her sancıda benm oğlum çok hareketli ya her an doğcak die aklım çıkıo bakalım salı günü kontrolümüz var bide doğuum izni alcam ssk lıyım die doğumdan snra devletten doğum parası alıcam kızlar kilolar ne alemde ya kaç kilo aldınız ben gecen ay 27 haftalıktm 7 kilo almşım toplamda acaba 1 ayda kaç kilo almşmdr:):) en fazla toplam 10 klo olmşmdr çaatlaklar henüz yok göğüslerim süt doldu onndan göğüs altlrmda kızarıklıklr var çatlamş gbi inş. gecer:)

kızlar süt kuponu ne en ilk duyuyorum ne cahilim hya:):) ama ben daha 20 yaşnda tecrbesz bi anneym bebişim 32 haftalık oldu elim ayağıma dolanıo yalancı sanclar başladı ama tam herşei hazr deil doğma daha die yalvarıyorum:) her sancıda benm oğlum çok hareketli ya her an doğcak die aklım çıkıo bakalım salı günü kontrolümüz var bide doğuum izni alcam ssk lıyım die doğumdan snra devletten doğum parası alıcam kızlar kilolar ne alemde ya kaç kilo aldınız ben gecen ay 27 haftalıktm 7 kilo almşım toplamda acaba 1 ayda kaç kilo almşmdr:):) en fazla toplam 10 klo olmşmdr çaatlaklar henüz yok göğüslerim süt doldu onndan göğüs altlrmda kızarıklıklr var çatlamş gbi inş. gecer:)

cahillikle ne alakası var canım ya sen geç bile kalmışsın hemen bi sağlık ocagına git kupon veriyorlar bendede başladı sancılar umarım yalancıdır bu sancılar vaktinde gelsin inşallah oğluşun.

cahillikle ne alakası var canım ya sen geç bile kalmışsın hemen bi sağlık ocagına git kupon veriyorlar bendede başladı sancılar umarım yalancıdır bu sancılar vaktinde gelsin inşallah oğluşun.

sağol canım seninde inşallah kızmı erkekmi bebişin kaç haftalık oldun tahmini doğum ne zamn benm tahmni doğum mart 12 gbi sancılar başladı ara ara vuruo benm bebişim çok hareketli ama hep eli ayağı kıpırdak:) ondan ayağını her yere dayıyor..senin bebişte aynıdır dönüyodur büyüdüler artık sığmadıkları için bize vuruyolar :D kaç kilo oldu canım bebişin yaşın kaç bide 2ci bebiş galba...?

sağol canım seninde inşallah kızmı erkekmi bebişin kaç haftalık oldun tahmini doğum ne zamn benm tahmni doğum mart 12 gbi sancılar başladı ara ara vuruo benm bebişim çok hareketli ama hep eli ayağı kıpırdak:) ondan ayağını her yere dayıyor..senin bebişte aynıdır dönüyodur büyüdüler artık sığmadıkları için bize vuruyolar :D kaç kilo oldu canım bebişin yaşın kaç bide 2ci bebiş galba...?

bnm kızım olucak canım evt ikinci kızımız geliyor.bendede var sancılar bnm 25 mart falan ama sezeryan oldugu için 10 gün erken alıyolar.muhtemelen mart 15 falan olur ben 30 haftalıgım 1 hafta önce falan gittik 1400 dü zamanlarında gelsinlerde ben başka bişi istemiyorum.bnmkide acayip hareketli birde doğum pozisyonunu aldı mideme acayip baskı uyguluyor.

Back
X