Doğuma Hazırlık İzmitli Hamişler Fikir Alışverişi Yapalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar cevaplar için teşekkürler.özdilekten alanlar nezaman aldınız acaba indirim devam ediyormudur.:dance:

canım yerini birtaz ayrıntılı anlatır mısın oraya da bakayım?

ya cnm aslında çok basit bi yerde..nasıl desemki..çokta bilmiyorum izmiti ama tam çarşıda ya..yani şöle diyim,kızılayın karsısında kalıyo hemen.şennur nikah şekeri.belsadan yürü direk kızılaya doğru önündesin hemen sağda kalıyo.tavsiye ederim

kızlar cevaplar için teşekkürler.özdilekten alanlar nezaman aldınız acaba indirim devam ediyormudur.:dance:

ben gittiğimde yılbaşına 1-2 gün vardı. ama çok da ürün vardı bence devam ediyordur. sezon bitiyor sonuçta...

bugün özdilekteydik. pijamalarda eskisi kadar çok cesıt kalmamıs ama yıne de bakılabilir. 20 lıralık olanlarda çeşit azalmıs sadece. bir de kızımıza bornoz sati aldık. 1-2 yaş grubundan aldık indirim yapmışlar. arkadasımın kızına almıstyık 2 ay önce falan 50 lıraydı, 40 lıraya düşmüş. 8 yaşa kadar böyle fiyatlar. 8 yaştan sonrakiler 50 lira 63ten düşmüş. içinde bornoz, havlu bi de baş havlusu var. büyük grupta bir de terlıkler. disney karakterleri var inanılmaz sevimliler.

bugün özdilekteydik. pijamalarda eskisi kadar çok cesıt kalmamıs ama yıne de bakılabilir. 20 lıralık olanlarda çeşit azalmıs sadece. bir de kızımıza bornoz sati aldık. 1-2 yaş grubundan aldık indirim yapmışlar. arkadasımın kızına almıstyık 2 ay önce falan 50 lıraydı, 40 lıraya düşmüş. 8 yaşa kadar böyle fiyatlar. 8 yaştan sonrakiler 50 lira 63ten düşmüş. içinde bornoz, havlu bi de baş havlusu var. büyük grupta bir de terlıkler. disney karakterleri var inanılmaz sevimliler.

cnm ya saol iyiki yazmışsın.bizde gitmeyi düşünüyoduk.çeşit azaldıysa eğer okadar yolu tepmiyeyim bari.

cnm ya saol iyiki yazmışsın.bizde gitmeyi düşünüyoduk.çeşit azaldıysa eğer okadar yolu tepmiyeyim bari.

ne demek:) biz uzunçiftlıkte oturdugumuz ıcın alısverıse sık sık gıdıyoruz oraya. 30 lira ve üzeri güzel seyler var ama uzaksan carsıdan da bulabılırsın o fıyatlara.

mrb kızlar dün nihayet park yatağımızı aldık.kraft 504 dönenceli kırmızı gri.220yi 6 ya böldüler.yerin adını bilmiyorum ama yine buradan duymuştum.güvenal çantacının karşısında savaş kırtasiye yanında.piyasaya göre uygundu.başka markalarda var.buarada ben hala pijama takımı bulamadım.piyasada pek inceler yok.benim doğum nisan sonu.sizce kısa kollumu almam gerekir.karar veremedim.bilmiyorumkismile

mrb kızlar dün nihayet park yatağımızı aldık.kraft 504 dönenceli kırmızı gri.220yi 6 ya böldüler.yerin adını bilmiyorum ama yine buradan duymuştum.güvenal çantacının karşısında savaş kırtasiye yanında.piyasaya göre uygundu.başka markalarda var.buarada ben hala pijama takımı bulamadım.piyasada pek inceler yok.benim doğum nisan sonu.sizce kısa kollumu almam gerekir.karar veremedim.bilmiyorumkismile

canım bende ordan aldım büyük bi bebk mağazası dime adı by bemo fabrika satış yeri ama çok harika şeyler var uygun benim oğlumunda kırmızı gri jenny nin benmki kraftlar genişti benim yerim yok benmkinin boyu uzun eni dar kraftın eni geniş boyu kısadı hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kullansın bebişin benmkide aynı renk üstünde oyuncakları var uyku setinide aldım içindeki sünger yatağınıda sende aldınmı gayet uyguna geldi..

evt o mağaza cnm.saol sende güle güle kullan.ben yatak ve uyku seti almadım.çine 2 katlı yorgan serince yumuşacık oldu.o yüzden almayabilirim şimdilik.uyku seti yerine nevresim takımı alayım diyorum ama bilemiyorum.uyku setleri nekadar biliyormusun cnm.

arkadaslar e-bebek in sitesinde her gün bazı urunlere %28 indirim varmıs. yarın bebefox un ürünleri indirimliymiş, bugun gebe kıyafetlerı falan. subat sonuna kadar devam edıyormus. hatta su cok tartısılan concord neo travel sistem bebek arabaları da 1600lerden 1200lere dusecekmıs 21inde heralde. aslında ben bunu bir topic vardı indirim haberlerı, oraya yazacaktım ama konuyu bulamadım yaşlanıyorum heraldekaydirigubbakcemile3

evt o mağaza cnm.saol sende güle güle kullan.ben yatak ve uyku seti almadım.çine 2 katlı yorgan serince yumuşacık oldu.o yüzden almayabilirim şimdilik.uyku seti yerine nevresim takımı alayım diyorum ama bilemiyorum.uyku setleri nekadar biliyormusun cnm.

canım benim park yatak sünger yatak bide uyku seti beşiklik toplam 200 verdim 250 flandı indrm yaptlr snger ytak 40 milyon çok uygn geldi piyasada park yatağın sünger yatağı 70 tl çok yumuşak hemn uylu setide 35 den başlıo dedi çocuk ben toplu aldm hepsni uyku setleri çok güzel ama bana üşür gbi geldi bitane battaniye almıştım onu örtcem üstüne sanki yorgnlr ufak ya üşür gibi gelio peluş yorgan koydum ayak ucuna..

slmm kızlarrr benım sorularım olucakk

1...akademı hastahanesındekı nurı bey hakkında yorumm yaparmısınızz??ona gıttmeyı dusunuorum da..bıde fıyatlarıı bılıosanızz solermısınızz..

2...kızılayda gebelık için yapılan kan tahlılı ucretı ne kadarr..akademı be dıger ozellerde 40ytl mışş

slmm kızlarrr benım sorularım olucakk

1...akademı hastahanesındekı nurı bey hakkında yorumm yaparmısınızz??ona gıttmeyı dusunuorum da..bıde fıyatlarıı bılıosanızz solermısınızz..

2...kızılayda gebelık için yapılan kan tahlılı ucretı ne kadarr..akademı be dıger ozellerde 40ytl mışş

cnm mrb hoş geldin.ben nuri beye gidiyorum.memnunum kendisinden.rahat biri, insanı sıkmıyor, rahatlatıyor.gereksiz yere ilaç vermiyor.normal doğum yanlısı,tavsiye edebilirim.muayene 66tl.doğum ücretleri değişecekti gidip öğrenmek lazım.

hımm anladım elacımm..ben normal ıstemıorumm ama:( dıs gebelıkten amelyat oldumm sezeryanlı oyuızdende yapmaz zate benıı normal dogumm...ya bıse sorcamm..ben daha yenı hamıleyımm yanı adetım gecelı 3 gun oldu ewde test yaptım pozıtıf cıktı..dırek ben nurı beye mı gıdıyım..yoksa dısarda kan tahlılı yaptırıp daha sonramı gıdeyımm...yardımcı olursanız coook sevınırımm

öncelikle hayırlı olsun gebeliğin. inşallah bu sefer sorunsuz bir hamılelık gecirirsin. ben testten sonra devlet hastanesinde kan tahlılı yaptırıp bir hafta sonra özel doktoruma gitmiştim. kese olussun öyle ultrasona gireyım dıye düşünmüştüm. zaten doktoruma o yaptırdıgım testın sonucunu gösterince daha cok yeniymiş kese olusmamıstır haftaya baksak daha ıyı olurdu dedi, ben zaten bekledım deyınce iyi yapmıssın ozaman hemen bakalım demişti. o zaman bile bebişi görebilmek ıcın bır hafta sonra yine cagırmıstı cünkü sadece kese vardı.

tesekkr ederımm canımm...yanı dewlet hastanaesıne mı gıdeyım arkadsımm ben alttan muayne etmesını de ıstemıorumhemen..alltan ultrasyoınla bakıolare yaa...ya dedım akademıde kan testı yaptırayımm fıyatıda 40 ytlmıss..acaba kızılayda ne kadardırr

kızılayı bılmıyorum ama devlette istesen bıle muayene etmıyor senı :) benım kasıntı sorunum vardı kuduruyodum acıdan, doktora 2 kere söylememe ragmen ilgilenmedi.. teste bakıp hamılesın dedı, ilk mi dedi ha bir de folik asit kullan dedi ve benimle ilgilenmeyı kestı...haftamı bile netten hesapladım düşün. kasıntıyı da Allah tan annem saglıkcı o konustu da doktorlarla gecici bir merhem aldım, sonra kendı doktoruma tedavi oldum. bence özele sırf test için o kadar para verme, yine de senın kararın tabi.

anladım canımm dewlete gıdeyım ozman
canım devlette fazla ilgilenmiyolar hijyenikte değil tavsiye etmiyorum yeni gebe oldğun için bence tıp merkezlerid aha hijyenik bende ilk kocaeli tıp merkezine gttim ssk lıyım kan ve idrar tahlili yaptrdım gebeliğimi neteştirmek için çok uygun fiyatlarıda şimdide kocaeli tıpta özlem hanıma gidiyorum doğumuda konakta yapcam bence önce tıp merkezine git gebelik tahlilini yaptır daha snra bebişin 1 ayı gectkten snra nuri beye gidersn şimdi gitsende oda test yapcak çok pahalı özllerde ben kocaeli tıpta 20 tl ye muayne oluom testlrimde çok uyguna yapıolr doktorun gene nuri bey olsun ama daha erken ilk muaynen için hem alttan muayne sakın yaptrma hiç önermiolr ben bile 20 gün kaldı doğuma doktrum alttan muayne yapmıor doğum anında zaten doktorun açılma varmı yokmu diye yapıcak dedi eğer şimdi yaparsam sancın gelir dedi erken doğum olur senin için daha erken ama alttan muayne ii bişi deil allah sağlık versin bebişinle sana herşey gönlnce olsun çok yolun bşındasın ama ok güzel şeyler seni beklioopuyorumnanaktan

Back
X