Doğuma Hazırlık İzmitli Hamişler Fikir Alışverişi Yapalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
esracım odada bir refakatçinin yanında gece eş falanda kalabiliyormu acaba.annem kalacak ama eşim de kalsa kıvrılsa biryere.birde cnm hastanede yemek olayı nsl oluyor acaba.refakatçinin yemeğini veriyorlarmı yoksa dışarıdanmı hallediyoruz.birde senin sezeryadan sonra hemen sütün geldimi yanımıza şu süt arttırıcı çaylardan almaya gerek varmıki acaba.

benm gündüz annem yanımdadı ilk bi önceki gecede hastnde sabhladıımız için çok yorlmştu evde bizim yakn olduğu için git dinlen gelirsisn gece dedm anneme 10 gbi gtti 10 da zyarteci saati btio gece ağlamadı bebişim usludu ondn eşm gece kaldı gndz uyudu gndzde annem kaldı yanmda geceleri eşimle kaldık o baktı bebeğe sağolsn hem antremn yaptı:) 1 kişi kalablio sadce dierkalan kişiye ekstra ücret istiolrmş öle demişti bize görevli tek kişi kalblio 10 dan snra km refaktci kalck die imza attrmaya geliolr ziyrt saati bitmiştr diolr ama son gece bebek baya huysuzlandı bizim uyutamdk bende yorgndm annem geldi babm geldi refktci deişcez dediler ama 1 kaç saat durdulr kmse gelip bişe demdi gece 2 gbi geldler iszin verdler yukrı çıkmalrına öle prüz yaşamdk refakatci yemeği gelio sabh kahvaltı öğlen bde akşam yemeği veriolr sana bisküvi ve çorba muhallebi veriolr ama refktciye norml yemk verilio canm.. ben sezeryandan çktm odaya geldm hemn emzrdm bi srun yaşamdm başta bebek alamıodu çok uclanmadı göğsm ama ebeler yardm edio beni her dk ebe geldi otramıom die yardm etti yatark emzrmeme çock alamıodu göğsmü zorla verdler 3 saatte bi emmesi gerkiomş ondn en son ne zamn emdi die srekli ebemz geliodu not alıodu eğer 3 saati gecerse uyuyrsa uyandrıp emzirtiodu çok ilgilidiler sağolsunlrsrekli kontrl ediolrdı ağrm olnca hemn ilaç iğne odamdan gelen gden eksk olmuodu çok güleryzlüler personelleryerimseniben

benm gündüz annem yanımdadı ilk bi önceki gecede hastnde sabhladıımız için çok yorlmştu evde bizim yakn olduğu için git dinlen gelirsisn gece dedm anneme 10 gbi gtti 10 da zyarteci saati btio gece ağlamadı bebişim usludu ondn eşm gece kaldı gndz uyudu gndzde annem kaldı yanmda geceleri eşimle kaldık o baktı bebeğe sağolsn hem antremn yaptı:) 1 kişi kalablio sadce dierkalan kişiye ekstra ücret istiolrmş öle demişti bize görevli tek kişi kalblio 10 dan snra km refaktci kalck die imza attrmaya geliolr ziyrt saati bitmiştr diolr ama son gece bebek baya huysuzlandı bizim uyutamdk bende yorgndm annem geldi babm geldi refktci deişcez dediler ama 1 kaç saat durdulr kmse gelip bişe demdi gece 2 gbi geldler iszin verdler yukrı çıkmalrına öle prüz yaşamdk refakatci yemeği gelio sabh kahvaltı öğlen bde akşam yemeği veriolr sana bisküvi ve çorba muhallebi veriolr ama refktciye norml yemk verilio canm.. ben sezeryandan çktm odaya geldm hemn emzrdm bi srun yaşamdm başta bebek alamıodu çok uclanmadı göğsm ama ebeler yardm edio beni her dk ebe geldi otramıom die yardm etti yatark emzrmeme çock alamıodu göğsmü zorla verdler 3 saatte bi emmesi gerkiomş ondn en son ne zamn emdi die srekli ebemz geliodu not alıodu eğer 3 saati gecerse uyuyrsa uyandrıp emzirtiodu çok ilgilidiler sağolsunlrsrekli kontrl ediolrdı ağrm olnca hemn ilaç iğne odamdan gelen gden eksk olmuodu çok güleryzlüler personelleryerimseniben

saol cnm güzelce anlatmışsın herşeyi.:1hug:

eet amelytta sona taklıo zaten belden iğne vuruldktn snra taklıo fazla hssetmiosun azcık acı duyuon belden aşaın uyuştuğu için pek bişe duymuon yani alttan muayneden daha az acıo diyiğm benm canm en çok orda yandı ebeler bakarkn canımı alıolr sanki sancı hiçbişe gelio o aılmaya bakmanın yanında bebeğin kafasına kadr elini sokuolr sancını arttırıolr dhaa çok onu hatrlamk istemiorm bile:( sonda mecbr taklıo aağa kalkamıosn 6 saat fllan benm dolmş kasıklarm ağrmaya başladı tvaletm geliomş gbi dedm bi baktm torba olmş hemn gelip boşalttlr o takılıken tuwltni yatıını hsstmiosn dolnca şişio kasıklarn ona dkkat edin benm unutmşlr boşaltmyıondan çişim varmş gbi acı başlmştı yapmak isteypte yapamıomşm gbi onun harcnde bende diodum saatlerdr nden ç,işim gelmio:):) meğer anlamıosn torba dolana kadr çekerkn braz canm yandı sondayı bde tahriş oluo sondadan böle srekli yanma oluo hemn hemşireye söle ilaç verio idrar yolun tahriş olduu için ben normldr dedm daynamaya çalştm ama dayanamdm yanma başldı srekli bi ağrı giriodu sıkıodm kendmi deişik bişe yani söledm hemn erkan bey ilaç verdi suda eriyen bişe bde hap ondn snra gecti zatn belden iğne çok ince olduğu için anlamıosn norml iğne gbi azcık canın yanıo ama harfiyen uy anestesi hocasının dedğine kesnlkle sıkma kendni iğneyi vururknde batrdığı anda ters tepki yapr kasarsan ona dkkt et ben son iğnede kastm bacağım çekme yaptı sıcradm hemn tuttlr bacğımı alh korudu yaniii

merhaba kızlarrr...
havaları güzel görünce kendımı dısarı attım haftasonu ıkı gündede dısarı cıktık cook ıyı geldı evde öyle bunalmısım ki... aslında cok yer gezmedık de ben agır aksak yürüyünce bı de habire yorulup oturunca tüm gün aldı dolasmamızkaydirigubbakcemile2
elacım ne demek, hazır gıdecektım zaten o gun muayeneye sormus olduk öyle işine yararsa sevinirim. ama akademıyı de anlamadıgımı söylemeden gecemıcem. bu fiyat ne böyle ya. muayeneler de daha pahalıymıs zaten. ben gecen sene subata kadar akademıy gıdıyodum hep rahatsızlıklarımda falan. ozaman yanlıs hatırlamıyorsam dr renklı 4 boyutlu ultrason ıcın ayrı bı odaya alıyordu. muayene ol gıyın cık ordan baska odaya zor oluyordu. konaga gecınce sonrasında baktım orda her doktorun kendı odasında var ve extra ücret yok. zaten dogum ucretlerı de daha pahalıydı ozaman ıcın akademı 700 konak 300 küsür lira alırız demıslerdı. onun ıcın hamıle kaldıgımda hıc dusunmeden konaga gıttım. doktorum emek bey ordan ayrıldıktan sonra kısa bır sure tereddüt yasadım ama iyikide hastaneyı degıstırmemısım diyorum sımdı. hakkında hayırlısı olsun canım gönlüne ve bütçene hangisi uyuyorsa onu seç. dogum seklını bebegın ozamankı durumu belırler zaten ama unutma hıcbır dr hasta istemedıgı surece sezeryan yapamaz. yeterkı sende bebısde saglıklı olun.
esracım heyecan dorukta bıldiğin gibi degıl... gunu bellı olsa ayrı dert olmasa ayrı dert:) kendımı kesılecek kurbanlık koyun gıbı hıssedıyom:) spinal olcam zaten canım genel anestezı hıc ıstemedım. yalnız kan verırken bıle fenalasan ben ozaman ne halt edecem bılmıyom düşünmesı bıle basımı döndürüyo:) hayırlısı dıyom artık. inşallah hemen yazabılırım senın gıbı. off cok heyecanlı yaakannehir

esracımm cok saol yaa bılmeyen ınsan ıcın anlattıkların cok onemlıı ben komple anestezıyle sezeryan olmustumm o bana rahat gelmıstı ama uyuanır uynamazz agrıların baslıo tabıı ama yıne dayanılıo yanııı ıgneden bıraz korktugum ıcın guvenemıorum ben belden uyusturmda kendıme

ozbekkcim saol cnm. bugün eşimle hem konağa hem akademiye gittik konuşmak için.vet konakta epiduralli normal doğumun fiyatı değişmiyormuş.584tl yani.ben tercih eden varmı diye sordum.normal doğumda epidural yaptırmıyormuş genelde hastalar.niye olduğuna anlam veremedim açıkcası.en son 2hafta önce yapıldığını söyledi oradaki bey.erkan bey doğurtmuş.odaları gezecektik konak tıklım tıklım valla.boş oda yoktu.yinede bir odaya girdim.bebek odaya yeni gelmişti.anne sezeryandan çıkıp geldi tam ben ordayken valla çok kötü oldum onu görünce neyse oraları geçiyim odayı beğendim ferah.sonra akademideki odaya baktık.ufacık karanlık bi oda.birde tek kişi kalmak için üstüne 100tl istiyolar.çok moralim bozuldu.konağa geçicem galiba.erkan beyden 29 marta randevu aldım ozaman 36+0 olcam.inşallah olumlu yaklaşır.bu arada eski doktorum arayınca nerelerdesin diye nediycem bilmiyorum.buarada akademide oda bakarken yine sezaryan olan birini getirdiler aman allahım hiç normal yapan yokmu ya dedim.hayırlısı tabi.kızlar bu arada bana bu konuda fikir verin ne olur.siz olsaydınız bu şartlar altında doktorunuzu değiştirirmiydiniz.

canım zor bir soru sormussun... ben olsaydım, bu durumda eskı ve yenı doktoru, hastaneyi vede bütcemı düşünürdüm. sen doktorların ıkısınıde tanıyosun , ikiside alanında iyi doktorlar.. hastanelerde imkan bakımından konak biraz daha önde gibi. para konusunda ise hala aklımın almadıgı bır fark var arada neredeyse akademıye 4 5 katı para verıcen. ben olsam erkan bey muayeneden sonra kafama yattıgı takdırde konaga gecerdım galıba cunku aradakı ucret farkıyla cocugumun bır ıhtıyacını karsılarım dıye düşünürdüm. hemde daha ıyı kosullarda bır hastanede dogum yaparak. doktorum aradıgında ne dıcem demıssın nuri bey insancıl br adamdır, akademıye gıderken ona muayene olurdum. sen durumu anlattıgın takdırde sana ıyı dogumlar dıleyecektır bence. yınede kesınlıkle dogumunun herseyıyle içine sinmesi lazım para pul da bir yere kadar. ne biliyim iyi düşün canım.

ozbekkcim saol cnm. bugün eşimle hem konağa hem akademiye gittik konuşmak için.vet konakta epiduralli normal doğumun fiyatı değişmiyormuş.584tl yani.ben tercih eden varmı diye sordum.normal doğumda epidural yaptırmıyormuş genelde hastalar.niye olduğuna anlam veremedim açıkcası.en son 2hafta önce yapıldığını söyledi oradaki bey.erkan bey doğurtmuş.odaları gezecektik konak tıklım tıklım valla.boş oda yoktu.yinede bir odaya girdim.bebek odaya yeni gelmişti.anne sezeryandan çıkıp geldi tam ben ordayken valla çok kötü oldum onu görünce neyse oraları geçiyim odayı beğendim ferah.sonra akademideki odaya baktık.ufacık karanlık bi oda.birde tek kişi kalmak için üstüne 100tl istiyolar.çok moralim bozuldu.konağa geçicem galiba.erkan beyden 29 marta randevu aldım ozaman 36+0 olcam.inşallah olumlu yaklaşır.bu arada eski doktorum arayınca nerelerdesin diye nediycem bilmiyorum.buarada akademide oda bakarken yine sezaryan olan birini getirdiler aman allahım hiç normal yapan yokmu ya dedim.hayırlısı tabi.kızlar bu arada bana bu konuda fikir verin ne olur.siz olsaydınız bu şartlar altında doktorunuzu değiştirirmiydiniz.

dün 2-3 tane doğum oldu bende randevulu hastaydım bize dediler doğum var muayene ertelendi. çok yoğun bi gündü. ama erkan beyden memnun kaldım. akademideyken bide ayrıntılı ultrasona dışarı gönderiyolardı bide ordan kazıklanmışım. bilmeyince böyle oluyor işte kazık üstüne kazık :( dün konakta yanımda bebekli bi bayan vardı erkan bey normal doğurtmuş onu. sezeryan değil yani hepsi ben o bayanı görünce rahatladım.

dün 2-3 tane doğum oldu bende randevulu hastaydım bize dediler doğum var muayene ertelendi. çok yoğun bi gündü. ama erkan beyden memnun kaldım. akademideyken bide ayrıntılı ultrasona dışarı gönderiyolardı bide ordan kazıklanmışım. bilmeyince böyle oluyor işte kazık üstüne kazık :( dün konakta yanımda bebekli bi bayan vardı erkan bey normal doğurtmuş onu. sezeryan değil yani hepsi ben o bayanı görünce rahatladım.

cnm nsl ayrıntılı ultrason için dışarı gönderdiler benden istemedi doktor ayrıntılı ultrason.senin özel bir durumunmu vardı.

cnm nsl ayrıntılı ultrason için dışarı gönderdiler benden istemedi doktor ayrıntılı ultrason.senin özel bir durumunmu vardı.

dün dr erkana ilk kez gittim ..

daha önce akademiydeydim dr gökhan gönderdi ayrıntılya. genelde her hastasını gönderiyor. sende gökhana gidiyorsan göndermeyi unutmuştur

kızlar yardımlarınız için çok saolun son anda kararsızlık yaşamak çok kötü oldu benim için inanın.ama doktorumda kalmaya karar verdim sanırım.epidural yaptırmıcam 2400 veremem.çekcem sancıyı artık neyapalım.dün akşam doktorumla normal doğum yapmış birisiyle özel mesajlaştık.sağolsun herşeyi anlatmış.doktor hastanede onu karşılamış,sancılarını çekerken yanında olmuş elini tutmuş,onu sakinleştirmiş.bunlar çok hoşuma gitti duygulandırdı beni.hangi doktor bukadarını yaparki.oyüzden çok güveniyorum doktoruma.erkan beye heralde budenli güvenemem.yanlış anlaşılmasın kendi doktorum olmadığı için diyorum.birde odalar tek kişilik ben tek kaldım diyor.nsl oluyo gerçi orasını anlamadım.neyse bir güncük sıkarım dişimi.buarada tabi inanmıycaksınız ama bebiş inşallah kilolu olmaz diye dua ediyorum.yani3,5u geçmez inş.ozbekkcim seninde buarada 2 günün kaldı.sağ sağlim bebişini kollarına alırsın inşallah.sonrasında yaşadıklarını hemen arayı uzatmadan yaz tamammı.dualarımız seninle.

kızlar yardımlarınız için çok saolun son anda kararsızlık yaşamak çok kötü oldu benim için inanın.ama doktorumda kalmaya karar verdim sanırım.epidural yaptırmıcam 2400 veremem.çekcem sancıyı artık neyapalım.dün akşam doktorumla normal doğum yapmış birisiyle özel mesajlaştık.sağolsun herşeyi anlatmış.doktor hastanede onu karşılamış,sancılarını çekerken yanında olmuş elini tutmuş,onu sakinleştirmiş.bunlar çok hoşuma gitti duygulandırdı beni.hangi doktor bukadarını yaparki.oyüzden çok güveniyorum doktoruma.erkan beye heralde budenli güvenemem.yanlış anlaşılmasın kendi doktorum olmadığı için diyorum.birde odalar tek kişilik ben tek kaldım diyor.nsl oluyo gerçi orasını anlamadım.neyse bir güncük sıkarım dişimi.buarada tabi inanmıycaksınız ama bebiş inşallah kilolu olmaz diye dua ediyorum.yani3,5u geçmez inş.ozbekkcim seninde buarada 2 günün kaldı.sağ sağlim bebişini kollarına alırsın inşallah.sonrasında yaşadıklarını hemen arayı uzatmadan yaz tamammı.dualarımız seninle.

canım senin kendi doğumun elbette ki sen karar verirsin kimse seni yanlış anlamazki keyif senin nerde istersen orda gerçekleştirirsin doğumunu. hayırlısıyla kurtul inşallah...

senin ticker ın yok o yüzden göremedim senin ne kdr kaldı doğuma ??

canım senin kendi doğumun elbette ki sen karar verirsin kimse seni yanlış anlamazki keyif senin nerde istersen orda gerçekleştirirsin doğumunu. hayırlısıyla kurtul inşallah...

senin ticker ın yok o yüzden göremedim senin ne kdr kaldı doğuma ??

cnm ben şuan 35+2deym son 4 hafta falan kaldı işte.heyecan dorukta.

Back
X