Kızlar ya ev çok kalabalık ve çıldırmak üzereyim. Az önce herkes gezmeye gitti, bebişim de uyuyorken pc ye bakayım dedim. Elacım ben hiç dikiş ağrısı yaşamadım. doktorum benim ameliyatım için şimdiye kadar yaptığım en iyi ameliyatlardan biri dedi. ben çok çabuk ayaklandım kendi bile şaşırdı:) ameliyattan sonra ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk ayağa kalkıyorsun. hatta afedersiniz ama ameliyat olanlardan ilk gazı çıkaran da bendim. ama benim karnımın içinde vardı ağrı. bunu genelde kimse yaşamıyormuş dr. um benim rahmimin çok geniş olduğunu söyledi. o yüzden toplanması sancılı olmuş. ameliyattan sonra oturmak ve kalkmak zor oldu. ama her geçen gün daha iyie gidiyorsun. bugüne kadar yan tarafıma yatamıyordum artık sağa sola da dönüp yatabiliyorum.
Esracım güzel temennilerin için çok teşekkür ederim.ben bir ağrı hissetmedim sadece boynumda biraz sancı oldu hastanede. o da bi gün falan sürdü. şimdi bir sıkıntım yok canım.
kızımın adını Umay Dila koyduk canım
Özbek bende kayısı ve incir kompostosu içtim o da işe yaradı.
Esracım güzel temennilerin için çok teşekkür ederim.ben bir ağrı hissetmedim sadece boynumda biraz sancı oldu hastanede. o da bi gün falan sürdü. şimdi bir sıkıntım yok canım.
kızımın adını Umay Dila koyduk canım
Özbek bende kayısı ve incir kompostosu içtim o da işe yaradı.