Doğuma Hazırlık İzmitli Hamişler Fikir Alışverişi Yapalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ozzbekkcim sağol cnm.kızlar buarada buraya girmiyosunuz ama ben yinede yazayım.akademide doğum fiyatları düştü.normal 490,sezeryan 630tl olmuş.çok şanslıyım.

ıyımısss fıyatlar eed canımm..

konaktakı fıyatlar ne kadar sure gerlı acaba yaa??

slm arkadaşlar....ben de izmitli bir hamileyim...istanbulda oturuyorum fakat doktor için izmite gidip geliyorum ayda 1....doğumumda eylül de olacak inşallah hayırlısıyla....:nazar:a.s.

herkese merhaba akademide ki evrim hanım hakkında bilgisi olan var mı gitmeyi düşünüyorum ama kararsızım

merhaba arkadaşlar acıbademde yıldız hanım çok iyi bir doktor ben ona gittim ve çok memnun kaldım.

kızlar ben dün doğum yaptım.39+2 de.normal doğum.bugün bebeğimle evdeyiz.çok güzel bir duygu.darısı sizlerin başına.

kızlar ben dün doğum yaptım.39+2 de.normal doğum.bugün bebeğimle evdeyiz.çok güzel bir duygu.darısı sizlerin başına.

elacım hayrlı olsn bende seni çok merk ediodm dier topikte seni soruodm allh analı babalı bytsn nasl gecti doğm normlmi yaptn anlatsana bbek nasl kaç kilo sen naslsn canm iimisinz:ecrin_bebek:

kızlar çok teşekürler.esracım normal doğum yaptım.bebek 2850 grdı.iyiyiz ikimizde.hemen ayaklandım zaten.doğumum güzel geçti.salı sabah 4.30 gibi sancım başladı 12de hastaneye gittik.öğlen 14 20 de kızım dğdu.fazla yazamıyorm kızlar.ben bi ara girmeye çalışırım yine.

canım ben hamıle oldugumu ılk ondan ogrendım hihoyyytbende bı arkadas tavsıyesıyle gıtmıstım cok ıyı guler yuzlu tatlı dıllı ama sadece bır kez gıttım

tşk ederim cevabın için bende ona gidicem heralde başka alternatifimde kalmadı zaten... bayan doktor takıntımız var başkada sanırım gidebileceğim bi doktor yok eyvahedigeldismile

tşk ederim cevabın için bende ona gidicem heralde başka alternatifimde kalmadı zaten... bayan doktor takıntımız var başkada sanırım gidebileceğim bi doktor yok eyvahedigeldismile[/QUOTE

Bende özellikle bayan dr. aramıştım ve tüm kontrollerim için Konak hast.sinde Dr.Gülçin hanıma gittim.Doğumumada o girdi ve çok memnun kaldım tavsiye ederim

tşk ederim cevabın için bende ona gidicem heralde başka alternatifimde kalmadı zaten... bayan doktor takıntımız var başkada sanırım gidebileceğim bi doktor yok eyvahedigeldismile[/QUOTE

Bende özellikle bayan dr. aramıştım ve tüm kontrollerim için Konak hast.sinde Dr.Gülçin hanıma gittim.Doğumumada o girdi ve çok memnun kaldım tavsiye ederim

teşekkürler ama konak hastanesini düşünmüyorum...

elacım Allah analı babalı büyütsün canım cok sevındım istedıgın gıbı normal dogum olmasına. inşallah saglıkla buyutursun bebegını.

slm bayanlar... bebeklerini kucaklarına alanlar allah analı babalı büyütsün yaşları uzun olsun meleklerinizin.... bu arada bende 13+5 im daha çok yolum var katedilecek ama inşallah bizde kucağımıza alırız meleklerimizi.....

Back
X