- 2 Aralık 2009
- 852
- 175
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnmben gecen akademiye gttim 73 tl aldılar muayneye
missgrafik canım özel msj atmışsın ama ben cevap veremiyorum yazdığım msj 50 olmadığından dolayı geçen ay benden de 32 aldılar o zaman renkli ultrosanlarında bi sorun vardı bana öle sölediler o yüzen 73 alıyorlar kaç haftalıksın
tşk ederim... biz şuan 34. haftayı doldurmak üzereyiz... temmuz 20 de kontrolumuz var gene o günde sezeryan gnümüzü verir bi kaç gün sonraya heralde
bide yani 4 boyutlu ultrason için ücret ekliyolar madem ama şansına demekki bize 4 boyutluyu actı doktor ama arkası dönük gözükmüyor dedi kapattı kısmet demekkaydirigubbakcemile3
bundan önce gölcük aileme gidiyordum her gdişimde 3 boyutluyla bakıyordu doktor ve her doktorun odasında ayrı ultrason aleti vardı hep 32 tl ödüyorduk ama orda da dogumhane yok malesef... akademiye başladık 3 doktor var dogumhane var 1 tane ultrason var oda ek ücretli :)
4 boyutluda arkası dönük olma diye olay olmazki adı üstünde 4 boyutlu! 4 taraftanda bebeği gösterebilir benim kızım 35 haftalık ama hem başaşağı hem arkası dönük ama evde albüm yapacak kadar çok fotosu var. size birşey dicem ama yanlış anlamayın akademi hastanesi hastalarını kandırmayı pek bir sever lütfen verdiğiniz bu ücretleri sorgulayın. ben 4 aylıkken bıraktım ama 4. ayıma kadar usg renkli ve de ayrıntılı ultrason semih özereninkinin aynısıydı. birde utanmadan beni prof semih özerene ayrıntılıya gönderdiler. ya ben anlamadım nasıl bir tezgah döndüğünü. artık önünden geçerken bile nefretle bakıyorum o küçük ama pahalı hastaneye. sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
herkes her yerden memnun veya memnun değil diye bişey yokki yaşamın kuralı gibi bişey bu senin hastanenle ilgilide bir sürü laf dönüyor etrafta kimi memnun kimi değil doğuma az zaman kalmışken herkes kendi kaderini yaşasın akıllara soru işaretleri sokmayalım bence
sezeryan için randevu verildiyse o saatte danışmaya gidiyosunuz işlemleriniz yapılıyo odanızı onlar seçiyo öyle çok boş olmadığı için pek te oda seçmek gibi bi şansınız olacağını sanmam ama en kötü odaları bile rahat ve geniş oluyo merak etmeyin benim bebeğim yıkanmadı yıkananda duymadım hiç sanırım siliyolar sadece doğum fotoğrafçısı konusunda bi bilgim yok duymadım daha önce umarım yardımcı olabilmişimdirkonakta doğum yapan arkadaşlar
sezeryana nasıl hazırlıyolar çok merak ediyorum
odamızı kendimizmi seçiyoruz önceden yoksa hangisi boşsa onumu veriyolar
bide doğunca bebeği yıkıyolarmı
sezeryan için randevu verildiyse o saatte danışmaya gidiyosunuz işlemleriniz yapılıyo odanızı onlar seçiyo öyle çok boş olmadığı için pek te oda seçmek gibi bi şansınız olacağını sanmam ama en kötü odaları bile rahat ve geniş oluyo merak etmeyin benim bebeğim yıkanmadı yıkananda duymadım hiç sanırım siliyolar sadece doğum fotoğrafçısı konusunda bi bilgim yok duymadım daha önce umarım yardımcı olabilmişimdir
jonycim yıkamıyorlar sadece temizliyorlar bebişi çünkü üzerinde getirdiği amniyon sıvısıylal birkaçgün durması gerekiyor diye duydum bende. zaten göbeği düşene kadar yıkamayın demişler geçen hafta doğum yapan arkadaşıma. fotoğrafçıyı bende bilmiyorum belkide isteğe bağlı getirtiyorlardır en iyisi sen onu gidince sor. ben fotocu düşünmediğim için sormak aklıma gelmedi..