Doğuma Hazırlık İzmitli Hamişler Fikir Alışverişi Yapalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kizlar ben 22 ci haftama gircem ins , suan funda dogan hanim doktorum cankattan hastanesin de cok da memnunum ilgisinden iyi bir doktor fakat orasi bana cok uzak geliyor ve bu benim ikinci hamileligim yani bu seferde sezeryan olcam ins fakat sezeryan dogum orda yapilmiormus körfez marmarahastanesinde yapiliyormus :S biraz düsündürücü ben marmarada yatarken ALLAH muhafaza bir sey olursa cankattan oraya nasil hemencikin gelcek o yüzden de biraz endiseliyim doktor degistirmeye düsünüyorum izmit de yeni özel bir hastane acilmis demet boyaci da orda calisiyormus o hastaneye giden ve demet boyaci icin önerileriniz var mi acaba yardimci olun ltf :)

Demet Boyacının olduğu yer bildiğim kadarıyla bir tıp merkezi ama şehrin içinde. Onlarda sezeryanı orada yapamıyorlar ama Akademi Hastanesini kullanıyorlar o da şehrin içinde ve güven rahatlığıyla gidebilirsin. daha öncede yazmıştım ben doğumumu orada gerçekleştirdim ve çok memnun kaldım.

canım burda özdeller var bide develi diye bi magaza var..ama onların web sayfası olacağını hiç ama hiç sanmıyorum...bence netten beğendiklerini göster bunlara benzer bulursan al de...hem o kadar iyi şeylerde olmuyo orda...fethiyede pınar avm var...daha kaliteli ve uygun oluyo ora...istersen bide oraya baksın eşin...marmariste yokmu mağaza...benimde eşim denizcide...bizde gelecez yüksek ihtimal oraya...:37:

canım gölcükte özellikle özdeller falan benim pek tercih ettiğim yerler değil. öyle yapacağına direk netten alsan? hem eşinin yurtdışı seyiri varsa oadan da çok güzel şeyler alabilir hem de kaliteli özellikle
İtalya'da chicco ürünleri çok uygun özelikle beek arabası ve oto koltuğu bence şansın varsa kaçırma sen markaları söyle o alsın.

selam kızlar,,,
devletin verdiği süt fişleriyle sütlerinizi hangi marketten alıyosunuz?adres ve market adı verebilirmisiniz lütfen...

merhaba herkese,

semih özeren in hastası olan var mı? onda doğum yapan veya yapacak olan. bilgilerini paylaşabilirler mi

bana bi akıl verin lütfen.. çok kararsız kaldım.. napcam bilmiyom.. özellikle ilk hamileliği olmayanlardan bi akıl lütfen.. kısaca özetliyim.. 36+0 ım bugün kontrolüm vardı, bebek 3,5 kilonun üzerinde şuan, doktor bu 5 e yakın bişi olacak dedi.. zaten hep ilerden gidiyodu haftalık olarak.. şimdi benim doktor baştan beri bana normal yaparsın sen diyodu. şimdi bebek çok iri aşağıdan parçalanırsın ilk doğumun bunca eziyete dikişe gerek yok sezeryan daha mantıklı dedi..aşağıdan 20 dikişin olacağına sezeryan olsun dedi.. bende korktum bebek çok iri, gerçekten zor bir doğum olur, ama sezeryan da korkutuyo beni.. hem bebeğiminde sıkışmasını sıkıntı çekmesini istemem tabii. doğumdan sonra bakabilecek kimse yok bana.. kayın validem var ama onunda eline kalmak istemiyom ,zaten bişi yapmaz da, yapsada hayatımın sonuna kadar öde öde bitmez kaferati.. sezeryandan sonra kaç günde kendi işimi yapabilecek hale gelirim acaba.. ne yapayım sezeryana ok mi diyim, direnip normal mi isteyim.. bide benim normal tarihim 11.11.11 idi. bayram sonrası, doktorum durursa arife günü alırız sezeryanla dedi,ben istemiyom öle çok erken alınmasını çünkü.. bide bayramı hastanede geçirmek var yani.. baş belası bi kayınvalidem var, tek derdi kurbanını kimin kestireceği, oğlu ona ait olacakmış bayramda, benimle pazarlık yapıyo şimdiden.. hey Allahım sabır.. napim ben arkadaşlar, normal mi sezeryan mı? ne dersiniz?

selam kızlar,,,
devletin verdiği süt fişleriyle sütlerinizi hangi marketten alıyosunuz?adres ve market adı verebilirmisiniz lütfen...

taşmardan alıyom, bi market daha var ama bana taşmar yakın olduğu için ordan alıyom. 60 evlerde var, başka nerde var bilmiyom.. hemde yarım yağlı veriyolar .. :34:

bana bi akıl verin lütfen.. çok kararsız kaldım.. napcam bilmiyom.. özellikle ilk hamileliği olmayanlardan bi akıl lütfen.. kısaca özetliyim.. 36+0 ım bugün kontrolüm vardı, bebek 3,5 kilonun üzerinde şuan, doktor bu 5 e yakın bişi olacak dedi.. zaten hep ilerden gidiyodu haftalık olarak.. şimdi benim doktor baştan beri bana normal yaparsın sen diyodu. şimdi bebek çok iri aşağıdan parçalanırsın ilk doğumun bunca eziyete dikişe gerek yok sezeryan daha mantıklı dedi..aşağıdan 20 dikişin olacağına sezeryan olsun dedi.. bende korktum bebek çok iri, gerçekten zor bir doğum olur, ama sezeryan da korkutuyo beni.. hem bebeğiminde sıkışmasını sıkıntı çekmesini istemem tabii. doğumdan sonra bakabilecek kimse yok bana.. kayın validem var ama onunda eline kalmak istemiyom ,zaten bişi yapmaz da, yapsada hayatımın sonuna kadar öde öde bitmez kaferati.. sezeryandan sonra kaç günde kendi işimi yapabilecek hale gelirim acaba.. ne yapayım sezeryana ok mi diyim, direnip normal mi isteyim.. bide benim normal tarihim 11.11.11 idi. bayram sonrası, doktorum durursa arife günü alırız sezeryanla dedi,ben istemiyom öle çok erken alınmasını çünkü.. bide bayramı hastanede geçirmek var yani.. baş belası bi kayınvalidem var, tek derdi kurbanını kimin kestireceği, oğlu ona ait olacakmış bayramda, benimle pazarlık yapıyo şimdiden.. hey Allahım sabır.. napim ben arkadaşlar, normal mi sezeryan mı? ne dersiniz?

merhaba öncelikle hayırlı doğumlar dilerim benim ikinci bir hamileliğim olmadı ama biliyorsunuzdur ultrasonda verdiği kilo bilgisi birebir doğru sonuç değil az olma çok olma ihtimali var bana 3500 doğar demişti doktorum ama oğlum 3740 doğmuştu doktorunuz kim tarzı nasıldır bilemeyeceğim ama sizi sezeryana almak istiyo olabilir eğer imkanınız varsa ve kesinlikle normal doğum istiyorsanız başka bir doktora muayene olup doğru söyleyip söylemediğini anlayabilirsiniz eğer doktorunuzun doğru söylediğinden eminseniz diretmeyin o zaman sezeryanda bünyeden bünyeye değişir ayağa kalkmak mesela ben 10 günde kendime gelemedim ama kuzenim 2 günde ayaklanmıştı

selam kızlar,,,

ben de fişleri aldım ama henüz sütleri almak kısmet olmadı. hemşirenin söylediği kadarıyla akademi hastanesinin sırasında belsanın karşısında bir market varmış ama çakmak değil ordan alınıyormuş. yörsanın yarım yağlı sütünü veriyorlarmış. alırsan marketin adını banada söylersin di mi :)

heygidi günler heyy ben açmışım bu topiği ilk hamileliğimdihihoyyyt
şimdi yeniden 14 haftalık hamileyim :kedi:

doktor seçimim yine aynı akademi hastanesi nuri bey ondan başkasını düşünmedim bile evde test uyguladıktan hemen sonra kendisini aradım bu arada akademide doğum fiyatları hakkında bilgisi olan varmı
ben geçen sene peşin 630 vermiştim normal doğuma şimdi ne kadar acaba

merhaba, bu konuyu görünce çok sevindim, eski olmasına rağmen okudum da okudum :)) izmite eşimin işi sebebiyle taşındık. derince 60 evlerde oturuyorum. tavsiye üzerine akademi hastanesinde nuri beye gidiyorum ben de, çok memnunum, doğum yapan birinden duyunca daha da rahatladım :) norml doğum yapmak istiyorum, bu konuda nuri beyin yaklaşımı nasıldır? son anda sezeryana zorlayan doktorlardan değildir umarım..
bir de burda güzel bebek mağazası bulamadım ben, 60 evlerdeki civilde ıvır zıvır şeyler var ama kaliteli bişey bulmak mümkün değil. e-bebek var n-city de ama orası da normale göre çok pahalı, izmit çarşıda nerelerde bebek dükkanlar var, yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba,eski bir konuymuş ama inşallah tekrar gündeme gelir ve herkes fikirlerini yazar.bende izmit merkezde oturuyorum.Kontrollerime izmit kadın doğum hst. gidiyorum doktorum Demet Boyacı.şuana kadar memnunum doktorumdan,normal doğum yapmak istiyorum fakat doğum konusunda her anne gibi tereddütlerim var ve fikire ihtiyacım var.tecrübeli anneler veya anne adayları yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler:)

merhaba,

bende acıbadem de yıldız hnm a gıdıyorum.sırf hastane ıyı oldugu ,temız oldugu ıcın.
normal dogum ıstıyorum,yıldız hanım ben doguma burda olursam gırıyorum dedı.
yanı ıst.da oturdugu ıcın gece olursa dogum nobetcı dr yaptırıyormus.
bu da hastane ıcın bır eksı:(
bu ay konak erkan bey ı denıcem.
herkes cok methetti.
denemekte fayda var.
acıbadem normal doguma 3850 dedı.
acaba konak ta fıyat ne?
akademı de yenıdogan servısı yok dıye bılıyorum

merhaba,

bende acıbadem de yıldız hnm a gıdıyorum.sırf hastane ıyı oldugu ,temız oldugu ıcın.
herkes cok methetti.
denemekte fayda var.
acaba konak ta fıyat ne?

Canm tekrar sor istersen, ben de konakta doğum yapanlardan hiç memnuniyet sözleri duymadım. akademide yenidoğan servisi var ve nuri bey de diğer doktorlar da çok tavsiye ediliyor. normal doğum 600 gibi sanırım sezeryan d bin küsurmuş.

merhaba,

herkes cok methetti.
denemekte fayda var.
acaba konak ta fıyat ne?

acıbadem gerçekten süper bi hastane eşim 2ameliyat oldu fakat bence ne olurs olsun doğuma gebelik takibini yapan doktor girmeli. konaktaki erkan bey evet müthiş biriymiş her giden çok memnunmuş ama hiç normal doğum yaptırdığını duymadım hatta 5cm açıklığı olan biri beni normal doğurtun sezeryandan korkuyorum diye ağlamasına rağmen yok sen doğuramazsın diye sezeryana aldığını duyunca yok daha neler demiştim.(tabi bu duyum işin içini bilmeden günah almamak lazım.)akademide nuri beyi tavsiye ederim ben hamileliği onla tamamlayamadım ama çok memnundum. ama benim asıl önereceğim yer fox da hayata merhaba dizisindeki hayat polikinliği varya ora gibi bir yer izmit kadın doğum merkezi, akademi ile anlaşmalı sezeryanları orada yapılıyor aksilikte yoğun bakım da oraya.ama çoğunlukla normal doğum yaptırıyorlar. doğuma takibi yapan doktor giriyor zaten 7/24cep telefonu açık yardımcı oluyor ve devletten emekli tecrübeli ebeleri var Allah razı olsun bana öyle yardımcı oldularki anlatamam ebe elimi hiç bırakmadı ve beni psikolojik olarak çok iyi hazırladı(zor acıyacak ama normal herkes yaptı sende yapacaksın ben hep yanında olacağım bak ne tatlı bişi olacak...) fiyata gelince 550tl

ben de izmitte bayan iyi bir dr istiyorum ama bulamıycam sanırım.şu an ki drumdan memnunum aslında erkek olması dışın da..
konaktada doğum için de iyi şeyler söylemiyorlar. böyle kararsız kaldım işte kızlar
...

Arkadaşlar herkese merhaba konuyu aktif tutma adına lütfen alışveriş tüyolarımıza ve bilgi paylaşımına devam edelim :16: Alışverilerinizi nerelerden yapıyorsunuz?Önerileriniz nelerdir ? Hastane için kendi giyim alışverişinizi nereden yaptınız?Bebişlerin giyim ve bakım ürünleri nerelerden alınabilir?

Merhaba Anne Adayları,

Öncelikle Allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İzmir'de yaşıyorum. doğum ve Düğün Fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. İsteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. İlgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.

Şimdiden teşekkür ederim.

ebebek baktım ve beğendim çat pat bişler aldım özellikle şuan bebek pattaniyesinde indirimler var banyo havlusu alt açma ve yastığı takım 25 tl hemde malı kaliteli pelüş yani yumuşacık ama tulumlar hastane çıkışları pahalıydı.çıtçıtlı badilerde ucuz aldım indirimdeydi al derim

Back
X