Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sezencim sen konustunmu hiç doğum cantasına koyacaklarını veya hemsire bisey söyledimi koyman gerekenler hakkında bazı hastaneler liste veriyormus sanırım
kızlar akademide doğum için gidince hemen yeşil ameliyat önlüğünü giydiriyorlar tüm işlemler bitince geceliğğiniz giyiyorsunuz.. ben sormuştumm...
sezen özdilekte bana çok uzak yaa ama yelek çok ucuzmuşş yaa..
canım ayşegül41le konuşmuştum oda akademide nuri beyin hastasıydı doğum yaptı haziranda tam olarak hatırlamıyorum ama çantayla vermiyomuşuz eşyaları sanırım annem battaniyenin içine koydu öyle verdi zaten bebeği yıkamıyolar siliyolar demişti öyle hatırlıyorum
salı günü kontrolüm var unutmazsam sorayım birde doktora normal doğumda komple soyuyolarmı yoksa geceliklemi giriliyo doğuma diye sormak istiyorum unutmazsam :bbo:
çok unutkanım ben yaaa sende nuri beye gidiyodun dimi
ewet canım nuri beye gidiyorum bende normal doğum istiyorum gecelik konusunda bende içime sinen hiçbirsey görmedim ama bir tane pijama bir tane gecelik koyarım sanırım
canım krem olan asansörlü ben 450 olanınndan aldım asansörsüz cibinlik yoktu içinde ama model aynı çekmecesinin kulpları filan herşeyi aynı adam asansörü pek önermedi eşimin bi tanıdıgıydı zaten maximuma 3 taksit yaptılar eve geldikten sonra hediye istemek geldi aklıma sonrada bişiy demedim
çanta için soru sormadım bişiy demediler çarşamba son kontrolüm var aklıma gelirse sorarım ama gerek yok ben fazla fazla hazırladım herşeyi iki canta yaptım
biri oğluma diğeri knedime
bi ara beşiğimin resmini eklerim canım son 15 günüm kaldı bekliyorummm