Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrrrrrr kızlarrrrrrrrr nihayet doğum yaptım oğluma ömerime kavuştummm darısı başınıza
bide normal doğum yapıcak olanlar boşuna çantanızı doldurmayın ıvır zıvırla hepsi geri geliyo :))
kızlarrrrrrrrr kızlarrrrrrrrr nihayet doğum yaptım oğluma ömerime kavuştummm darısı başınıza
bide normal doğum yapıcak olanlar boşuna çantanızı doldurmayın ıvır zıvırla hepsi geri geliyo :))
canım ne güzel ya... darısı başımıza... ok mutlu oldum tüylerim diken diken vallahi...kızlarrrrrrrrr kızlarrrrrrrrr nihayet doğum yaptım oğluma ömerime kavuştummm darısı başınıza
valla canım sezeryan olucaksan özellikle bol bol alt pijama ve külot çünkü kanama maalesef geçebiliyo özellikle sezeryanlılar sırt üstü yatıyolar arkadan sızma ihtimali çok yüksek
doktoru biz aradık evden çıkmadan oda siz hastaneye gidin ebeler beni arıcak dedi öyleymiş yani ebeler bakıyo doktoru arıyo ama ablam filan söyledi doktorun bir araba park edişi ve doğumhaneye girişi varmış koştur koştur saolsun zaten gelir gelmez beni hemen rahatlatmak için uğraştı ayaklarıma masaj yaptı bir yandan konuştu personelde çok ilgiliydi sadece odalardaki camlar direk dışarı açılmıyo e malum kilamıyada sen açmak istemiyosun bebek var odada sıcak olmuştum çok yani yaz için biraz sıkıntılı bir doğumdu ama kış için fevkalade olur heralde
yelpaze bulundurun çantanızda birde kitap bol bol okuyup vakit geçirmek için kitaplar bebek gelişimi üzerine olursa daha zevkle okursunuz
herkeze hayırlı doğumlar
Ayyy ne kadar heyecanlı, nasıl oldu çok ağrı sızı oldumu hemen doğuyormu çocuk, yoksa filmlerdeki gibi saatlerce bekleniyor mu acı içinde.. normal doğum düşünüyorum ben de ama sonra dikiş vs. diyorlar çok canın yandı mı?anlatsana biraz ayy ben çok meraklıyım birazda korkuyorum memnun kaldın mı normal doğumdan?
bebek nasıl ayy ne mutlusundur şimdi yaaa... tebrik ederimzemuszemus maaşallah bir de!!![]()
AMin valla.. Bir nefeste okudum yazını... Korkum geçmiş değil vallahişakkıdı ama olsun çok hoş sen artık biliyorsun nasıl bir duygu olduğunu geçmiş olsun ne güzel maaşallah ikinize de...:)canım ,ilk doğumsa evet en az 4-5 saat sancı çekiyosun tabi sancılar önce 30dk sora 20 , 15,10,5 filan falan diye sıklaşıyo ve agrının şiddeti artıyo rahimin 6. cm bulması en az 4 saatmiş
ama benim anatajım oldu
çünkü rahim ağzım normalden çok kısa ve incecikti buda rahimin erken açılmasına ve erken doguma neden olabilrdi
nitekimde öyle oldu doktorum 37. haftamda yaptıgı çatı muaynesinde 4. cm açıklığım oldugunu sylemişti 4. cm açıklık demek en az 3 saat sancı çekmek demek ama ben hiç hissetmemiştim çünkü rahim kendiliğinden açılmıştı alahımın bir lütfudurki oğlum doğum anına kadar kanala inemedi normalde bazı bebekler 6. ayda iniyolar kanala eğer oğlum kanala inseydio açıklıkla doğum hemen başlardı neyse hastalığımın avantajı olarak 2 saatte doğum yaptım rahim ağzım zaten açık odlugu için sancılar direk 5. dk da bir gelmeye başladı zaten doktorum rahim ağzın açık sankın evde sancı çekme sancıcn başlar başlamaz hemen beni ara demişti allah muhafaza evdebile doğurabilirmişim sabah 5te çıktık evden hastanweye gitmemiz 25 dk 6:53 te oğlum doğduu birazda benim yardımımla var gücümle ıkındım çünkü sancılarım aralıklsız değildi 2 dk da birdi sancısız ıkınmak çok zor ama ben oğlum oksijensiz kalmasın diye ıkındım
sonuç bir adet hemoretim oldu ama oğluma değer
darısı başınıza a.s.
canım hiç korkma en güzel doğum normal doğum evet dikişler biraz acıyo ama akşamında ayağa kalkabiliyosun ve 1 haftada tamamen normalleşebiliyo vücudun bebeğin doğdugu andan itibaren zaten tüm sancıların bitiyo dikiş filan hiçbirini hissetmiyosunforuma yeni üyeyim bende izmtten forumun konusu başta hastane hazırlığıdı şimdi gittikçe sezenin doğuma çevrildi gözler akıcı bi forum çok hoşuma gitti sezen abla diyorum yanlış anlama yaşım daha 20 5 aylık hamileyim yaşım küçük diye çok korkuyorum karnım ağrısa nnasıl doğum yapcam dşye ağlıyorum atamıyorum üstümden pskolojiyi hamileliği yaşayamaıyorum doum korksundan allah seni kurtartmış darısı tüm anne adaylarnın başına inş. kolay deil ama umarım kolay bi doğum yaşarız sezen abla sanada bebeğine sağlıklı uzun ömürle diliyorum ben bu arda izmit erkut tekstilin sahibiyim daha bebeği ufak olduğu için pek bişey almadm 5 6 tane tulum pijama aldm oda kendi dükkanmdan haliyle almak isterseniz çok uygun bebek eşyaları var takımlar çok cici ben oğluma şimdiden bi torba aldım bide sezen abla doktorun nasıldı iyimidi nerde doğum yaptın ben şimdilik kocaeli tıp merkezinde özlem hanım var çok iyi bi bayan ona muayne oluyorum çok memnunum ama maalesf doğuma özel giriyor biraz pahalı doğum için hastane ve doktr araştırıyorum ama muayne olduğum doktorumdan çok memnunum çok ilgili bi bayan
ya b,lemiyorum özlem hanıma şimdilik devam ediyorum doğuma artık naparım karar vericem annmle zatn ayda bi gidiyorum kontrole sigortamda var doğum evide çok ii temiz diyolar şimdi 21 haftalık oldu bebğim şimdilik özlem hanıma gidicem daha sonra doğum için özel bi doktra giderm herhlde hastane çıkışı şimdilik 1 tane aldm 1 tanedaha aldımmı yetr diyorum bide tek tulumlar pijamalar takımlar küçülcek artı çok hediye geliyor eş dosttan giydiremeden ziyan olmasın herşeyini giydirmek istiyorum bi aksilik olmazs anormal olcak korkuyorum ama sabrınıda vericek allah artık doğduktn snra unutucam anlık bişey olcak allah ahyrlısıla kucağıma almak nasip etsin küçük anne oldum çok heycanlıyım ve herşeyden çok istiyorum bi an evel kucağıma alıp sabahları onla uyanmayı:):) senin bebişinede sağlıklı uzun ömürler dilerimm allah herkese nasip etsin isteyen![]()
Ya kızlar ben de iyice normal doğuma hazırlıyorum kendimi ama doktorum Konak'ta.Eve de yakın diye Konak Has.de doğum yaparım diye düşünüyourm, tam techizatlı hastane diye bir de.. Ama Konakta kimi duyduysam sezeryan olmuş.. Nomrla doğuran yok.. Doktorlarda yönlendiriyor anladığım kadarıyla hem de bayaa .. Ama ben normal olsun çabuk iyileşeyim istiyorum bir de bebeğim de ne zaman istiyorsa o gün doğsun diye...Ne olacak bilemiyorum ya..