izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

günaydın kızlar...

erkenden uyandım balkonda kahvaltımı yaptım. şimdi gücüm yettiğinc evi toparlayacağım.

bugün saat 5 de kızımı görcem doktora gidiyorum yani mutluyum...

akşamada arkadaşımın kına gecesi var eşimle oraya gidicez uzun zamandır düğüne

bayrama gitmiyordum bu akşam kına yarında düğün var oh ohh ne güzel
bayanssulusmile

günaydın sonbahar
ohh ne güzel meleğini görüceksin akşamada kınadasın güzel bigün seni bekliyo
iyi eğlenceler canım

günaydın hanımlar
minecim şimdiden iyi eğlenceler kızında güzel pozlar verir inşallah bende hep hevesle giderdim oğlum ellerini yüzünden asla indirmezdi :)))

teşekkür ederim kızlar... çok mutlu bir güne uyandım bugün..

şuan yavaş yavaş evin işini yapıyorum. öyle pis değil ama dağınık. dağılıyor ne yapim kaydirigubbakcemile3

sonbahar ve lapetus teşekkür ederım cevaplarınız için. bnde 2-3 yasından sonra vermek ısterdım krese ama mecburum. büyüklerımız memleketteler gercı babaanne hevesli gelır ama 1 ay 2 ay degılkı 2 sene dayanamam ona o kadar :) 1 yasına kadar ücretsız ızınle kendım bakıcam sonrada kres. kurumların sıtelerı iyi görunuyor ama tecrube benım ıcın cok önemlı. eger cevrenızden bir duyum alırsanız lütfen söyleyın bana. özelden yazarsanız sevınırım. düzenlı takıp edecek kadar zamanım yok bebegıme yalnız baktıgım ıcın. cok yogun gecıyor gunler. sevgıyle kalın :)

ya kızlar hamileyken saç kesilmez diyoolaaarrr

banada çok dediler ama düğün için saçımı uzatmıştım belimdeydi hamile kalınca kışın zaten mide bulantısı hayatımı zindan etmiştim bakamıyordum saçıma gittim küt kestirdim şimdi yine uzadı bile ama omuzlarıma değiyor ancak öle çok uzun deil

merhabalar bencede herkes boşverdi burayı artık bikaç kişi şöyle bi uğruyo onun dışında kimse yok :umursamaz:

aslında herkes geliyoda karşılaşıpta sohbet edemiyoruz
nasılsınız bayanlar bende 10 gündür görümcemdeydim geziyodum valla dün döndük eve
gece kızımın ateşiyle uğraştım 40.5 e kadar çıktı çıkıncada hemen hastaneye gittik düşürdüler bugün bile az ateşli geliyo bana üst dişleri çok zorluyo bi türlü çıkamadı çıksada rahatlasak yaa alt dişlerinde hiç böle olmadı kolay çıkardı üstlerde mahvoldu artık azı dişlerde ne olur bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…