izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

lapetus resimlerinizi gördüm maaşallah çok güzelsiniz ailece sen kaç yaşındaydın küçük gösteriyosun resimlerde

hadi ya hakikaten göstermiyosun benden küçük olduğunu düşündüm bi ara yaparım albüm şimdi benim bıdık rahat vermiyo delirdi :))

Tamam canım bekliyorum.Belki karşılaşıyoruz dışarda ama farkında değiliz.Evet ya iyi küçük gösteriyosam.Benim bi ablam var o bendende küçük gösterir.:))

olabilir belkide karşılaşmışızdır :)) hakikaten küçük zannettim güzel bişey küçük göstermek tamam canım yapcam bi ara ben şimdi kaçıyorum sonra görüşürüz

canim ben yarimcadayim altinevlerde murat kuafor superdir tavsiye ederim kendim hep oraya giderim dugunum istanbulda oldu ama sacimi burda yaptirip oyle gittim murat kuaforu tavsiye edebilirim altinevlerde hemen cadde uzerinde

Sağol eylülsarim yalnız bizim gelin türbanlı sonbaharın tavsiye ettiğine bir bakayım ben. Murat kuaför isimize yaramayabilir. Yine de cok tesekkürler

Kızlar cok sağolun yaa cok tatlısınız hemen cevap vermişsiniz. Eee insanın hemşerileri başka oluyor canım. Ben bi tütünçiftliğe gidip araştırayım bakayım. Hiçbirinin internet sitesi yok.

kızlar hamiş olanlar aş eriyormusunuz hala..._? ben dogum yapalı 2 bucuk ay oldu hala aşeriyorum bu durum normalmiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…