izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

kızlar selamlar uzunca zaman oldu yazamadım
sudenizin dogum gününü atlattık nihayet
ama grip yakamızı bırakmadı
önce ben sonra sudeniz
dün başladı inşallah biran önce iyileşir
hatta bugün eşimdede başladı
bazen sadece telden nete girebiliyorum faceye bakıp kapıyorum
çoğugünler pcyi hiç açamıyorum
sudenizin huyunda hiçbir değişme yok
hala aynı :)) yaş değişikliği yaşamadık :)

Arkadaşlar tütünçiftlik yada derince de oturan var mı??
ben körfezkentteyim
Tütünçiftlikte lale kuaförü tanıyan var mı?
benim görümcelerim hep lale kuaföre giderler ordaki gelin saçı katoloğunda görümcemide görebilirsin :) yani güvenilir bir yerdir ama asla önermediğim bir yer varki ağadere caddesindeki fatoş kuaför sakın he sakın aman diyim orası türban hariç güzel yapamıyor açık saçları mahvediyor. laleyi tavsiye ederim.
Evet felaket bir sıcak var kafamçokkarıştı Allahtan evlerin içi serin smdılık temmuzda ne yapıcaz bılmem :1no2:
ben tammuzda doğum yapcam ühühhh

çok geçmiş olsun canım umarım en kısa sürede atlatır eşinde

merhaba arkadaşlar. bebegimi 1 yasından sonra krese vermeyı dusunuyorum. daha var ama insan düşünmeden edemiyor. izmit ve kartepe ilçelerinde 0-2 yaş bakan kreşler biliyormusunuz? nasıl yerler ve fiyatları nasıl? yahya kaptanda bir tane varmıs ama fıyatını bilmiyorum. yardımcı olurmusunuz?

arda çocuk evi var netten araştırın hatta facebookta bile var bende ekliler

Günaydın kızlar.
Canım kreş benimde derdim ama ben 3 yaşında vericem kısmetse.Ben oyum gurubu araştırmıştım çok o zaman hangi kreşi aradıysam önce normal göndericem sanıp, biz 3 yaşından sonra öneriyoruz demişlerdi.
Sen çalışıyosun herhalde.Başka bi şansın yokmu hayatım anane,babane falan.
Yahyakaptandakii bahsettiğin yerde bi arkadaşımın oğlu var 400 liraydı galiba sorarım gene.Ama çok memnunlar.Bende seneye oraya vericem büyük ihtimalle.

yok ben koymadım bu sitede 1 kere şifremi kırıp profilime girdi birileri şimdi korkuyorum koymaya :))
profil resmimdeki bebekler ben eşim ve oğlum

zaten hemen yöneticilerle bağlantıya geçtim açmadığım konuları yapmadığım yorumları görünce :) hemen buldular mahkemeye verildi o şahıs virüslü dosyaların olduğu konular açmış

Maşallah size tamam canım gördüm kaldırabilirsin istersen. ıyi yapmışsın.Duymamıştım hiç böyle bişey.Aslında yeni bi nickde alabilirlermiş neden senin ismini almışarki.Tanıdığınmıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…