ben körfezkentteyimArkadaşlar tütünçiftlik yada derince de oturan var mı??
benim görümcelerim hep lale kuaföre giderler ordaki gelin saçı katoloğunda görümcemide görebilirsin :) yani güvenilir bir yerdir ama asla önermediğim bir yer varki ağadere caddesindeki fatoş kuaför sakın he sakın aman diyim orası türban hariç güzel yapamıyor açık saçları mahvediyor. laleyi tavsiye ederim.Tütünçiftlikte lale kuaförü tanıyan var mı?
ben tammuzda doğum yapcam ühühhhEvet felaket bir sıcak var kafamçokkarıştı Allahtan evlerin içi serin smdılık temmuzda ne yapıcaz bılmem :1no2:
kızlar selamlar uzunca zaman oldu yazamadım
sudenizin dogum gününü atlattık nihayet
ama grip yakamızı bırakmadı
önce ben sonra sudeniz
dün başladı inşallah biran önce iyileşir
hatta bugün eşimdede başladı
bazen sadece telden nete girebiliyorum faceye bakıp kapıyorum
çoğugünler pcyi hiç açamıyorum
sudenizin huyunda hiçbir değişme yok
hala aynı :)) yaş değişikliği yaşamadık :)
ben tammuzda doğum yapcam ühühhh
ben körfezkentteyim
benim görümcelerim hep lale kuaföre giderler ordaki gelin saçı katoloğunda görümcemide görebilirsin :) yani güvenilir bir yerdir ama asla önermediğim bir yer varki ağadere caddesindeki fatoş kuaför sakın he sakın aman diyim orası türban hariç güzel yapamıyor açık saçları mahvediyor. laleyi tavsiye ederim.
Cok tesekkür ederim. Lalenin telefonunu bulamadım yalnız internette eve gelmeleri için randevu alacaktım sizde var mı
merhaba arkadaşlar. bebegimi 1 yasından sonra krese vermeyı dusunuyorum. daha var ama insan düşünmeden edemiyor. izmit ve kartepe ilçelerinde 0-2 yaş bakan kreşler biliyormusunuz? nasıl yerler ve fiyatları nasıl? yahya kaptanda bir tane varmıs ama fıyatını bilmiyorum. yardımcı olurmusunuz?
Gelinbaşı için cok acil kuaför lazım
merhaba arkadaşlar. bebegimi 1 yasından sonra krese vermeyı dusunuyorum. daha var ama insan düşünmeden edemiyor. izmit ve kartepe ilçelerinde 0-2 yaş bakan kreşler biliyormusunuz? nasıl yerler ve fiyatları nasıl? yahya kaptanda bir tane varmıs ama fıyatını bilmiyorum. yardımcı olurmusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?