selam kızlar sabahtan beri dışardayım.resmen bayıldım ne sıcak ya.Gözümü açamıyorum.akşam olsada eve gitsem bi
merhabalar bencede herkes boşverdi burayı artık bikaç kişi şöyle bi uğruyo onun dışında kimse yok :umursamaz:
aslında herkes geliyoda karşılaşıpta sohbet edemiyoruz
nasılsınız bayanlar bende 10 gündür görümcemdeydim geziyodum valla dün döndük eve
gece kızımın ateşiyle uğraştım 40.5 e kadar çıktı çıkıncada hemen hastaneye gittik düşürdüler bugün bile az ateşli geliyo bana üst dişleri çok zorluyo bi türlü çıkamadı çıksada rahatlasak yaa alt dişlerinde hiç böle olmadı kolay çıkardı üstlerde mahvoldu artık azı dişlerde ne olur bilemiyorum
şimdi sana dahada sıcak basar ayaklarını suya sok biraz ferahlatır
saol bitanem yaa iyi şimdi ateşi düştü ama ev çok sıcak olduğu için sıcaklıktan dolayı gene çıkıcak diye korkuyorum eğer bu gece gene ateşlenirse dr a götürcem artıkNisanurum geçmiş olsun hayatım aman dikkat et prensese.Dişler böye hayatım ya.Biz hala uğraşıyoruz.
ohh maşallah oğluşuna bizimde alt dişlerde bi sorun olmadı ama üst dişler fena bi durumda çıktı çıkıcak ama çok zorluyo inş çıkarda kurtuluruzhülya geçmiş olsun bizimkini öyle zorlamadı hiçbir diş huzursuzluğu oldu ama ateş falan olmadı azılarda nolur bilemiyorum artık
saol cnm sen çok yaşa emi kızkaydirigubbakcemile3 bide sevindin eşim hediye almış diye bide güneştede durmaktan dalgınlığına gelmiştir tam zamanında aklına gelmiş çok durma güneş altında hamile hamile hele hiç çekilmiyo zor yanilapetus senin işinde zor dışarıda çalışıyorum demiştin di mi ? sıcaklarda dikkat et bende bugün otobüsü kaçırdım, otobüs saatte bir olduğu için 1 saat cumhuriyet parkında sıcakta oturdum kalkıp bi yere gidip otursam bu sefer otobüsün saatimi değişti acaba diye bekle babam bekle.. yüzüm kıpkırmızı oldu. neyse en sonunda otobüs geldi binip eve geldim bizimki diye yan bloğa girmişim asansöe bindim en üst kata çıktım kapıda çiçek böcek asılı kendi kendime diyorumki bak bak eşim bana süprizler yapmış bebek için bişiler almış ama neden dış kapıya asmışki diyorum tam anahtarı kilide sokuyordumki kafaya dank etti eşim izmirde burda değilki sağa sola bi bakındım burası bizim ev değil hemen asonsöre bindim indim aşağıya yan blok bizimki.. eve gelip hemen soğuk suya girdim çok korktum güneş beni çarptı diye
evet asudecim ya niye böyle oldu ilk zamanlar herkes geliyordu. zaten sen ve şeyma (ikiziz) buranın temel taşlarıydınız onun kayınvalidesi burda ama sanırım bugün yarın giderler oda tekrar aramıza döner
geçmiş olsun hülyacım. şimdi nasıl ?
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :sm_cool:
a.s ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm laelaelaelaelae hihoyyyt
hoşgeldinnnnnnnnnn :1hug:
nasılsın canım bebiş ne alemde bu sıcakda bol bol ılık suyla duş al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?