izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

merhabalar hanımlar sıcak ne zor şey yahu ben piştim bi yandan oğlum pişti bi yandan hamilelere Allah kolaylık versin ve de dışarıda çalışmak zorunda olanlara bu arada eylülsarımın doğum gününü bende kutlarım

canım ütümü yapıosun kolay gelsinn hepsini ütüleme bunalırsın valla bikaç acili ütüle bırak gerisini sonra ütülersin:)

zaten 4 5 parça ancak yapabildim oturdum yok ya ancak akşam yapılır bunaldım :))

kız akşamda yapamazsın akşamda eve sıcak basar. haftasonuna yaparsın ancak, sana ütü yaptırmıcam bende ufaktan evi topluyorum derse hazırlık başladı:):) içimdeki sıkıntıda azalıo ufak ufak.

hafta sonu ancak eşimle görüşebiliyoruz zaten bu ara işler sağolsunlar o kadar yoğun gece geliyo eve sanada kolay gelsin
şöyle bi sihirli elimiz olsada toparlansa ne güzel olurdu :)))

efet aslında bende haftasonu hiç iş yapamam dediin gibi ancak eşinle zaman geçirebiliosun, hadi öptüm seni çok ben dizimi izleyip derse naşşş:) görüşrüzzz

hava bizi bu hale soktu mayıştık hepimiz :):) bende hala ders çalışcam bi kalkabilsem hiç canım istemiookkiiisabahtan beri mücadele veriyorum kendimle

hava bizi bu hale soktu mayıştık hepimiz :):)
bende hala ders çalışcam bi kalkabilsem hiç canım istemiookkiiisabahtan beri mücadele veriyorum kendimle

saat 5 buçuk olmuş ve sen hala çalışmamışsın aferin aferin :umursamaz:

tembel şeyma.... tembel şeyma.....
kaydirigubbakcemile3

iyiyim lapetus o da iyi çok şükür sıcaklardan bunaldık sen napıyosun oğlun nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…