izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

lapetus hareketlendikçe işimiz daha zor yandık yani :)) Allah kolaylık versin inşallah kreş işe yarar diyeceğim ama yeğenim daha beter olmuştu kreşte :))

günaydın herkese...

kızlar bu akşam fuar açılışı var gülşen konseri var. haberiniz ola..

ben orda olcam. kaçırırmıyım hiç ?
laelaelaelaelae

herkese çok teşekkür ederimmm inşallah hepiniz sağlıklı sıhatli bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız bebişleri olanlarda inşallah sağlıklı sıhatli büyütürler ALLAH hepimize uzun güzel huzurlu mutlu sevdiklerimizle nice seneler nasipetsin inşallahhhh opuyorumnanaktan

artık sıkıldım gezicem gezicem gezicem...

yata yata karpuz gibi oldum :)kaydirigubbakcemile3

zaten bebe gelince gezemem. şuan varya gezgincinin teki olarak hamileliğimde evde yatarak

sınırları zorluyorum artık duramıyorum sempatiksalakcinni

kızlar bu arada ben sezeryan olcam galiba doktorla bişi konuşmadımda ya ben çok

korkuyorum istemiyorum normal doğurmak. sezeryanıda istemiyorum. ben doğurmak

istemiyorum. doğurmadan alsam kucağıma olmaz mı ?kaydirigubbakcemile3 düşünmiyim

diyorum ama son zamanlarda aklıma doğumdan başka birşey gelmez oldu.. amma

korkakmışım ben ya böle bilmezdim kendimi... ohaoldumsmile

canım bende sernin gibiydim hep son zamanlarda rüyalarımda bile dogum vardı ama bi gece sabaha karşı aniden suyum geldii :) hastaneye gittik sezaryana karaverdik bak hiç korkma gerçekden anlamıyorsun bile ben yatıyordum ameliyat haneden erkan bey geldi nbr dedi iyiyim sağol sen nasılsın dedim anesteji uzmanına sordu başlıyalımmı die oda yok dedi bide ne duyim ingaaaa o bana soru sorarken olay bitmiş bile bebeğimi kucağıma verdiler :) zaten o anda ALLAH ayrdım edio korkma bebişini düşün

buarada beni kan tutuyo iğne fobim var iğneyi görürsem korkudan bayılabiliorum :) ama sezeryandan artık korkmuyorum erkan beye ve ekibine çok teşekkür ediyorum hemşire korkmiyim die elimi tuttu başımı okşadı beni teselli etti valla sağolsun

lapetus hareketlendikçe işimiz daha zor yandık yani :)) Allah kolaylık versin inşallah kreş işe yarar diyeceğim ama yeğenim daha beter olmuştu kreşte :))
Ya inş bizimki öyle olmaz asude.Çok umutluyum şu kreşten bakalım 1 aya belli olacak.Önce oğlumu sünnet ettiricez kısmetse.sonra kreş olayına giricez.
günaydın herkese...

kızlar bu akşam fuar açılışı var gülşen konseri var. haberiniz ola..

ben orda olcam. kaçırırmıyım hiç ?
laelaelaelaelae
hayatım o kalabalıkta ne yaparsın sen Allah korusun bişey falan olur.

hiç korkma canım.Allah sabrını veriyo.Normal doğum yapabilirsen bazılarınınki çok kolay oluyomuş.ertesi gün rahatsın.Sezeryanda ilk kalkış çok zor.ama ben aynı anda 3 ameliyat olmuştum bak geçti gitti bile.Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun.

Kızlar bu arada şu kreş işi çok yattı kafama.Çocuk içide çok iyi olacak.Karar vermemdeki en büyük nedende hem çocuk artık herşeye saldırır oldu hemde 0-6 yaş gurubu bir arada değil.Doğum yıllarına göre ayırıyolarmış çocukları.Hep kendi yaşıtlarıyla olacak.Bakalım tabii çocuğun tepkisi önemli.Önceleri 2 saat götürücem beraber durucam bi ben bi babası sonra ışten izin alıp alıp gidip seyredicem. Bu arada işten kovulmazsam eğer hayatımız düzene girecek.Yok işten kovarlarsa zaten kreşe gerek kalmayacak.Bi tane daha yapar, oturur evde çocuklarıma bakarım :))))))))

Benimde öyleydi hemşirenin bi yanıma uzanmadığı kaldıydı.Sağolsun.zaten son onu gördüm.uyandım gene onu gördüm.

sünneti nasıl yaptırmayı düşünüyorsunuz lapetus sanırım bizimde gerekecek çok endişeliyim ya (

minecim bende son zamanlarda korkmaya başlamıştım ama çok kötü rüyalar görüyodum ondan sezeryandan korkma ben istisna oldum :)) kötü geçiren biri olarak ama çoğunluk çok rahat atlatıyo

sünneti nasıl yaptırmayı düşünüyorsunuz lapetus sanırım bizimde gerekecek çok endişeliyim ya (

asude senin bıdık yanlış hatırlamıyosam 10-11 aylıktı değilmi. Ben senin yerinde olsam hiç beklemem.hem daha çabuk iyleşiyor hemde çocuk anlamadan olup,bitiyor.Benim şimdiki aklım olsaydı ben doğar doğmaz yaptırırdım.
Genel anesteziyle yaptırmayı düşünüyoruz.Zaten doktorumuzda öyle diyor.Çünkü bizim canavarı zaptetmek imkansız

Bu arada aude yeğenini söyliycektin neden daha kötü oldu kreşte.Hangi kreşe vermişlerdi.Kaç yaşındaydı verdiklerinde.Ay ne çok soru sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…