izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

vallahi kreşin adını hatırlamıyorum yahya kaptan taraflarındaydı ama :)) orada çocuklarla kavga etmeyi öğrendi bi güzel oğlundan büyüktü 3 ya da 4 yaşındaydı
oğlum bu ayın 27 sinde 1 yaşında olacak bende çok istedim doğar doğmaz yapılsın kayınvalidem karıştı sağolsun eşimde şimdi genel anesteziye ne gerek var diyo doktorumuza danışmadık daha ama bakalım nerede yaptıracaksınız hastanede mi?

kızlar ya arada dışarı çıkıyorum ya etrafta o kadar çok hamile varki kaydirigubbakcemile3
millet ne çok çalışmış bu sene.. her yer hamile dolu. millet fıldır fıldır geziyor.. bense eve kapattım kendimi.. bişey değil yakında bunalıma giricem.. bu düşünceyle artık gezmeye karar verdim. zaten arabayla gidip geliyoruz yorulmuyorum. yorulduğum yerdede oturacak yer dolu girer bir yere otururum.. zaten tek gezmemde eşim yanımdayken hep gezicem bundan sonra durmak yok. sıkıldım ayol :) zaten kursuda bıraktım kpss ye hazırlığıda bıraktım. aman sormayın sürekli yatan uyuyan sürekli canı birşeyler isteyen 71 kg luk tuhaf bir insan oldum..
sempatiksalakcinni

eşinle gez bencede en güzeli o mine bende hamileyken çok dikkatimi çekerdi ne çok hamile var diye algıda seçicilik oluyo

Asudecim çocuk hastanesinde bi doktor tavsiye etmişti doktorumuz.Sonra komşumda o doktoru anlatıyodu kendi oğlunu götürmüş başka bi doktor ameliyatlık bi durum demiş ama bu doktor yapmamış sonra anlamışlar yanlış teşhismiş zaten.Çok övdüler.Zaten kendi doktorumuzda onu tavsiye etmişti.Eğerki çocuk sünnet sırasında sakin durur çok ağlamaz debelenmezse zaten gerek yok.ama biz sağlık ocağında boyunu bile ölçtüremiyoruz oğlumun okadar ağlıyo ve çırpınıyo.
Zaten genel anestezide de çocuğa çok hafif bi ilaç veriyolar.Hatta bazen spreyle sersemletiyolar. Doktora gidince daha ayrıntılı anlatırım.
Bence bian önce yaptırın asude çok rahat edersi.Gün geçtikçe anlıyo çünkü çocuk daha zor oluyo

sen ne zaman yaptıracaksın?
bizden önce olur heralde anlatırsın bana ya bizimkinin ucunda bi kızarma oldu zaten darlık vardı ucunda açılmaya başlamıştı o kızarıklıkla yine açılmamaya başladı doktorumuzda gerekebilir dedi şimdi çok stres oldum nasıl olacak diye hastanede olsun istiyorum birde daha iyi küçükte zaten ya ne güzel doğar doğmaz olacaktı hiç şimdi bu stresi yaşamayacaktım zaten daha iyi idrar yollarının iltihap olmaması içinde oğlu olacak hamilelere tavsiye doğar doğmaz yaptırın kimseyi dinlemeyin

amanın minnacık sünnet elbiseside alırsınız ya çok şeker oluyorlar fotoğrafta çektirirsiniz..
erkek çocuğun sevgisi başka kız çocuğun sevgisi başka oluyor demekki... ikiside birbiri kadar çok ama nasıl desem şimdi sizin sünnet telaşlarınız var.. benim sünnet telaşım olmayack. Allah nasip ederse şu miniğimi bi kucağıma alabilsem.. zaten o da küstü bana dünden beri çok nazlı nazlı haraket ediyor... ne olduda küstü bilmiyorum

yorulduysan kızmıştır sana mine :))
benimki ben yorulunca nasıl tekmelerdi canımı acıtana kadar kemiğimi kırmaya uğraşıyodu resmen :))
sabahın köründe uyandırırdı beni aynen şimdiki gibi

Evet hayatım ne kadar küçük o kadar iyi.Ben hastane ortamı istiyorum.Dünyanın binbir türlü hali var.Her donanımı olsun.Sizinki bizden daha kolay olur.Bide neden biliyomusun daha yürümüyoya seninki çok koşturup durmaz.Bizim doktorumuz 2 yaşına kadar yada 7 yaşından sonra derdi hep.Benim oğlum şimdi 19 aylık ama biraz önden gittiği için bize geç kaldık gibi geldi.
Ben önümüzdeki hafta kısmetse doktorla görüşücem.İşle de konuştum 2-2,5 gün izin alıp hafta sonuna denk getiricem yaptırıp,kurtulucaz inş.
Asude bide sünnet apsesi denen bişey varmış.Bzdede olmuştu.Şimdi başı kızarıyoya yada çocuk çişini yaptıkça derinin altında azda olsa kalıyo.Sonra onlar orda toplanıp iltihap yapıyo.Ben görünce çok korkmuştum.Sonra geçti.O yüzden dahada ertelemek istemiyorum.

Biz sadece kestiricez minecim okumasını elbisesini sonra yaptırıcam kendi anlıycak çağa gelince yani.
İnş canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Küsmez küsmez okşa biraz konuş cevap verir hemen sana

sizin tecrübeden faydalanırız artık bakalım bizde yaptırıcaz büyük ihtimalle bizim doktorda 2 ye kadar ya da 4 ten sonra dedi eşimde yaptıralım diyo benim şimdi içim gidiyo ama bakalım :))
sünnet absesi oldumu yaptırın diyolar zaten bildiğim kadarıyla bencede yaptırın kurtulun en güzeli

sabahtan beri ne çok konuştum, ne çok şarkılar söyledim hiç tepişmiyor.. çaktırmadan usul usul dönüyor anam daha içerdeykenmi başladı küsmeler.. kendi kendime karnımla konuştuğumu karnıma şarkılar sölediğimi gören olsa deli zanneder..kaydirigubbakcemile3

Tamam canım ben sana en ince ayrıntısına kadar anlatırım merak etme.Şimdi çıkmam lazım şantiyeye gidicem öptüm hepinizi.

Ben geldiim.Yahu insanın dirsekleri ağrırmı kolumda dirseklerim ağrıyo ya.Bilgisayarda otururken hep masaya koyuyorum ondan mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…