izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

ben artık oturmuyorum hep yatıyorum şuandada yatağa yayılmışım pc de yatakta ama dibimde uzak tutuyorum yazacağım zaman azcık yaklaştırıyorum malum radyasyon varmış...
benim keyfim yok ya nereye gitti yine bilmiyorum
sempatiksalakcinni

bel agrım cok olmuo da benım ayak tabanlarım agrıo acıo yaa acaba cok gezmektenmı?::):):)

ayakkabımın tabanı serrtt ondan kaynaklanırmıkı

Minecim niye keyfin yok hayatım.Ahh ah çok arıycaksın bu günlerini.Benim şimdi keyfimin kaçmasına vaktim bile yok.
Hani bazen eşime naz yapıyım diyorum sonu gelmeden bişey çıkıyo ona bile fırsat yok.
Yat yuvarlan tadını çıkar.Ah ben şimdi senin yerinde olsam :teytey:

aa mınee keyfıunı tut bırakma canımm:)

napıon sen canım yerlestınmı yenı ewınee

alıstınmı

çoktan yerleştim ben taşındık zaten ertesi gün herşey hazırdı. alıştımda...

keyfim konserin iptaline kaçtı ya.. 40 yılın başı canım bişey istemişti.. şansa bak

hee bende ıstıodum gıoıtmekk ama ole anos edıldı tw de falanda ccanımm

hadı hayırlı olsunn ewın canımm

konser bahaneydi zaten ya ben yine gidicem gezmeye aradım adamcığımı söledim oda olsun dedi başka yere gideriz bende dün akşam başladı bu gezme isteği aslında , dün akşam izmitte buluştuk safrana gittik ama burnumdan geldi desem yeridir herşey çok güzeldi tam yemeğimizi yedik. ayağımda yanmalı bi kaşıntı pis sivrisinekler yemişler ayağımı bide ince çorap vardı kaşıyamadımda kudurdum oturduğum yerde zıp zıp oldum hemen arabaya koştumda kolonya banyosu yaptırdık ayaklarıma.diyelim ki 5 kişi yanyana yatsak mesela, diğer 4 kişiyi atlar bana gelir pis sivriler. kan grubumdanmış yaz mevsiminin korkulu rüyası sivrisineklerdir bende geçen yıldan kalma off var onu sıkcam bu akşam sempatiksalakcinni

lapetuscum sen tam olarak ne iş yapıyorsun? tabi mahsuru yoksa...

hani diyorsun ya bazen bütün gün dışardayım diye ben o zaman çok üzülüyorum hele ki bu

sıcaklarda dikkat et emi?

yok hayatım ne sakıncası olacak.Ben mühendisim hayatım.Sorumlu olduğum şantiyeler var.Bazı günler gidip kontrol ederiz.orayı,ordaki firmayı, işin ilerleyişini. O zamanlar çok zor olur işte benim için.Hele sıcaklarda.Ama çok şükür işimiz gücümüz var ya.Bunada şükür.

ayy eed ya sıneklerr cok fenaa...ne senın kan grubun canıM*
AB +

öle tabi Allah yardım eder.. çalışmak iyidir ya bende özledim işe gitmeyi ama bir yandanda evde olmakta çok güzel okul bitince dinlenmeden hemen işe başlamıştım bunaltmıştı beni.. aslında ben şuan hala çalışıyorum ama kağıt üzerinde.. fiilen gitmiyorum. bebekten sonrada gitmem sanırım. işte fırsat bı fırsat diyip kpss ye hazırlanıyordum ama oda yalan oldu tembellikten yerimden kalkmıyorumki hihi

birazdan isyanım vaaar diye bağıracağım kızlar ooooffff bunaldım vallahi ya ağlamak istiyorum ne zor şey çocuk bakmak Allahım uslu bebekleri olanlara ne kadar özeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…